Veikkausliiga: TPS - Ilves 07.07.2020 Klo 18:30 - Vihje & Kertoimet

Kotimainen Veikkausliiga jatkuu tänään kahden ottelun voimin. Meidän päivän vihjeemme käsittelee ottelua TPS - Ilves. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Veikkausliiga
Heinäkuu 07,2020
18:30

Veikkausliiga: TPS – Ilves

Veritas Stadion, Turku, Suomi

Pitkävetokertoimet (Betsson) 4.40 – 3.40 – 1.82

Kotimainen Veikkausliiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Kuopiossa nähdään viime kauden mestaruuden ratkaisseen ottelun uusinta kun KuPS isännöi FC Interiä. Turun toinen Veikkausliigaseura tällä kaudella, TPS, sen sijaan isännöi Ilvestä todennäköisesti sateisella Veritas Stadiumilla. Minkälaiseen suoritukseen viime vuosien hissijoukkue pystyy kaudella 2019 tiukasti mestaruudestakin taistellutta tupsukorvalaumaa vastaan?

TPS aloitti kauden maaleitta

TPS ei lähde suurin odotuksin tähän kauteen. Turkulaisten kauden 2020 pelaajabudjetti on vain 465 000€ ja joukkue on ilmoittanut ainoaksi tavoitteekseen sarjapaikan säilyttämisen. Kaikki muut joukkueet ovat lähteneet tähän kauteen tavoitteenaan vähintään paikka TOP 6:ssa. Puuttuuko TPS:ltä itseluottamus vai ollaanko seuran konttorilla realistisempia kuin esimerkiksi Rovaniemellä?

TPS on kohdannut kesäkuussa kentälle päästyään kolme kertaa Veikkausliigajoukkueen ja se on hävinnyt jokaisen näistä peleistä tuloksella 1-0. Haka kaatoi turkulaiset harjoitusottelussa, HJK Suomen Cupissa ja SJK Veikkausliigakauden avausottelussa. TPS:n ehdottomasti tärkein pelaaja on viime kauden Suomen Ykkösen ehkä paraspelaaja, toppari Aldayr Hernandez. Mies on tärkeä palanen TPS:n puolustusta ja kolumbialaisen harteilla lepää paljon. Hernandezin maamies Eliécer Espinosa oli TPS:n viime kauden paras maalintekijä ja myös häneltä odotetaan paljon Veikkausliigassa. Ensimmäinen ottelu alkoi kuitenkin penkiltä ilman tehoja. Miten käy kotiavauksessa?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ilves saanut jo ketsuppipullon auki

Ilves tarjosi koko rahalla viihdettä Veikkausliigan avausottelussa. Joukkue voitti kotonaan yllätyksellisin 4-3 lukemin IFK Marienhamnin. Pelin ei voi sanoa olleen Ilveksen kontrollissa eikä valmentaja Jarkko Wiss varmasti tärkeästä avausvoitosta huolimatta ollut tyytyväinen suojattiensa otteisiin. Ilveksen kannalta on tietysti loistojuttu, että kaikki neljä maalia syntyivät eri nappulakengästä ja että joukkueen maalitykkeihin lukeutuva Lauri Ala-Myllymäki sai heti tehtyä kauden avausmaalin.

Ilves on pelannut kesäkuussa neljä ottelua, joista saldona on kaksi voittoa, tasapeli ja yksi tappio. Näistä neljästä ottelusta peräti kolmessa on nähty vähintään neljä maalia. Ainoa vähämaalinen kamppailu oli Ilveksen ja Hakan välinen Suomen Cup välieräottelu, jossa Ilvekselle ei niin sanotusti maistunut maalinteko paikoista huolimatta.

Kerroinpoiminnot TPS – Ilves

Odotukset TPS:n menestystä kohtaan ovat varsin maltilliset tällä kaudella eikä joukkueen maalinteko tunnu tällä hetkellä toimivan. Ilves sen sijaan on venyttänyt jo pääsarjassa ja Cupissa maaliverkkoja reilusti. Ilveksen suoralle vierasvoitolle tarjotaan vielä ottelupäivän aamuna varsin pelattavia kertoimia ja me poimimme lapulle Ilveksen voiton.

Kerroinpoiminnot Betsson: 

  • Ilves voittaa – 1.82
  • Ilves voittaa nollapelillä – 2.85
  • Lauri Ala-Myllymäki tekee maalin – 3.00

 

Vieraat vahvempia

Uskomme tässä ottelussa Ilveksen voittoon ja vieraiden on itseasiassa "pakko" voittaa tämä mikäli se haluaa ohjata mestaruusjunan heti kauden alusta oikeille raiteille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä