Veikkausliiga: KuPS - SJK 26.7.2020 klo 18.30 Vihje ja kertoimet

Veikkausliigan mestaruutta puolustava KuPS on aloittanut kauden mainiosti. Valmentajan vaihdos ei ole vaikuttanut mitenkään, hyökkäys sujuu ja puolustus on rautaa.
KuPS - SJK
Heinäkuu 26,2020
18:30

Veikkausliiga: KuPS – SJK

Savon Sanomat Areena, Kuopio, Suomi

Pitkävetokertoimet (Rabona) 1.52 – 3.85 – 6.00

Televisio: Ruutu / Stream: Unibet

KuPS on Veikkausliigan sarjaykkönen. Se on Hongan kanssa ainoa joukkue viiden kierroksen jälkeen, joka ei ole vielä hävinnyt.

Viidessä ottelussa KuPS on päästänyt vain yhden maalin. Se tuli Honkaa vastaan, kun pääkaupunkiseudulla peli päättyi 1-1. Viime kierroksella KuPS voitti kotonaan Lahden selvästi 3-0.

SJK on pelannut vasta neljä matsia, ja heikosti on mennyt. SJK rankataan kauden alla joka kerta lähemmäs kärkipäätä, mutta viime vuoden Pohjanmaan ylpeys on pettänyt. Nyt SJK:lla on alla kahden tappion putki. Se hävisi ensin kotonaan Maarianhaminalle 1-2 ja perään vieraissa samoin lukemin HIFK:lle.

KuPS kupongille

Vetomarkkinoilla KuPS on selvä suosikki. Rabonan kertoimet otteluun ovat 1.52 – 3.85 – 6.00. Nämä ovat aikalailla kohdallaan. Jos 1×2 -markkinoilta haluaa pelin tehdä, niin kotijoukkueen pelaaminen on parempi valinta.

KuPS:n uusi norjalainen päävalmentaja Arne Erlandsen on tunnettu siitä, että hänen joukkueensa pelaa suoraviivaista ja tehokasta peliä, jolla ei ole tarkoitus ottaa tyylipisteitä. Erlandsen on ilmeisesti heti saanut KuPS:n pelaamaan niin kuin hän haluaa, joukkueessa ei ole näkynyt minkäänlaista alkukankeutta tai uusien systeemin tuomaa epävarmuutta.

Rabonan kerroin KuPS:lle 1.52 ei kyllä ole ylikerroin, mutta ainakin se on veto, joka osuu 65 kertaa sadasta.

KuPS takaa yli 2.5 maalia

Tulosvetojen puolella ottelusta odotetaan vähämaalista. Tässä varmaan painaa KuPS:n joukkueen mainio puolustussaldo.

Rabonalla alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.77 ja yli 2.5 maalia 2.03. SJK on tehnyt neljässä ottelussaan vain kolme maalia. Ja kun tähän yhdistää sen, että kotijoukkue on voittanut kaksi aikaisempaa kotimatsiaan yhteismaalein 4-0, niin sen voi päätellä, että SJK:n maalipaikat ovat varmasti vähissä.

HIFK:n kentällä SJK meni päästämään kaksi maalia, joten ei se kaukaiselta tunnu, että Kuopio osui kolmesti. Viime ottelussa Lahtea vastaan KuPS sai peräti yhdeksän kutia kohti Lahden maalia. Ja kotiottelussa Interiä vastaan KuPS teki vain yhden maalin, mutta laukoi maalia kohti kymmenen kertaa. Kuopiolaisten hyökkäys on ollut hurjassa kunnossa kotikentällä, ja sen maalimäärä on selvästi vielä alle sen, kuinka paljon se on luonut paikkoja.

Kupongille voi kokeilla yli 2.5 maalia Rabonan kertoimella 2.03. Siihen voi rinnalle laittaa vielä KuPS yli 1.5 maalia kertoimella 1.71.

Maalilukuveikkaukseen voi suosiolla jättää SJK:lle nollat. 3-0 tulos saa Rabonalta kertoimeksi 8.60 ja 2-0 5.40. Isompi lukema kupongille, odottama KuPS:n maalimäärälle täytyy olla yli kahden.

KuPS:n mahdollinen avauskokoonpano: Virtanen, Tomas, Pirttijoki, Manga, Nissilä, Boateng, Savolainen, Saxman, Niskanen, Udoh, Sale

SJK:n mahdollinen avauskokoonpano: Viitala, Atakayi, Arthur, Tikkanen, Chavez, Rashkaj, Hetemaj, Hradecky, Sid, Ions, Håkans

Veikkausliigan betsit Rabonalle

Vedot KuPS:n voiton ja nollapelin kautta. Kotijoukkue on mainiossa kunnossa heti kauden alussa.

Aseta vetosi