Veikkausliiga: Ilves - HJK 20.07.2019 Klo 17.00

Tammerfestit ja loppuunmyyty Tammelan Stadioni. Tampere on lauantaina sekaisin!
Ilves - HJK
Heinäkuu 20,2019
17:00

Tammelan stadionilla pelataan lauantaina 20.07.2019 äärimmäisen iso jalkapallo-ottelu jossa on panoksena parhaimmillaan koko Veikkausliiganmestaruus, kun sarjakärki Ilves isännöi HJK:ta kello 17.00 alkavassa näytöksessä.

Ilves vs. HJK – Pelataanko jälleen 0 – 0?

Ilves ja HJK lähtevät otteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Ilves on tällä hetkellä Veikkausliigan kultakandidaatti numero yksi, kun keltapaidat johtavat sarjaa 28 sarjapisteellä. Iso paha HJK hengittää kuitenkin Ilveksen niskaan vain yhden voiton päässä sijalla 4. Molemmat joukkueet ovat viimeistelleet sarjassa tällä kaudella 18 kaappia mutta Ilveksen päästettyjen maalien lukema on vain 8 (joka on muuten omaa luokkaansa kaikkiin muihin nähden) kun HJK:lla vastaava luku on 16. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi HJK:n kotinumerolla tasan 0 – 0. Tämä saattaa hyvinkin olla tulos myös aurinkoisessa lauantai-illassa. Maalittomalle tasapelille saa peliyhtiö Unibetilta tulosvedossa kertoimeksi muhkean lukeman 7.00. Ilves on voittanut klubin viimeksi kolme vuotta sitten, silloin Tampereen futisylpeys vei ottelun nimiinsä lukemin 1 – 0. Vastaavalle kotivoitolle Unibet tarjoaa kerrointa 7.50.

HJK piristinyt – Edessä jatkopelit Mestarien liigassa

HJK:n kausi on ollut tähän mennessä kaksijakoinen, kun joukkue tippui Suomen Cupissa jo alkuvaiheessa eikä Veikkausliiga startannut kovin vahvasti. Joukkue antoikin lähtöpassit päävalmentaja Mika Lehkosuolle 8 kierroksen jälkeen. Banan tilalle tullut Toni Koskela on johdattanut joukkonsa kotimaankentillä neljään voittoon kuudessa ensimmäisessä ottelussaan. Myös Mestarien liiga karsintojen ensimmäinen kierros meni Koskelan komennossa niin sanotusti putkeen, kun HJK peittosi yhteistuloksella 5 – 2 färsaarelainen Havnar Bóltfelag. HJK:lla on nyt varmasti hyvä henki päällä ja joukkue on valmis kärkitaisteluun. Yksi mielenkiintoinen kysymys on, että mitä ottelussa tekee vuoden 2013 maalikuningas, vastikään seuraan liittynyt Tim Väyrynen ja osuuko esimerkiksi Riku Riski kertoimella 4.00?

Muista myös Afrikan mestaruusturnauksen finaaliottelu perjantaina kello 22.00

Ilves hävisi edellisen ottelunsa

Ilves koki edellisessä ottelussa Lahdessa pahan tappion, kun FC Lahti taisteli itselleen täydet sarjapisteet lukemin 1 – 0. Ilves lähti viime sunnuntain otteluun neljän ottelun voittoputkessa ja ylivoimaisena ennakkosuosikkina. ”Kuhnurit” löysivät kuitenkin voiton avaimet vanhasta kunnon bussitaktiikasta, joka pysäytti Ilveksen maalintekoyritykset ennen maaliviivaa. Ilves voitti ottelussa laukaukset peräti 14 – 2 mutta se on laiha lohtu, kun maalisarake näyttää nollaa. HJK ei tule parkkeeraamaan bussia mutta tuskin tämän vuoden Suomen Cupin mestari silti mässäilee maaleilla kotiyleisön tuesta huolimatta. Ottelusta odotetaan vähämaalista josta osoituksena alle 2.5 maalin pelille tarjottava kerroin 1.54. Kentällä viilettävistä pelaajista eniten maaleja Veikkausliigassa tällä kaudella on tehnyt Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki. Miehen maalille tarjotaan yllättävän isoa 5.20 kerrointa. Otatko kiinni?

Tammelan odotetaan olevan huomenna laitoja myöden täynnä. 

1X2 vai tulosveto?

Pitkävetokertoimet pitävät lauantain ottelussa HJK:ta ennakkosuosikkina lukemin 2.80 - 3.20 - 2.70. Ottelusta on luvassa supertasainen koska pisteet ovat kallisarvoisia molemmille joukkueille jonka vuoksi tasapeli kertoimella 3.20 on hyvin houkutteleva pelikohde. Myös tulosvetokohteet 0 - 0 ja 1 - 1 ovat mehukkaita.

Aseta vetosi