Veikkausliiga: FC Inter - SJK la 13.4.2019 klo 15:00 - vihje ja kertoimet

Suomen kauneimmalla stadionilla Kupittaalla pelataan kauden avausottelu kun kahdella vierasottelulla aloittanut FC Inter isännöi uutta nousua tekevää Seinäjoen Jalkapallokerhoa Kertoimet: Nordicbet 1.96 – 3.35 – 4.05
FC Inter - SJK
huhtikuu 13,2019
15:00

Inter vakuutti Vaasassa

FC Inter on muuttunut runsaasti täksi kaudeksi. Heillä on uusi päävalmentaja kun Jose Riveiro vaihtoi Helsingin valot Aurajokeen ja runsaasti uusia pelaajia joista erityisesti Filip Valencic, Luciano Balbi, Alvaro Muniz sekä Daan Klinkenberg näyttävät olevan selkeitä vahvistuksia. Erityisesti Valencicin ja Mika Ojalan yhteistyö on toiminut erinomaisesti ja he ovatkin tehneet joukkueen kaikki kolme maalia tähän mennessä.

HJK:a vastaan Inter pelasi erittäin puolustavalla taktiikalla, mutta lopussa HJK:n painostus tuotti tulosta ja he voittivat 2-1. Vaasan Palloseuraa vastaan Inter halusi kostaa Suomen Cupissa heille kärsityn tappion ja onnistuivat siinnä hyvin. Inter dominoi tapahtumia ja lopussa halusivat voittoa enemmän. Vaikka voittomaali tuli aivan lopussa niin se oli erittäin ansaittu.

Tämä ottelu Seinäjokea vastaan tulee olemaan erilainen sillä se pelataan luonnonnurmella. Kenttä ei ole vielä ihan parhaimmassa kunnossa talven jäljiltä joten mitään hyvää syöttöpeliä siinnä ei pysty pelaamaan. Tämä peli tullaan ratkaisemaan tahtotasolla ja siinnä Inter on vahvoilla kuten VPS peli näytti.

SJK:n ongelmat maalintekon kanssa jatkuvat

Viime kaudella SJK onnistui tekemään vain 28 maalia, joka oli kaikista Veikkausliiga joukkueista vähiten. Samat ongelmat näyttivät jatkuvan myös heidän avausottelussaan Helsingin IFK:ta vastaan vaikka lopussa joukkue onnistuikin 1-0 voiton siitä ottamaan. Joukkueella oli isoja vaikeuksia murtaa Veikkausliigassa viimeiseksi veikatun HIFK:n puolustusmuuria ja heillä ei hirveästi maalipaikkoja ottelussa ollut.

SJK:lla on hyvä ryhmä pelaajia kasassa, mutta voi kestää aikansa ennenkuin he pystyvät pelaamaan hyvin joukkueena. He eivät voittaneet otteluakaan Suomen Cupin lohkovaiheessa häviten kolmasti ja pelaten kahdesti tasan. HIFK:ta vastaan puolustuspeli toimi ihan ok, mutta nyt vastaan tulee huomattavasti paremmin hyökkäävä joukkue kuin HIFK joten sekin puolustus joutuu koetukselle.

Inter oli viime kaudella parempi voittaen joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista. Ensin Seinäjoella 0-1 ja sitten Turussa 2-0. Joukkueiden viimeinen peli pelattiin viimeisellä kierroksella ja se päättyi 2-2.

 

Vaikea nähdä että SJK pystyisi tässä ottelussa montaa maalia tekemään joten paremman hyökkäyksen omaava Inter voi viedä kotiottelussaan voiton kertoimella 1.96. Toinen vaihtoehto on kentän kunnon ja SJK:n heikon hyökkäyksen vuoksi alle 2.5 maalia kertoimella 1.67. Viime kaudella SJK:m 33 ottelusta 24 päättyi alle 2.5 maalin joten siihen nähden tuo 1.67 on ylikerroin.

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia