Veikkausliiga: HIFK – FC Honka ma 29.4.2019 klo 18:30

Veikkausliigan maanantai-illassa kohtaavat HIFK ja Honka. Veikkausvihjeessämme uskomme Hongan syöttöpelin toimivuuteen Telia 5G Areenan tekonurmella.
HIFK – FC Honka
huhtikuu 29,2019
18:30

Maanantaina käydään Veikkausliigassa kaksi ottelua. Helsingissä kohtaavat pääkaupunkiseudun derbyssä ensimmäistä voittoa hakeva HIFK ja liigan kärkipaikalle voitolla menevä FC Honka. Honka lähtee otteluun selvänä suosikkina ja Nordicbet tarjoaa espoolaisten voitolle 1.54 kerrointa.

Joukkueet kohtasivat Suomen Cupin lohkovaiheessa tällä kaudella jossa Honka voitti 1-2.

HIFK hakee ensimmäistä voittoaan

Ennen kauden alkua HIFK ennakoitiin päätyvän jumbosijalle ja ensimmäiset ottelut eivät ole tätä asetelmaa hirveästi muuttaneet. HIFK:n 1-1 tasapeli stadin derbyssä HJK:lle antoi kuitenkin lupauksen paremmasta. HIFK:n puolustus ja maalivahtipeli alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla sillä joukkue on päästänyt kolmessa ottelussaan vain kolme maalia.

Hyökkäyspeli kuitenkin on vielä heikkoa sillä Tiquinhon maali HJK:ta vastaan oli IFK:n ensimmäinen tällä kaudella. HIFK:n prässäyspeli toimi hyvin derby ottelussa sillä klubilla oli vaikeuksia päästä pois omalta alueeltaan. Honka ei tule kuitenkaan samanlaista mahdollisuutta antamaan vaan he pystyvät pelaamaan palloa ylös nopeammin kärkipelaajille. Jos HIFK pelaa samalla 4-3-3 muodostelmalla niin Hongalla on mahdollisuus saada ylivoima keskikentälle ja sitä kautta aiheuttaa ongelmia rödan puolustukselle.

Honka taistelee mestaruudesta tällä kaudella

Yksi suurin ero Hongan ja mestarisuosikki HJK:n välillä tällä kaudella on ollut se että Honka on pystynyt muuttamaan peliä kun systeemi ei ole toiminut. Honka hävisi ensimmäisen kotiottelunsa IFK Mariehamnille, mutta viime kierroksella se kaatoi samalla luonnonurmella FC Interin 3-2. Suurin ero näissä otteluissa oli että Honka oli vaihtanut lyhytsyöttöpelinsä suoraviivaisemmaksi, joka sopi paremmin Tapiolan heikkokuntoiselle nurmelle.

Tämä peli pelataan kuitenkin tekonurmella ja Hongan syöttöpeli sopii erinomaisesti siihen. Se tarkoittaa että heillä on parempi mahdollisuus liikuttaa vastustajaa ja löytää paikkoja puolustuksen välissä. Sama toimi myös sekä Rovaniemen (1-2) että Kuopion (0-3) palloseuroja vastaan.

 

Honka tekee yli 1.5 maalia tässä ottelussa on tarjolla kertoimella 1.61 (Nordicbet). Hongalla erityisesti espanjalainen hyökkääjä Borjas Martin on ollut alkukaudesta pelipäällä sillä hän johtaa liigan maalipörssiä viidellä osumallaan neljässä ottelussa. Nordicbet tarjoaa 2.25 kertoimen hänen maalilleen HIFK:ta vastaan joka on ihan pelattava kerroin.

Aseta vetosi