Veikkaa oikein Stranger Things tapahtumat, kenestä seuraava Paavi ja millon valloitetaan Mars?

Peliyhtiö Energybet tarjoaa mahtavat kertoimet Paavin vaaleihin, Mars-lentoihin sekä erilaisiin TV-sarjoihin. Pelaamalla keräät pisteitä ja voit lunastaa vaikkapa matkan Maltalle!
Energybetin spesiaalikohteet
Joulukuu 31,2019
21:00

Tee rahaa oudoilla asioilla  – Lyö vetoa Stranger Thingistä

Yksi tämän hetken kuumimmista suoratoistosarjoista on Netflixin omaa tuotanto oleva Stranger Things. Vuonna 2016 alkunsa saanut scifikauhusarja on ammetanut paljon viittauksia 1980-luvun populaarikulttuurista ja valloittanut näin sekä nuorten että vanhempien katsojien sydämet. Sarjaa on nyt takana kolme kautta ja se on saanut yhteensä jo 19 primetime Stranger_Things energybetEmmy ehdokkuutta. Sarjan kolmas kausi julkaistiin Netflixissä 4. päivä heinäkuuta ja ensimmäisen jakson yli 40 miljoonaan katsojaa oli uusi Netflixin katsojaennätys. Supersuositun sarjan on uumoiltu olevan neljän kauden mittainen. Peliyhtiöt kuten Energybet tarjoavat nyt sarjan mahdollisesti viimeisen kauden tiimoilta ja sen seuraavista juonenkäänteistä hyvin mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Oletko seurannut sarjaa? Oletko mukana juonenkäänteissä? Tässä muutama mielenkiintoinen poiminta joiden uskotaan tapahtuvan sarjan neljännellä kaudella.

Energybet – Mitä tapahtuu Stranger Thingsissä 4. kaudella?

 • Hopper on elossa – 1.20
 • Hopper on kuollut – 4.00
 • Hopper on venäläisessä vankilassa – 5.00
 • Eleven saa voimansa takaisin – 3.00
 • Suzie on osa porukka 4. kaudella  – 1.50
 • Kausi 4. alkaa ensi talvena – 1.70

Lyö vetoa Starger Thingsistä Energybetillä ja jännitä betsin osumista sarjan edetessä!

Näetkö valkoisen savun läpi? Käryä seuraavan Paavin henkilöllisyydestä?

Paavin valintavaalit eli konklaavin kokoontuminen on tapahtuma joka pysäyttää monet maailman kristityt ja kääntää mediatalojen kamerat kohti Sikstuksen kappelin savupiippuun. Piipusta tupruavan savun väri nimittäin kertoo sen, että onko uudesta Paavista päästy kardinaalien äänestyksessä sopuun vai ei. Paavin virkaa kantaa tällä hetkellä Paavi Franciscus joka valittiin virkaan 13. maaliskuuta 2013 kaksi päivää ja viisi eri äänestystä sisältäneen käden väännön jälkeen. Paavi Franciscus, koko nimeltään Jorge Mario Bergoglio, on iältään jo 82 – vuotias jonka vuoksi kardinaalien muistikirjoissa on tehty jo listaa argentiinalaisen mahdollisesta seuraajasta.

Inside The Vatican lehti povaa vahvasti seuraavaksi Paaviksi filippiiniläistä Luis Antonio Taglea joka on tällä hetkellä Manilan arkkipiispa. Maailma on nähnyt paljon uudistuksia edellisissä konklaaveissa. Ensin Paavi Johannes Paavalista II:sta tuli vuonna 1978 ensimmäinen ei italialainen Paavi 455 vuoteen, häntä seurasi virassa Paavi Benedictus XVI, joka oli saksalainen. energybet_paaviVuonna 2013 valittu Paavi Franciscus taas oli ensimmäinen ei-eurooppalainen ja Etelä-Amerikkalainen Paavi. Olisikin hyvin loogista, että seuraava katollisen kirkon päämies tulisi Aasiasta, samalla kristinuskon asema voisi jopa kasvaa Aasian mantereella. Taglen pahimpana kilpakumppani pidetään jo viime konklaavissa lähellä Paavin paikka ollutta Angelo Scolaa. Italiainen Scola edustaa konservatiivisempaa linjaa kuin esimerkiksi nykyinen Paavi.

Energybet – Paavi Franciscuksen seuraaja:

 • Kardinaali Luis Antonio Tagle – 9.00
 • Arkkipiispa Angelo Scola – 9.00
 • Kardinaali Sean O`Malley – 11.00
 • Kardinaali Marc Oullet – 11.00
 • Kardinaali Peter Erdo – 13.00

Lyö vetoa Paavista >>

Lyö vetoa ensimmäisestä Mars-lennosta!

Maailmassa oli kova kilpavarastelu 1950-70 luvuilla, kun suurvallat USA ja Neuvostoliitto kilpailivat lähes rintarinnan siitä kumpi maa valloittaa ensin Kuun. Neuvostoliitto oli lähellä viedä tämän kunnian USA:lta mutta lopulta Neil Amstrong oli ensimmäinen ihminen kuun pinnalla. Miehen reissusta tuli tänä vuonna kuluneeksi tasan 50 vuotta.

