Veikkausliiga: Ilves – FC Honka ti 7.5.2019 klo 18:30

Veikkausliigan tiistain huippukamppailussa kohtaavat Ilves ja Honka. Veikkausvihjeemme ennakoi ottelusta tasaista.
Ilves – FC Honka
May 07,2019
18:30

Tiistaina pelataan Veikkausliigassa kolme ottelua. Suurin mielenkiinto kohdistuu Tampereelle jossa kauden ilman tappioita aloittanut Ilves isännöi toista mestariehdokasta FC Honkaa.

Ilves ja Honka kohtasivat toisensa tällä kaudella jo kerran Suomen Cupin puolivälierissä, jossa Ilves nousi 1-0 tappioasemasta ensin tasoihin ja eteni lopulta jatkoon rangaistuspotkukisan jälkeen. Tasapelistä tässä ottelussa saisi rahat takaisin 2.95 kertaisesti.

Viime kaudella FC Honka vei joukkueiden kolmesta kohtaamisesta kaksi ja kerran peli päättyi 3-3 tasalukemiin. Hongan vierasvoittoa voi pelata 2.95 kertoimella.

Ei tappioita eikä päästettyjä maaleja

Ilves on aloittanut kauden vahvasti sillä heillä ei ole vielä vuoden 2019 puolella yhtään tappiota mistään kilpailusta. Suomen Cupissa he ovat välierävaiheessa ja Veikkausliigan viidestä ottelusta he ovat ottaneet kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viime perjantain 0-0 vierastasapeli HJK:ta vastaan oli ensimmäinen kerta kun Ilves ei hävinnyt HJK:lle Helsingissä sen jälkeen kun joukkue nousi takaisin Veikkausliigaan 2015. Samalla joukkue jatkoi kauden alusta alkanutta nollapelien sarjaa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on luonut joukkueelleen erittäin organisoidun pelitavan jossa he pyrkivät pitämään puolustuksen tiiviinä ja iskemään vastaiskuista ja erikoistilanteista. Ilves on erittäin vaikeasti voitettavissa kotiottelussaan ja viime kaudella joukkue voitti kotonaan seitsemän, pelasi kuudesti tasan ja hävisi vain neljästi. Nyt Ilves pääsee takaisin omalle kotistadionilleen Tammelaan ja se varmasti nostaa joukkueen iskukykyä entisestään.

Ilveksen kotivoittoa voi pelata kertoimella 2.60

Hongalta löytyy heikkouksia

Ennen kauden alkua FC Honkaa pidettiin HJK:n kovimpana haastajana mestaruuteen. Olihan joukkue vahvistunut huomattavasti ennen kauden alkua. Hongalla on ehkä yksi liigan kovimpia hyökkäyksiä, mutta hieman loukkaantumisista johtuen puolustus on vuotanut hieman liikaa. Joukkue on päästänyt nyt jo kahdeksan maalia joka on liigassa neljänneksi suurin määrä.

Viidestä ottelusta, Hongalla on alla kolme hyvää voittoa RoPS:ista, KuPS:ista sekä FC Interistä, mutta samalla tuli myös tappiot IFK Mariehamnille ja nyt viimeksi HIFK:lle. HIFK:n aggressiivinen prässipeli tuotti jatkuvasti vaikeuksia Hongan puolustukselle ja se aiheutti syöttövirheitä.

Samanlaista peliä voi olla luvassa nytkin sillä Ilves iskee kovasti vastustajan heikkouksiin. Hongalla on myös hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Poissa ovat varmasti Luis Silva ja Gideon Baah. Samalla myös Demba Savagen, Robert Ivanovin ja Lucas Kauffmanin pelaaminen on epävarmaa. Tämä antaa varmasti etua kotijoukkueelle.

 

Veikkausvihjeemme tähän otteluun on Ilves, tasapeli ei vetoa kertoimella 1.76 (Nordicbet).

Aseta vetosi