Veikkausliiga: HJK - MIFK 30.8.2020 klo 18.30, avausmaali Ademi kerroin 13.00

MIFK:n Ademi on Veikkausliigan maalipörssin ykkönen, ja silti hän saa avausmaalin tekemisestä Unibetilta kertoimen 13.00. HJK ja MIFK ovat viiden matsin kuntopuntarin kaksi parasta.
HJK - MIFK
Elokuu 30,2020
18:30

Veikkausliiga: HJK – MIFK

Bolt Arena, Helsinki, Suomi

Kertoimet (Unibet) 1.21 – 6.30 – 13.00

HJK on noussut Veikkausliigan kärkipaikalle. 12 pelatun matsin jälkeen Inter Turku ja KuPS ovat kaksi pistettä perässä. MIFK on sarjavitonen, eli melko hyvää kautta sekin pelaa. Ennen kautta MIFK rankattiin tukevasti liigan pohjille vahvaksi putoajaehdokkaaksi.

HJK hävisi heinäkuun 17. päivä Turussa Interille 0-1, ja sen jälkeen se on pelannut yhdeksän tappiottoman ottelun putken. Kolme viimeistä HJK on voittanut, viimeisin oli 2-0 -kotivoitto SJK:sta.

MIFK:n saldo viidestä viimeisestä on 4-0-1. Viime kierroksella se myllytti surkean RoPS:n 4-0. Sitä ennen MIFK hävisi Kuopiossa KuPS:lle niukasti 1-2.

Viiden ottelun kuntopuntarissa HJK ja MIFK ovat ykkönen ja kakkonen, eli periaatteessa nyt olisi jonkinlainen kärkimatsi edessä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

HJK:ja MIFK:n kokoonpanot

Klubilta ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa ainakin Peltola ja Väänänen. Hasanin ja Schullerin pelaaminen on epävarmaa.

MIFK:n avauksessa pelaa Veikkausliigan paras maalintekijä Ademi, jolla on tehtynä yhdeksän kassia. Maarianhaminan joukkueessa on paljon HJK:lle tuttuja pelaajia. MIFK:n toiseksi paras maalintekijä Akseli Pelvas on entinen Klubin pelaaja. Puolustuksen Sumusalo on myös ex-HJK, ja toinen pakki Järvenpää on entinen HJK Klubi 04:n pelaaja.

HJK:n mahdollinen avaus: Keto, Murillo, O’Shaughnessy, Moren, Alho, Tanaka, Djalo, Lingman, Browne, Riski, Riski

MIFK:n mahdollinen avaus: Forsman, Mäenpää, Buwalda, Taimi, Järvenpää, Mäenpää, Makrillos, Grönlund, Ademi, Pelvas, Backaliden

Klubi on selvä suosikki

Vetomarkkinoilla illan ottelu on selvä. HJK on Unibetilla suosikki kertoimin 1.22 – 6.00 – 13.00. Lukemat ovat varmaan aivan kohdallaan, ainakaan HJK:n pelaaminen ei minikertoimella houkuta, mutta toisaalta eipä Maarianhaminan yllätyskään hyvään kuntoon päässyttä Klubia vastaan tunnu pelin paikalta.

Ottelusta odotetaan myös maalirikasta, ja sekin tuntuu oikealta arviolta. Yli 2.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi vain 1.47. HJK pystyy tekemään maaleja, vaikka se ei viime aikoina ole juurikaan maalijuhlia järjestänyt. Potentiaalia sillä on, varsinkin kun pelataan Töölön tekonurmella.

MIFK:n otteluissa on tehty paljon maaleja. Se on pelannut liigassa viisi vierasmatsia, ja jokainen on mennyt vähintään kolmeen maaliin. Suurin vierasottelun maalilukema MIFK:llä on ollut 3-4 -tappio Ilvekselle Tampereella.

Ademin kova kerroin

Veto illan matsiin on parempi kaivee hieman erikoisemmista vetokohteista. Vetomarkkina on sitä mieltä, että Klubi tekee ensimmäisen maalin, ja se näkyy maalintekijäkertoimiassa. HJK:n ykköskärki Roope Riski saa ottelun avausmaalista kertoimeksi vain 3.90. Se on aivan liian vähän. MIFK:n Ademin kerroin avausosumasta on 13.00, ja se on paljon, kun mies on liigan maalipörssin ykkönen. Ottelussa on vastakkain kuntopuntarin kaksi parasta, kyllä vierailijakin saa jonkun paikan. Ademi kupongille Unibetin kertoimella 13.00.

Unibetille Veikkausliigaa, iso kerroin

MIFK:n Ademin avausmaali saa kertoimeksi 13.00.

Aseta vetosi