Veikkausliiga: SJK – HJK to 18.4.2019 klo 18:30

Torstain ainoassa Veikkausliigan ottelussa kohtaavat SJK ja HJK. Veikkausvihjeemme perustuu vähämaalisuhteen.
SJK - HJK
huhtikuu 18,2019
18:30

Torstaina Veikkausliigassa pelataan yksi ottelu, mutta se on samalla sarjan kärkikamppailu kun kauden kahdella voitolla aloittanut SJK isännöi suurinta mestarisuosikkia Helsingin jalkapalloklubia Seinäjoen OmaSp areenalla.

HJK lähtee otteluun selvänä 1.79 kertoimisena suosikkina ja se on täysin ansaittu kun katsoo näiden kahden joukkueen historiaa.

Seinäjokelaisten viimeisin voitto HJK:sta tuli mestaruusvuonna 2015. Tämän jälkeen HJK on voittanut Veikkausliigassa kahdeksan kertaa ja kerran ottelu on päättynyt tasapeliin. SJK:n heikkous näissä tilastoissa ei näy pelkästään otteluiden voittotilastoissa vaan myös maalien määrässä. Kun mukaan lasketaan Suomen Cupin ottelut niin SJK ei ole onnistunut maalienteossa HJK:ta vastaan viimeiseen kahdeksaan otteluun jossa maaliero on mestareille 21-0.

Seinäjoella on harjoiteltu erikoistilanteita

Seinäjoen Jalkapallokerho on aloittanut tämän Veikkausliiga kauden loistavasti kahdella voitolla. Ensimmäinen kotiottelu päättyi odotetusti 1-0 voittoon sarjanousija Helsingin IFK:sta, mutta viime lauantain 1-2 vierasvoitto FC Interistä oli jo pienoinen yllätys. Turussa luonnonurmen kunto oli heikohko ja se suosi enemmän SJK:ta, mutta silti voitto Interistä oli hyvä saavutus joukkueelta. Huomaa että Seinäjokelaisten peli on pikkuhiljaa tulossa paremmaksi nyt kun muutama onnistuminen on tullut. Joukkue näyttää myös yhtenäisemmältä, mutta maalipaikkojen luomisessa on vielä ongelmia.

SJK:n parhaimmat paikat ovat tulleet sivuilta tulleista keskityksistä, vapaapotkuista ja rajaheitoista. Huomaa että näihin asioihin ollaan keskitytty ja maalille rynnii miehiä päättämään näitä tilanteita. SJK:n kaksi maalia on tullut sivulta tulleista keskityksistä ja yksi maali oli hieno Denys Oliinykin yksilösuoritus. Parempia puolustuksia vastaan ongelmia voi kuitenkin tulla. Saa nähdä on heidän uusi hyökkääjävahvistus Batista ratkaisu näihin ongelmiin. SJK:lta puuttuu tästä ottelusta Joel Mero sekä Jonas Sundman

HJK oli vaikeuksissa Kuopiossa

HJK johtaa nyt sarjaa seitsemällä pisteellä kolmesta ottelusta, mutta joukkueen tappio Kuopiossa oli erittäin lähellä. KuPS onnistui murtautumaan HJK:n puolustuksen läpi useamman kerran ja vain Maxim Rudakovin huippupeli piti helsinkiläiset ottelussa vielä mukana. Joukkueelle jäi runsaasti parannettavaa tähän SJK otteluun.

HJK:n onneksi Seinäjoen hyökkäys ei ole lähellekään yhtä hyvä kuin mitä Kuopion palloseuralla on. HJK pystyy pitämään SJK:n paremmin pois maalintekopaikoilta, mutta sama voi päteä myös toisinpäin sillä HJK:n hyökkäyspeli ei ole vielä uomissaan. Tämä tukee sitä että ottelussa tuskin montaa maalia nähdään.

 

Alle 2.5 maalia on tarjolla 1.60 kertoimella (Nordicbet), mutta myös alle 1.5 maalia on mahdollinen 2.85 kertoimella. Uskomme myös että SJK:n HJK peikko jatkuu ja he eivät saa maalia aikaiseksi. HJK pitää maalinsa puhtaana kertoimella 2.10. (Nordicbet) Panostusmäärät kannattaa pitää matalina sillä tässä ottelussa on myös omat riskinsä varoituksiin ja ulosajoihin erityisesti SJK:n Mehmet Hetemajn ja Mosan toimesta. Jos näin käy niin peli voi myös repsahtaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä