Veikkausliiga - Viiden ottelun avauskierros 01.07.2020 Klo 18:30 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga alkaa tänään. Kausi 2020 starttaa viiden ottelun voimin viidellä eri ottelupaikkakunnalla. Kaikkiin otteluihin löytyy vedonlyöntikertoimien valossa melko selvät ennakkosuosikit.
Veikkausliiga
Heinäkuu 01,2020
18:30

Veikkausliiga: FC Lahti – HJK 01.07.2020 Klo 18.30

Lahdessa FC Lahti isännöi suurseura HJK:ta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kesäkuussa viisi ottelua (Suomen Cup + harjoituspelit). Klubi voitti peleistä kaikki edeten Cup-finaaliin, FC Lahden juhliessa voittoa vain kolmesti ja kokiessa tylyn 5-0 tappion Cupin välierissä FC Interille. Klubi halaajaa tällä kaudella takaisin mestaruuskantaan ja se vaatii kauden aloitusta voitolla.

HJK voittaa @1.48 – Betsson

Nappaa myös kiinni maistuva mestaruuskerroin HJK:lle!

Veikkausliiga: Haka – FC Honka 01.07.2020 Klo 18:30

Valkeakosken Haka palaa täksi kaudeksi Veikkausliigan. Legendaarinen paperikaupungin joukkue on osoittautunut kauden alla olevansa tosissaan liikkeellä. Joukkue on kohdannut kesäkuussa neljä pääsarja joukkuetta ja napannut näissä peleissä 1-0 voitot sekä Ilveksestä että TPS:stä ja 1-1 tasapelin SJK:sta. Suomen Cupin välierissä joukkue taisteli hyvin HJK:tai vastaan mutta tuo ottelu meni klubille 2-3. Yhtäkaikki Haka on pelannut hyvin ja on valmis kauden alkuun, FC Honka sen sijaan on pelannut vain kaksi peliä joista jälkimmäisestäkin on aikaa jo kaksi viikkoa. Me uskomme tässä ottelussa kotivoittoon.

Haka voittaa @3.25 – Betsson

Veikkausliiga: HIFK – KuPS 01.07.2020 Klo 18:30

Helsingin IFK isännöi sarja-avauksessa viime kauden mestarijoukkue KuPS:ia. HIFK on ehtinyt ottaaman kaksi harjoituspeliä kaataen Ekenäs IF:n lukemin 0-4 ja pelaten 1-1 tasurin IFK Mariehamnin kanssa. KuPS sen sijaan kaatoi kahdessa harjoituspelissä KPV:n ja Kaapon yhteismaalein 5-0 ennen Suomen Cupissa nähtyä järjetöntä varsinaisen peliajan 4-4 maalikimaraa FC Interin kanssa. Tässä otteluparissa viidessä edellisessä molemmat ovat onnistuneet maalinteossa ja molemmat viime kauden kohtaamiset päättyivät 1-1. Uskomme että tässä pelissä molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.80 – Betsson

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkausliiga: Ilves – IFK Mariehamn 01.07.2020 Klo 18:30

Viime kaudella pitkään mestaruustaistelussa mukana ollut Ilves toivottaa Ratinaan tervetulleeksi vieraita Ahvenanmaalta. Tämä ottelupari nähtiin viime kaudella peräti neljästi, Ilves voitti kaksi ja kahdesti pelattiin tasan. Mikä huomioitavaa IFK Mariehamn jäi kolmesti kokonaan maaleitta ja niin ikään kolmesti maalimäärän jäädessä alle 2.5 maalin. Harjoitus- ja Cup-otteluiden perusteella u2.5 ei olisi yllätys tähän peliin.

Ottelussa alle 2.5 maalia @1.66 – Betsson

Veikkausliiga: SJK – TPS 01.07.2020 Klo 18:30

Viimeisenä otteluparin uunista ulos SJK – TPS. Turkulaiset nousivat tällä kaudella takaisin Veikkausliigaan ja joukkueen tavoite on sarjapaikan säilyttäminen. Tehtävä on kuitenkin haastava, jos maalinteko takkuaa. TPS on pelannut neljä peliä kesäkuussa jääden maaleitta HJK:ta ja Hakaa vastaan. Kolmos-divari joukkue PIF Pargas kaatui nihkeästi 1-0 mutta niin ikään kolmosta pelaava TiPS sentään kaatui 0-6. Uskomme että laadukkaampi joukkue SJK vie kotiavauksen.

SJK voittaa @1.92 – Betsson

 

Veikkausliigarekka?

Mitä sinä betsaat Veikkausliigan avaukseen? Singlekohteita vai otetaanko heti iso rekka kiinni? Viiden kohteen yhteiskerroin @28.36.

Aseta vetosi