Veikkausliiga: FC Inter - KuPS 19.10.2019 - Nyt ratkeaa suomenmestaruus!

Veikkausliigan suomenmestaruus ratkeaa lauantaina 19.10.2019 klo 15.00 alkaen Turussa Veritas Stadionilla. Kumpi joukkueista on vahvempi?
FC Inter - KuPS
Lokakuu 19,2019
15:00

FC Inter vs. Kups – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Suomalainen jalkapalloyleisö elää tällä hetkellä todellista kulta-aikaa. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat on todella lähellä historian ensimmäistä arvokisapaikkaa, Teemu Pukki loistaa Valioliigassa ja kotimaisen jalkapallon mestaruussarjan Veikkausliigan mestari ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla, kauden viimeisessä ottelussa sarjan kahden kärkiseuran välillä.

Veikkausliigan mestaruuden ratkaisevassa ottelussa kohtaavat lauantaina 19.10 klo 15.00 FC Inter ja KuPS.  Vierasjoukkue KuPS lähtee päätöskamppailuun kahden pisteen johdossa ja kuopiolaisille riittää ottelusta tasapeli kultajuhliin. FC Interillä taas on ottelussa puolellaan loppuunmyyty Veritas Stadionin, joka availi äänijänteitään jo aiemmin viikolla Suomi – Armenia kamppailussa.

FC Inter starttasi Veikkausliigan runkosarjan loputtua niin sanotun mestaruussarjan muiden yläpuolelta piikkipaikalta. Joukkue kuitenkin kärsi harmittavat pienten marginaalien tappiot Ilvekselle ja FC Hongalle, jotka tiputtivat turkulaiset sarjanjohdosta. Samainen Honka pakotti KuPS:n edellisellä ottelukierroksella 1 – 1 tasapeliin, joka tarkoitti sitä, etteivät kuopiolaisten mestaruusjuhlat päässeet alkamaan ennen aikojaan.

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

FC Inter – KuPS, luvassa maaleja

FC Inter on takonut tällä kaudella 42 maalia Veikkausliigassa joukkueen maalipörssin sekä koko sarjan kärki nimi slovenialainen Filip Valencic haluaa varmasti osua myös ratkaisuottelussa yhdessä Timo Furuholman kanssa. Turkulaiset ovat onnistuneet tekemään kuitenkin vain yhden maalin kolmessa edellisessä kamppailussa. Lauantaina tarvitaan maaleja ja kun nyt pelataan yhden ottelun voitosta sekä Suomen mestaruudesta niin uskomme FC Interin onnistuvan maalinteossa kotiyleisön edessä.

KuPS on tehnyt tällä kaudella sarjassa eniten maaleja, kun joukkue on osunut maalipuiden väliin peräti 44 kertaa. Siinä missä Interin maaleista reilusti yli puolet (26 maalia) ovat kasaantuneet Valencicin ja Furuholman harteille niin KuPS:lta löytyy peräti neljä pelaajaa, jotka ovat tehneet vähintään viisi maalia. Koska KuPS:lle riittää ottelussa tasapeli niin Jani Honkavaaran luotsaama nippu tuskin aloittaa ottelua yltiöpäisesti hyökkäämällä. KuPS on kuitenkin nopea ja vaarallinen joukkue ja jos Inter tekee ottelun avausmaalin niin KuPS tulee kuittaamaan tämän ennemmin tai myöhemmin.

Nappaa kiinni Betsafen uuden asiakkaan tarjouksesta ja lunasta 50€ ilmaisveto veikkaamaalla mikä tahansa kohde oikein ottelusta FC Inter – KuPS!

Maaleja molempiin päihin

"Finaaliottelussa" ei tulla pelaamaan nolla nollaa. Uskomme että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tälle kohteelle saa Betsafelta kertoimen 1.65. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin niin silloin luonnollisesti tarvitaan otteluun kolmas maali mikäli mestaruus halutaan ratkaista varsinaisella peliajalla. Yli 2.5 maalin pelille saa Betsafelta kertoimen 1.84. Boosta pienet kertoimet 50€ ilmaisvedoksi Betsafella!

Aseta vetosi