Veikkausliiga: FC Inter – HJK ma 29.4.2019 klo 18:30

Veikkausliigan maanantai-illassa kohtaavat FC Inter ja HJK. Veikkausvihjeessämme uskomme luonnonnurmen tekevän tepposet ennakkosuosikille.
FC Inter – HJK
huhtikuu 29,2019
18:30

Maanantaina käydään Veikkausliigassa kaksi ottelua. Turussa kohtaavat jo toista kertaa tämän kauden Veikkausliigassa FC Inter ja Helsingin jalkapalloklubi. HJK voitti kotonaan joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 2-1 ja on nytkin 2.07 kertoiminen (Nordicbet) suosikki ottamaan voitto myös Veritas stadionilla.

Viime kaudella HJK hallitsi joukkueiden kohtaamisia Veikkausliigassa voittaen molemmat kotiottelunsa 3-0 kun taas Turun ainoassa ottelussa pisteet jaettiin 0-0 lukemin. Inter oli taas parempi Suomen Cupissa niin viime kuin tällä kaudellakin voittaen 1-0.

Inter hakee toista voittoaan

FC Interin kauden alku ei ole ollut paras mahdollinen sillä viidestä ottelusta joukkueella on koossa vain neljä pistettä. Kaikki nämä pisteet tulivat joukkueen vierasotteluista VPS:a (1-2) ja FC Lahtea (1-1) vastaan. Inter kärsi niukat maalin tappiot SJK:a, HJK:a ja viime kierroksella Honkaa vastaan. Kaikissa näissä tappio-otteluissa Interin puolustus teki muutamia virheitä joista vastustaja rokotti rankalla kädellä. Puolustamisessa joukkueella on siis huomattavasti parannettavaa.

Turkulaiset tuskin tulevat pelaamaan samalla tavalla kuin he pelasivat ensimmäisessä HJK ottelussa jossa joukkue puolusti todella alhaalla ja ei onnistunut luomaan kovinkaan montaa hyvää maalipaikkaa. Interin nykyinen päävalmentaja ja HJK:n entinen apuvalmentaja Jose Riveiro varmasti on huomannut että HJK on tällä kaudella haavoittuvainen ja heidän hyökkäyspeliä ei tarvitse ainakaan vielä pelätä.

Inter on Filip Valencicin johdolla tehnyt maalin jokaisessa ottelussaan tällä kaudella. Interin yli 0.5 maalia on tarjolla 1.51 kertoimella Nordicbetillä. Molempien joukkueiden maali on tarjolla 1.91 kertoimella.

HJK:lla on huomattavasti parannettavaa

Kauteen suurimpana mestariehdokkaana lähtenyt HJK ei ole vakuuttanut. Kannattajat ovat olleet erittäin kriittisiä joukkueen pelityylistä joka on pallonhallintaan perustuva tyyli, mutta se ei ole ollut yhtään tehokas ainakaan vielä. Erityisesti HIFK näytti että prässäämällä korkealta, HJK:lla on isoja vaikeuksia päästä pois omalta puolustusalueeltaan. HJK:n pelistä on puuttunut suoraviivaisuus ja se jos mikä tulee näkymään tällä heikolla Veritas stadionin luonnonnurmella.

Vaikka nurmi on hieman parempi kuin Interin SJK ottelussa niin silti siinnä on vaikea pelata hyvää lyhyt syöttöpeliä. Joukkue joka pystyy pelaamaan suoraviivaisemmin tulee menestymään tässä ottelussa. Tämä on HJK:n ensimmäinen ottelu luonnonnurmella tällä kaudella ja se voi näkyä.

HJK ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt otteluakaan, mutta joukkueen kolmesta tasapelistä se saa kiittää maalivahti Maxim Rudakovia. Jossain vaiheessa kuitenkin hänkään ei pysty joukkuetta auttamaan vaan puolustus- sekä hyökkäyspelin on parannuttava jos HJK aikoo uusia mestaruutensa.

 

Harvemmin haluan veikata otteluille tasapeliä, mutta tässä ottelussa siihen on hyvät mahdollisuudet kertoimella 3.30 (Nordicbet).

Aseta vetosi