Veikkausliiga: FC Honka - HIFK 13.7.2019, derbyhenkeä Espoossa

Kotijoukkue FC Honka lähtee otteluun ennakkosuosikkina mutta HIFK:lla on vahvat näyttämisen halut.
FC Honka - HIFK
Heinäkuu 13,2019
13:00

 

Lauantain Veikkausliigakierroksella on tarjolla vahvaa derbyhenkeä, kun FC Honka isännöi Tapiolan urheilupuistossa HIFK:ta.

Edellisessä kierroksella HIFK isännöi HJK:ta ottelussa jossa kotijoukkue näytti mitä on fanikulttuuri isojen tifojen sekä kuumien soihtujen kera. Onko katsomossa lauantaina maltillisempi meno vai ottavatko vieraat henkisen yliotteen yleisön avulla?

FC Honka kaksi edellistä ottelua voitoitta

Kotijoukkue FC Honka lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Espoolaiset ovat tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa sijalla 5. Honka on pelannut 14 ottelua, joista se on voittanut tasan puolet, pelannut kolme tasuria sekä ottanut neljästi kuokkaansa. Hongan maaliero on hienoisesti plussan puolella lukemin 20:16. Honka lähtee kuitenkin lauantain kamppailuun allaan kaksi voitonta ottelua.

Edellisessä kamppailussa espoolaiset taipuivat KuPS:lle lukemin 1 – 2 ja sitä edellinen kamppailu päättyi IFK Maarianhaminan vieraissa tasatulokseen 2 -2. Honka kaipaa lauantaina kipeästi pisteitä, mikäli seura haluaa pysyä täydellisellä iskuetäisyydellä sarjakärjestä. Esimerkiksi sarjakakkonen KuPS on vain kahden pisteen päässä, kun taas sarjan kutonen, SJK tavoittelee viidettä sijaa vain neljän pisteen päässä.

HIFK Veikkausliigan kuntopuntarinen nelonen

FC Honka on vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien valossa ottelun ennakkosuosikki mutta HIFK ei ole helppo pala. Helsinkiläiset ovat tällä hetkellä Veikkausliigan viiden ottelun kuntopuntarissa sijalla 4 joka on pari pykälää FC Honkaa parempi suoritus. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet HIFK:lle kaksi voittoa, kaksi tasapeliä sekä yhden tappion joka tuli juuri edellisessä ottelussa HJK:ta vastaan.

Veikkausliigan sarjataulukosta HIFK löytyy juuri nyt sijalta 8 kun joukkueen koko kauden saldo on 3 – 6 – 4 ja maalieron ollessa 10:11. HIFK:n riveissä nähtäneen FC Honkaa vastaan myös uusi vahvistus, vikkelä jalkainen jenkkipuolustaja Macario Hing-Glover joka tuli Helsinkiin Slovakian pääsarjasta. Laittaako Macario heti jalat liikkeelle ja vastustajan puolustuksen hikoilemana?

Ainakin kahden maalin aamupäivä

Unibetin kertoimet otteluun ovat murskaavat 1.63 – 3.55 – 6.00. Tässä onkin rohkealle pelaajalle oiva tilaisuus lähteä haistelemaan vierasvoittoa isolla kertoimella. FC Hongan peleistä 11/14 on ollut tällä kaudella yli 1.5 maalin otteluita, HIFK:n vastaavan luvun ollessa 8/13. Unibetin yli 1.5 maalille kerroin otteluun on 1.96 mikä on meidän valintamme.

Aseta vetosi