Nyt kuitenkin jännitetään sitä koska ensimmäinen ihminen astuu jalallaan Mars-planeetalle. Monet yritykset myyvät asiakkailleen jo ennakkoon matkoja Marsiin, vaikka todellisuudessa turistimatkat Marsiin halvan alkoholin perässä ovat vielä kaukaisia haaveita. Suurimmat suunnitelmat miehitetylle Mars-lennolle on tällä hetkellä Teslan nokkamiehellä ja todellisella visionäärillä Elon Muskilla. Muskin avaruusyritys SpaceX on tällä hetkellä vahvin ennakkosuosikki firmaksi, joka lennättää ensimmäisenä ihmisen kuun pinnalle. Toinen kova yrittäjä tässä kilpailussa on Amazonin perustajan ja omistajan Jeff Bezosin vain tätä projektia varten perustama yritys Blue Origin. Ei taida valtioilla olla mitään saumaa tässä ”kuka on kovin miljardööri kilvoittelussa?”

Energybet – Mikä firma lennättää ensimmäisenä ihmisen Marsiin?

 • SpaceX – 1.30
 • Blue Origin – 4.05
 • Boeing – 6.00
 • U.S. Space Force – 12.00

Mutta koska ensimmäinen ihminen sitten saadaan astumaan punaisen planeetan pinnalle? Villeimmässä visiossa ensimmäinen ihminen saataisiin Marsiin jo 2020 – luvulla. NASA sen sijaan on lähettämässä vuonna 2020 mönkijän Marsiin ja tämän elektronisen härvelin tarkoituksena on valmistella planeetta siihen, että ensimmäiset ihmiset saapuisivat paikalla 2030 – luvulla. Yksi suuntainen lento Marsiin kestää noin 260 päivää ja menopaluussa kestäisi lähes kaksi vuotta. Milloin sitä sitten olisi syytä raivata tilaa kalenterista?

Energybet – ensimmäinen ihminen Marsissa ennen vuotta 2025

Mikä ihmeen Energybet?

Energybet on Maltan pelilisenssin alla toimiva pelisivusto, joka on tarjonnut vedonlyöntipalveluita vuodesta 2018 alkaen. Energybet on nimensä mukaisesti energinen pelisivu, jossa on tarjolla paljon mahtavia pelikohteita sekä bonuksia. Uusille asiakkailleen Energybet tarjoaa juuri nyt loistavan tervetuliaspaketin joka sisältää 25% ensitalletusbonuksen aina 50€ asti sekä 100% kerrointen tehostamisen ensimmäisiin vetoihin! 

Lisäksi sivustolla on mukava porkkana yhdistelmävetojen rakentamiseen. Homma toimii seuraavalla tavalla: Rakenna vähintään neljän kohteen yhdistelmäveto (minimikerroin 1.20/kohde), jos yksikin kohteista menee ohitse niin Energybet palauttaa panoksesi 10€ saakka. Täydellinen tilanne kokeilla isompaa futisrekkaa maaliin!

Energybet cash-out

Energybet tarjoaa monesta muusta vedonlyöntisivusta poiketen lähes täydellistä cash-out toimintoa joka mahdollistaa panoksen ulos lunastamisen, milloin tahansa ja missä tahansa. Energybetin cash-out toimii niin ennakkoon asetetuissa vedoissa kuin live-vedoissa. Cash-out voidaan toteuttaa ennen ottelun alkua tai sen aikana, jos mielisi muuttui vedon suhteen tai haluat minimoida riskit. Cash-out toiminto toimii Energybetillä myös mobiilissa, joten jos alkaa näyttää siltä, että elämä heittää härän pyllyä, olet jumissa hississä ja Paavin valinta ei etene odotustesi mukaan niin saatpa ainakin lunastettua vetosi.

Energiapisteillä luxuslomalle Maltalle!

Yksi hyvä syy avata pelitili Energybetille sekä kokeilla pelaamista sivustoilla on Energybetin oma palkintaohjelma, joka tottelee nimiä Energyshop. Energybet palkitsee uskolliset asiakkaansa jokaisen asetetun vedon ja kasinolla pelatun pelin jälkeen Energypisteillä. Kyseisillä pistellä voi lunastaa Energyshopista erilaisia tuotepalkintoja, riihikuivaa käteistä, sähköpotkulaudan tai jopa täydellisen loman Maltalla. Matkaan sisältyy lennot, 7 yötä luksushotellissa, risteily Välimerellä sekä VIP-kohtelu. Ei muuta kuin pisteitä keräämään!

Kuvahaun tulos haulle energybet shop

Paavi, Stranger Things vai Mars?

Energybet tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden mielenkiintoisimpia spesiaalikohteita. Mikä on sinun valintasi? Vai betsaatko koko rivin oikein ja ennakoit seuravaan Paavin, näet tulevaisuuteen milloin avaruusalus starttaa Marsiin sekä tiedät miten Stranger Things etenee? Siinä tapauksessa kolme hurraa huutoa ja onneksi olkoon!

Aseta vetosi