Veikkausliiga: FC Inter - HJK 17.07.2020 Klo 18:30 - Vihje & Kertoimet

Kotimainen Veikkausliiga jatkuu tänään neljän ottelun voimin. Meidän päivän vihjeemme käsittelee ottelua FC Inter - HJK. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Veikkausliiga
Heinäkuu 17,2020
18:30

Veikkausliiga: FC Inter – HJK

Veritas Stadion, Turku, Suomi

Pitkävetokertoimet (Betsson) 3.95 – 3.55 – 1.88

Kotimainen Veikkausliiga jatkuu tänään neljällä ottelulla. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Suomen Turussa jossa FC Inter isännöi HJK:ta. Tässä pelissä on jaossa kärkitaistelun kannalta isot pisteet. Molemmilla joukkeilla on nyt kasassa kuusi pojoa, HJK on pelannut pelin vähemmän. Mikä on tilanne sarjataulukossa loppuvihellyksen jälkeen?

FC Inter tehnyt kotona reippaasti maaleja

FC Inter on pelannut tällä kaudella kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden. Molemmat turkulaisten voitot ovat tulleet kotinurmella hulppealla maalierolla 8-2 (FC Inter 5 – 1 Ilves, FC Inter 3 – 1 RoPS).

FC Interin tämän kauden vahvuus onkin ehdottomasti sen hyökkäyskalusto Timo Furuholmin johdolla. Jose Riveiron miehistö yritti lähteä tähän mennessä kauden ainoaan vieraspeliin KuPS:ia vastan puolustavammalla taktiikalla mutta ottelusta jäi käteen vain 1-0 tappio. Inter ei halunnut lähteä samaan hurlumhei peliin kuin Suomen Cupissa, jossa Inter ja KuPS tekivät kahdeksan maalia. Näyttää kuitenkin siltä että turkulaisten kannalta hyökkäys on juuri nyt paras puolustus. Uskaltaako Inter painaa täysillä HJK:ta vastaan, jolla on materiaalia rokottaa vastahyökkäyksistä?

HJK mestaruusvauhdissa mestaruustason kokoonpanolla

HJK jäi viime kaudella mitaleitta ollen lopulta sarjassa sijalla 5. Tämä oli Klubille tietenkin iso pettymys ja pääkaupunkiseudulla halutaan palata mestaruuskantaan kaudella 2020. Joukkue on aloittanut kauden vahvasti. Takana on kaksi ottelua ja kaksi voittoa maalierolla 7-1. Kun katsotaan HJK:n kesää kokonaisuudessaan, niin joukkue on pelannut ystävyysotteluita, Suomen Cup sekä sarjapelejä yhteensä seitsemän kappaletta. Joukkue on voittanut niistä jokaisen maalierolla 19-4. Helsinkiläisillä on sarjan ehdottomasti kovin ja laajin pelaajamateriaali, joka haluaa pitää palloa ja dominoida peliä. Ei ole mikään ihme, että joukkue on nostettu tässä pelissä ennakkosuosikiksi

Mestaruus tappioitta?

Vedonlyöntisivusto NordicBetilla on tarjolla FC Inter – HJK pelin alla oma erikoisveto Klubin kaudelle. Sivustolla voi lyödä vetoa siitä että varmistaako HJK Suomenmestaruuden kaudella 2020 kokematta yhtään tappiota.

– Klubin materiaali on tälle kaudelle ylivertainen, ja asia vain korostuu pelitahdin pian tiukentuessa. Moni joukkue joutuu peluuttamaan erittäin tiivistä rinkiä, kun taas helsinkiläisillä olisi laatumiehiä tarvittaessa kahden joukkueen verran, toteaa NordicBetin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Kerroin: HJK varmistaa 2020 Veikkausliigan mestaruuden tappiottomana?
Kyllä: 16.00 – Nordicbet

Kerroinpoiminnot FC Inter – HJK

Lämmin perjantai-ilta Turussa, vastakkain kaksi maan tämän hetken parasta hyökkäyskalustoa ja jaossa kärkitaistelun kannalta tärkeät sarjapisteet. Vaikea uskoa että tässä ottelussa kumpikaan jäisi nollille!

Kerroinpoiminnot Nordicbet: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.72
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2.5 maalia – 2.18
  • Timo Furuholm tekee maalin – 3.50
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Maaleja

Uskomme että tässä ottelussa nähdään vähintään kaksi maalia, yksi molempien toimesta, mutta tuskin se vielä siihen jää!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä