Veikkausliiga: HIFK - RoPS 21.07.2019 Klo 17.00

HIFK pelannut kolme edellistä ottelua ilman maaleja. putoaako apina selästä sunnuntaina?
HIFK - RoPS
Heinäkuu 21,2019
17:00

HIFK – RoPS, Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina mielenkiintoinen häntäpään kamppailu, kun RoPS matkustaa kaukaa pohjoisesta etelään HIFK:n vieraaksi.

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa tasapisteissä sijoilla 9 ja 10. HIFK on ennen sunnuntain ottelua pykälän korkeammalla yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kasvattavatko helsinkiläiset eroa Euro-pettymyksen kokeneeseen RoPS:n vai ovatko rovaniemeläiset yhtä vahvalla pelipäällä kuin Aberdeen-ottelun alkuhetkillä? Peliyhtiöiden kuten Unibetin kertoimet povaavat otteluun kotivoittoa numeroin 2.35 – 3.05. – 3.25. Miten sinä uskot ottelun päättyvän?

HIFK:llä alla kaksi karvasta tappiota

HIFK lähtee RoPS otteluun ennen kaikkia katkaisemaan tappio- sekä voitottomien otteluiden putkiaan. Punapaidat ovat hävinneet kaksi edellistä ottelua pääkaupunkiseudun virvaveljilleen HJK:lle sekä FC Hongalle yhteismaalin 5 – 0. Näitä otteluita edeltänyt kotiottelu SJK:ta vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin. HIFK ei olekaan onnistunut kolmessa edellisessä ottelussa maalinteossa mikä luonnollisesti hankaloitta jalkapallo nimisessä pelissä voittamista huomattavan paljon.  Jos HIFK onnistuisi iskemään ottelussa vähintään kaksi maalia niin se palkittaisiin Unibetilla peräti 2.95 kertoimella. HIFK:lta potentiaalisia maalintekijöitä ottelussa voivat olla kokeneet Njazi Kuqi (kerroin 3.80) sekä Sakari Tukiainen (kerroin 4.00).

Muista myös Afrikan mestaruusturnauksen finaaliottelu perjantaina kello 22.00

RoPS lähellä yllättää Aberdeen Eurooppa-liigan karsinnoissa

Rovaniemen Palloseura oli lähellä tehdä seuran kaikkien aikojen suurimman tempun, kun RoPS oli hetken kiinni Eurounelmassa ja Eurooppa-liigan karsintojen voitossa. Joukkueelle tuli lopulta tappio otteluparissa mutta ratkaisu löytyi pienistä asioista, jotka olisivat voineet kääntyä myös toiseen suuntaan. Mikä hienointa RoPS onnistui maalinteossa kummassakin ottelussa Skotlannin Valioliigassa pelaavaa Aberdeenia vastaan, joten ei ole väärin odottaa vieraiden onnistuvan myös Helsingissä. RoPS:n kolme edellistä ottelua ovat kaikki päättyneet tappiollisesti loppulukemiin 2 – 1. Yli 2.5 maalin kamppailulle sunnuntai-iltaan on tällä hetkellä tarjolla 2.75 kerroin. RoPS sai myös roppakaupalla itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseensä laittamalla hanttiin itseään huomattavasti suuremmalle seuralle. Tasoitusvedolla RoPS +0.5 on tarjolla maltillista kerrointa 1.58

HIFK osuu vihdoin?

RoPS lähtee sunnuntai-iltaan allaan kaksi kovaa peliä jotka ovat väsyttäneet pelaajanippua niin henkisesti kuin fyysisesti. Pidämme HIFK:ta ennakkosuosikkina ja valitsemme lapulle kohteen HIFK voittaa – tasapeli ei vetoa - kertoimella 1.64. Mikä on sinun valintasi?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä