Veikkausliiga: Haka - HJK 18.8.2020 klo 18.30 Haka +1 asian handicap

Haka ei ole vielä tällä kaudella voittanut Veikkausliigassa otteluakaan. HJK on suursuosikki vetomarkkinoilla, vaikka ei se mitenkään erityisen hyvin ole pelannut.
Haka - HJK
Elokuu 18,2020
18:30

Veikkausliiga: Haka – HJK

Tehtaan kenttä, Valkeakoski, Suomi

Kertoimet (Unibet) 7.00 – 4.20 – 1.45.

TV: Ruutu

HJK on sarjakolmosena, eli hieman alakanttiin on alkukausi Helsingin jättiläiseltä mennyt. Haka on sijalla kymmenen, eikä sekään todellakaan Valkeakoskella tyydytä.

Haka ei ole vielä yhdeksästä ottelusta voittanut ensimmäistäkään, pisteet ovat tulleet neljästä tasurista. Haka sekä TPS ja RoPS alkavat erottua sarjan pohjalla, Haka on jo neljä pistettä ysipaikan SJK:ta perässä.

Haka on hävinnyt kolme viimeistä matsiaan. Sillä on nyt menossa tiukka ohjelma, ensin tuli 0-2 -tappio sarjakärki Inter Turun vieraana ja perään sarjakakkonen KuPS voitti Valkeakoskella 4-2. Nyt sitten vielä sarjakolmonen vastuksena, niin siinä on kärkipaikat kohdattu yhteen putkeen.

HJK:n saldo kauden yhdeksästä ottelusta on 5-3-1. Viimeiset viisi Klubi on pelannut saldolla 2-3-0, viimeksi Töölön kentällä tuli tasapeli 1-1 Hongan kanssa. Edellisessä vierasottelussaan Kuopiossa HJK oli hyvä, KuPS hävisi 0-3.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Töölössä Klubi vei 3-1

HJK on pelannut tämän kauden Veikkausliigassa neljä vierasmatsia. Turussa Interiä vastaan HJK hävisi 0-1, mutta kolme muuta se on voittanut maalierolla 9-0.

HJK ja Haka pelasivat heinäkuun alkupuolella Töölössä, ja sen matsin Klubi vei 3-1. Matsi helpottui HJK:lle tunnin pelin kohdalla, kun Hakan Keita sai punaisen kortin. Tuossa kohdassa tilanne oli HJK:lle 2-1, ulosajo tappio Hakan kirimahdollisuudet.

HJK:n pelissä ei varsinaisesti ole ongelmia, voittoja vain ei ole vielä tarpeeksi. Se on liigan kakkonen tehdyissä maaleissa ja päästetyissä maaleissa. Honka -matsissa Klubi loi enemmän maalipaikkoja, mutta se ei vain saanut voitettua ottelua.

Hakalla liigan kehnoin puolustus

Hakalla on sitten ongelmia kummassakin päässä kenttää. Se ei ole vielä pelannut nollapeliä. 19 maalia omiin on sarjan kehnoin lukema. Hyökkäyspäässä Haka on ollut hieman parempi, yhdeksän maalia yhdeksässä matsissa. Uusi mies Eero Markkanen ja viime kaudellakin Valkeakoskelle pelannut Samuel Chidi ovat tehneet kaksi mieheen.

HJK:sta Peltola ja Tenho ovat varmasti sivussa. Hakalta sivussa on ilmeisesti vain Starck. Veskari Tånnander on lainalla Klubista eikä saa nyt pelata.

Hakan mahdollinen avaus: Hartmann, Purme, Friberg, Häkkinen, Kyöstilä, Hilska, Bushue, Popovitch, Chidi, Ojala, Markkanen

HJK:n mahdollinen avaus: Reguero, O’Shaughnessy, Murillo, Tenho, Väyrynen, Schuller, Djalo, Hasani, Alho, Riski, Riski

HJK:lla liian pieni kerroin

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 7.00 – 4.20 – 1.45, ja kyllähän nämä ovat liian paljon Klubille kallellaan. Ei se kuitenkaan Valkeakoskella voita ottelua seitsemän kertaa kymmenestä. Vaikka Haka on ollut vaisu, niin sen nollan voiton alkukausi saa nyt liikaa huomiota.

Haka +1 asian handicap saa mukavan kertoimen 2.07. Sitä voi pienellä kokeilla, HJK:n yhden maalin voitolla panos palautuu.

Maalintekijäveikkauskin on kovasti Klubille kallellaan. Hakan ykköskärki Markkanen saa kertoimeksi 10.00, että hän tekee ottelun ensimmäisen. Siihenkin voi pienen panoksen laittaa, Markkanen on ilmeisesti edelleen Hakan rankkareiden laukoja.

Klubin Roope Riskin kerroin matsin ensimmäisestä maalista on vain 4.35, ja kyllähän se sitten on liian vähän. Markkas-betsi on tähän vastalause.

Veikkausliigan vedot Unibetille!

Haka +1 asian handicap Unibetin kertoimella 2.07, ja päälle Eero Markkanen ensimmäinen maali, kerroin 10.00.

Aseta vetosi