Veikkausliiga: FC Honka - Ilves 27.07.2019 Klo 17:00

Veikkausliigassa taistellaan lauantaina sarjakärkisijoista ottelussa FC Honka - Ilves. Vankistaako kissapedot asemiaan piikkipaikalla?
FC Honka - Ilves
Heinäkuu 27,2019
17:00

FC Honka – Ilves, Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Lauantain Veikkausliigakierroksella pelataan sarjan kultataistelun kannalta yhtä merkittävä ottelu kuin viimeviikonloppuna käytiin Ilveksen sekä HJK:n välillä. Sarjakärki Ilves vierailee lauantaina kauden yhden suurimman ennakkosuosikin FC Hongan vieraana. Ottelun voittaja nappaa itselleen Veikkausliigan piikkipaikan, joten ottelusta on sään tavoin luvassa kuuma ja hikinen.

FC Honka vs. Ilves on tämän vuoden kolmas kohtaaminen joukkueiden välillä. Kaksi edellistä ovat päättyneet lukemiin 1 – 1, Suomen Cupissa ratkaisu haettiin pilkuilta, jonka Ilves voitti. Lauantain ottelusta on myös varmasti tulossa tasainen kamppailu jota kumpikaan osapuoli ei tule dominoimaan. Kertoimien valossa isännät ovat ottelun hienoinen ennakkosuosikki NordicBetin digitaalein 2.32 – 3.20 – 3.25. Kumman voittoon sinä uskot vai jaetaanko pisteet?

 

Mikä joukkue juhlii Veikkausliigan voittoa?

FC Honka himoitsee mestaruutta

FC Honka on pelannut tällä kaudella 16 ottelua saldolla 8 voittoa – 3 tasapeli – 5 tappiota. Edellisen viiden ottelun otannassa FC Honka on kuitenkin hävinnyt kahdesti ja edellisessä ottelussa espoolaiset taipuivat Turussa FC Interille lukemin 3 – 1. FC Honka on viimeistellyt tällä kaudella 24 maalia joista 7 on merkattu espanjalaiselle tehomiehelle Borjas Martinille. Peliyhtiö NordicBet tarjoaa espanjalaisen osumalle Ilvestä vastaan kertoimen 3.25. Honka on yksi Veikkausliigan vaarallisimmista pallonhallintajoukkueista ja espoolaiset hamuavat tosissan kultajuhlia kauden pääteeksi. Luvassa on siis kuuma kotiottelu Tapiolassa!

Ilves voitti jo Suomen Cupin, nyt tähtäimessä Veikkausliiga

Ilves on Veikkausliigan sarjakärki 29 pisteellä siitä huolimatta, että kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet vain 1 pisteen. Ilves sai, kun saikin viime lauantaina kotikentällään raavittua arvokkaan tasapelin HJK:ta vastaan, kun Lauri Ala-Myllymäki toimitti pallon pilkulta sisään 92. minuutilla. Ala-Myllymäki on tehnyt nyt 9 osumaa tällä kaudella ja miehen maalille tarjotaan Honkaa vastaan kerrointa 4.25. Ilves on pelannut tällä kaudella 15 ottelua saldolla 8 voittoa – 5 tasapeliä – 2 tappiota.

Ilves taisteli pisteet viime hetkillä HJK:ltä viime lauantaina, miten käy tulevassa kamppailussa?

Tasapeli?

Lauantain ottelu tullaan pelaamaan käristyskupolin alla, joka vaatii pelaajilta fyysisesti todella paljon. Molemmat joukkueet myös tietävät ottelun tärkeyden mikä tekee pelistä hyvin tarkkaa ja virheiden tekemistä vältellään viimeiseen asti. Vetolapulle kannattaa asetella joko X kertoimella 3.20 tai alla 2.5 maalin ottelu kertoimella 1.60

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt