Veikkausliiga: FC Honka - FC Inter 22.07.2020 Klo 18:30 - Vihje & Kertoimet

Kotimainen Veikkausliiga jatkuu tänään viiden ottelun voimin. Meidän päivän vihjeemme käsittelee ottelua FC Honka - FC Inter. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Veikkausliiga
Heinäkuu 21,2020
18:30

Veikkausliiga: FC Honka – FC Inter

Tapiolan Urheilupuisto, Espoo, Suomi

Pitkävetokertoimet (Betsson) 2.40 – 3.10 – 3.00

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona 22. heinäkuuta mielenkiintoinen kamppailu, kun FC Honka isännöi Tapiolan Urheilupuistossa sarjakärki FC Interiä. FC Inter voitti edellisessä ottelussa sarjan suurimman mestarisuosikin HJK:n mutta tästä huolimatta FC Honka on isketty vedonlyöntikertoimien valossa ennakkosuosikiksi. Miten käy erittäin mielenkiintoisessa ottelussa?

FC Honka vielä tappioitta

FC Honka on aloittanut Veikkausliigakauden varsin mukavasti. Joukkue ei ole hävinnyt kauden neljästä ensimmäisestä pelistä vielä yhteen. Toisaalta voittojakaan ei ole vielä kertynyt kuin yksi mutta yhtä kaikki pisteteitä on kasassa jo kuusi ja matkaa sarjakärki FC Interiin vain kolme pistettä.

Jos espoolaisten peliä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla niin se olisi ”vähämaalinen”. Honka on pelannut kesä-heinäkuussa yhteensä kuusi Cup/Veikkausliigaottelua ja näissä otteluissa on viidesti jääty alle 2.5 maalin. Ainoa ottelu, joka on niin sanotusti revennyt, on edellinen kotona pelattu peli sarjajumbo TPS:ää vastaan, joka päättyi isäntien 3-1 voittoon. Joukkueen hyökkääjä Lucas Kaufmann totesi ottelun jälkeen, että tasapelien jälkeen voitto oli maukas myös henkisesti.

FC Inter onnistunut maalinteossa

FC Inter menetti täksi kaudeksi viime kauden parhaan maalintekijänsä Filip Valencicin mutta kokenut Timo Furuholm on ottanut maalintekijänviitan harteilleen. Kovassa vireessä oleva Furuholm on viimeistellyt neljässä ottelussa neljä maalia ja mies johtaa maalipörssiä. Inter on tehnyt kauden neljässä ensimmäisessä pelissä yhdeksän maalia ja on näin Veikkausliigan tehokkain joukkue.

Inter kaatoi toissakierroksella todella vakuuttavasti Ilveksen peräti 5-1 lukemin ja edellisessä kamppailussa sinimustat nollasivat HJK:n. Interin paras vahvuus on ollut juuri hyökkäyspelissä ja vieraat lähtenevät myös keskiviikkona murtamaan FC Hongan puolustusta aggressiivisella hyökkäyspelillä.

Osuuko kuuma Furuholm Espoossa? 

Kerroinpoiminnot FC Honka – FC Inter

FC Honka on asetettu tappiottomana ja kotijoukkueena ennakkosuosikiksi. Meidän näkemyksemme mukaan FC Inter on kuitenkin ollut alkukaudella parempi ja me lähdemme hakemaan tähän peliin rohkeasti muhkealla kertoimella vierasvoittoa. Maali-ilottelua tuskin on luvassa keskiviikkona mutta yksin viime hetkillä riittää kuten Furuholm HJK:ta vastaan osoitti.

Kerroinpoiminnot Nordicbet: 

  • Inter voittaa, tasapelissä ei vetoa – 2.08
  • Inter voittaa –  3.00
  • Timo Furuholm tekee maalin – 3.00
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Vieraat vahvempia?

Uskomme että vieraat nappaavat tästä Ilveksen ja HJK:n päänahkojen perään voiton FC Hongasta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä