Veikkausliiga: SJK - FC Lahti 26.07.2019 Klo 18.30

Veikkausliigan ainoa ottelu perjantaina otellaan Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Jäävätkö pisteet odotusten mukaisesti pohjanmaalle?
SJK - FC Lahti
Heinäkuu 26,2019
18:30

SJK – FC Lahti, Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Veikkausliigassa pelataan perjantaina vain yksi ottelu kun nipin napin TOP 6:ssa oleva SJK isännöi sarjakahdeksikkoa FC Lahtea. Ottelussa on jaossa sarjankeskikastin kannalta tärkeät pisteet. 

Veikkausliiga on tällä hetkellä äärimmäisen tasainen, kun kaikki kuusi kärkiseuraa ovat vain kolmen pisteen sisällä. SJK on pelannut tällä kaudella 16 ottelua ja kerännyt niissä 26 pistettä, mikä on vain pisteen vähemmän kuin seuran mestaruuskaudella 2015. SJK voitti edellisessä ottelussa KPV:n ja varmisti itselleen Pohjanmaan herruuden. SJK lähtee tavoittelemaan perjantaina kolmatta voittoa putkeen. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet pitävät SJK:ta otteluun jopa jäätävän suurena ennakkosuosikkina kertoimin 1.82 – 3.20 – 4.90. SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottaa kuitenkin ennakkosuosikin aseman varovasti: ” Vaikka voitimme KPV:n viime ottelussa, pitää meidän nyt parantaa pelin tasoa siihen verrattuna.” Kumman joukkueen voittoon sinä uskot?

Nähdäänkö perjantaina yhtä upeita maaleja kuin edellisellä kierroksella?

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Tutustu

FC Lahti yllätti Ilveksen

FC Lahti teki pari viikkoa sitten melkoisen yllätyksen, kun joukkue kaatoi repaleisalla miehistöllä sarjakärki Ilveksen kotikentällään lukemin 1 – 0. Joukkue parkkeerasi tiiviin bussin maalin eteen eikä antanut Ilveksen maalata. Viime kierroksella FC Lahti kuitenkin jumahti 1 – 1 tasapeliin sarjajumbo VPS:ää vastaan. Kunhnureilla on hyvä saldo SJK:ta vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet 2014 alkaen toisensa, kaikki kilpailut huomioon ottaen, 18 kertaa joista FC Lahti on napannut voiton tai tasurin peräti 15 kertaa. Olisiko taas vuorossa yllätysvoitto tai vähintään tasapelin VPS-pettymyksen jälkeen? Lahdella on jengissään paljon kokeneita pelaajia mutta tällä hetkellä kuumin kuhnuri taitaa olla vasta 17 – vuotias Pyry Lampinen joka on viimeistellyt kahdella edellisellä kierroksella molemmat lahtelaisten maalit.

Vähämaalinen kamppailu

SJK - FC Lahti kamppailussa ei tulla todennäköisesti mässäilemään maaleilla, molemmat joukkueet ovat tuskailleet viime aikoina maalinteon kanssa, lisäksi SJK on päästänyt koko sarjan kolmanneksi vähiten osumia. Perjantaille myös odotetaan noin 30 asteen helteitä Seinäjoelle mikä imee pelaajista kaikki mehut laskien ottelun tempoa. Unibet tarjoaa alle 2.5 maalin kamppailulle kertoimen 1.49 ja alle 1.5 maalin pelille kertoimen 2.60. Kumman sinä valitset?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä