Veikkausliiga: FC Lahti - Ilves su 14.7.2019 klo 18.30

Kotijoukkue FC Lahti yrittää katkaista voitottomien otteluiden putkensa mutta se ei taida onnistua sarjakärjen kustannuksella.
FC Lahti - Ilves
Heinäkuu 14,2019
18:30

Sunnuntain Veikkausliigakierroksella sarjakärki Ilves vierailee FC Lahden kotikentällä Lahden Stadionilla.

FC Lahti lähtee hakemaan yllätysvoittoa Ilveksestä

Ottelussa on isäntäjoukkueen osalta selvät sävelet, FC Lahti haluaa katkaista jo neljän ottelun mittaiseksi venyneen voitottoman putkensa. Edellisessä ottelussa FC Interiä vastaan lahti otti kuokkaansa lukemin 2 – 0 eikä joukkue päässyt tosissaan haastamaan turkulaisia missään vaiheessa 90. minuutin aikana.

Kotijoukkue ei valitettavasti saa otteluun jalkeille parasta mahdollista kokoonpanoa vaan lukuisat poissaolot aiheuttavat päänvaivaa valmennukselle. Ottelusta ovat hyvin todennäköisesti sivussa ainakin Mikko Viitikko, Pekka Lagerblom, Drilon Shala sekä Lahden Reippaan pelissä punaisen kortin saanut sekä pelikieltoon asetettu Irfan Sadik.  Voittojen tielle palaaminen Lahdessa onkin paljon helpommin sanottu kuin sunnuntaina tehty.

Ilves menossa kohti Veikkausliigan mestaruutta

Ilves on tällä hetkellä Suomen kuumin joukkue. Tamperelaiset eivät ole hävinneet Veikkausliigassa vasta kuin yhden ottelun eikä sen verkkoon ole tehty 13. ottelussa kuin vaivaiset 7. maalia, muiden joukkueiden ollessa päästettyjen maalien osalta jo toisella kymmenellä.

Ilveksen yksittäisistä pelaajista on nostettava esille Lauri Ala-Myllymäki, joka on paukuttanut edellisessä kolmessa pelissä peräti kuusi kaappia ja noussut Veikkausliigan maalipörssin kakkoseksi yhteensä kahdeksalla osumalla. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli huhtikuun lopussa, kun Ilves voitti Tammelassa FC Lahden lukemin 1 – 0. Voittomaalintekijä oli Lauri Ala-Myllymäki…

Ilveksen ajatukset harhailevat jo ensi viikonlopussa?

FC Lahti – Ilves vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntikertoimet sunnuntai-illan kamppailuun povaavat vahvasti sarjakärki Ilveksen voittoa. Esimerkiksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 4.15 – 3.20 – 1.95. Ottelusta odotetaan selvää pässinlihaa Ilvekselle ja sitä sen pitäisi totuuden nimissä myös olla. Antamalla tasoitusta +1 FC Lahdelle saa kotijoukkueelle kertoimen 1.88. Yli 2.5 maalin pelille kerroin on vastaavasti 2.36. Yllä hehkutetun Lauri Ala-Myllymäen maalille NordicBet tarjoaa kertoimen 3.25. Hyvän kertoimen omaavia pelikohteita otteluun löytyy siis paljon!

FC Lahdelle viides voitoton putkeen...

FC Lahti laittaa varmasti kaikkensa likoon sunnuntaina mutta se ei valitettavasti riitä. Ilves voittaa ottelun ja vankistaa asemiaan sarjakärjessä. NordicBetin kerroin Ilveksen voitolle on 1.95 ja se on kelpo pelivalinta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä