Veikkausliiga: FC Lahti - Inter Turku 31.8.2020 klo 18.30, Lahti +0.5

Inter on sarjakakkonen ja kovassa otteluruuhkassa. Lahti on keskinkertainen liigajoukkue, sarjakuutonen ja maalisuhdekin on tasan 16-16. Vierasjoukkue on vetomarkkinoilla hieman yliarvostettu.
FC Lahti - Inter Turku
Elokuu 31,2020
18:30

Veikkausliiga: FC Lahti – Inter Turku

Lahden stadion, Lahti, Suomi

Kertoimet (Unibet) 3.90 – 3.40 – 1.95

Illan Veikkausliigan ottelussa sarjakuutonen Lahti on kotijoukkue ja vastassa on sarjakakkonen Turun Inter.

Viime liigaottelussaan Inter hävisi paikallismatsin TPS:lle, mutta muuten se on ollut hyvässä kunnossa. Ennen TPS -peliä Interillä oli kolmen voiton putki.

Palloseuralle häviäminen on hieman eri juttu kuin tavallinen liigamatsi. Turun paikallispelissä vastakkain ei ollut sarjataulukon kärkipään Inter ja häntäpään TPS, vaan kaksi joukkuetta pelasi kotikaunpungin herruudesta.

Vieraskentällä Inter on ottanut voittoja ja tappioita vuorotellen. Ennen TPS -häviötä se voitti Rovaniemelle 2-0, ja sitä ennen Maarianhaminan reissu toi 0-2 -tappion.

Viime viikolla Inter kävi Unkarissa pelaamassa Eurooppa-liigan karsintamatsin Honvedia vastaan. Turkulaiset pelasivat hyvän matsin, mutta hävisivät 1-2 jatkoajan jälkeen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Inter pelaa aktiivista futista

Interin päävalmentaja Jose Riveiro on tehnyt joukkueesta hyökkäävän ryhmän. Homma toimii melko mukavasti, kun puolustuspelaaminenkin on sujunut joukkueelta hyvin.

Interillä ei ilmeisesti ole ainuttakaan loukkaantumista, mutta muuten rasitus saattaa pikku hiljaa näkyä joukkueessa. Inter on pelannut elokuussa jo kahdeksan ottelua.

Lahti on taas keskinkertainen joukkue. Sen saldona on 11 matsin jälkeen 4-4-3 ja maalisuhde 16-16. Viime ottelussa Lahti pelasi tasan vieraissa Valkeakosken Hakan kanssa. Kaksi edellistä kotiotteluaan Lahti on voittanut. Viimeksi Rovaniemi meni nurin 3-0 ja sitä ennen Tampereen Ilves 3-2.

Edellisen kerran Veikkausliigan kärkijoukkue pelasi Lahden stadionilla heinäkuun alussa, kun HJK tuli paikalle. Sen matsin Lahti hävisi 0-4.

Lahdella on loukkaantumisia. Ainakin Jäntti, Martinen ja Isotalo ovat sivussa. Imbongo on pelikiellossa. Rotaatiota avaukseen on tulossa, sanoo Lahden päävalmentaja Zeneli joukkueen verkkosivuilla.

”Emme ole tyytyväisiä kahteen edelliseen otteluun, vaikka jälkimmäisessä oli jo hyviä elementtejä. Vierasreissulta saimme osumia ja kolhuja ja sen lisäksi osalla pelaajista painaa vielä edelliset ottelut”, Zeneli kertoo.

FC Lahden mahdollinen avaus: Tiainen, Coubronne, Lahti, Viitikko, Arkivuo, Eninful, Kuningas, Virta, Zeqiri, Hambo, Assenhnoun

Inter Turun mahdollinen avaus: Moisander, Hoskonen, Ketting, Haukioja, Engström, Paananen, Muniz Cegarra, Ruane, Källman, Furuholm, Mastokangas

Avausmaali Lahden puolelta?

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.90 – 3.40 – 1.95. Interin lukema on pelikelvoton, ei se kuitenkaan Lahdessa voita joka toisella kertaa. Pienen panoksen voisi laittaa kotijoukkueelle tasoituksen kanssa. Lahti +0.5 saa kertoimeksi 1.85, sen voi laittaa kupongille. Ei se erityisen mainio kerroin ole, mutta ei kyllä alikerroinkaan. Panos kannattaa tässä jättää pieneksi.

Interi Timo Furuholm on yksi kuluvan kauden staroista, ja se näkyy hänen pelaajakohtaisissa kertoimissaan. Furuholm on nyt tehnyt kahdeksan liigamaalia. Hänen kertoimensa tämän ottelun avausmaalin tekijäksi on 4.70, ja se on liian vähän.

Ottelu lienee tasaisempi, mitä kertoimet väittävät. Lahden pelaajien avausmaalikertoimet ovat mukavan suuria, haetaan sieltä betsi. Jasin Assehnoun on Lahden paras maalintekijä viidellä liigamaalilla. Hänen avausmaalista Unibet antaa kertoimeksi 9.00. Se kelpaa kupongille.

Lahti +0.5 Unibetin kertoimella 1.85. Assehnoun avausmaali, kerroin 9.00.

Veikkausliigan betsit Unibetille!

Lahti +0.5, kerroin 1.85. Assehnoun avausmaalin tekijäksi, kerroin 9.00.

Aseta vetosi