Veikkausliiga -tupla 28.9.2020 klo 18.30, tuplan yhteiskerroin 2.64

HJK voittaa kotonaan RoPS:n selkeästi ja Turussa sekä Inter että Lahti osuvat maaliin. Siitä Veikkausliigan tuplaveto kupongille.
Veikkausliiga-tupla
Syyskuu 28,2020
18:30

Veikkausliiga: HJK – RoPS / Inter – Lahti

Maanantai-illan kolmesta Veikkausliigan ottelusta tulee vetokupongille komea tupla. Betsi alkaa Helsingin Jalkapalloklubin kotimatsilla pohjoisen RoPS:a vastaan.

Veikkausliiga on tälläkin kaudella menossa Kuopion Palloseuralle. HJK on kakkosena kahden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Kotimatsi sarjajumboa ja jo lähes varmaa sarjasta putoavaa Rovaniemeä vastaan on pakkovoiton paikka.

Klubi ei ole tälläkään kaudella ollut sellainen joukkue, joka se voisi resurssien perusteella olla. Viimeisestä viidestä se on voittanut vain kaksi, ja kaksi viimeistä joukkue on pelannut tasan. Viime ottelussaan HJK pelasi kotona Töölön tekonurmella 2-2 sarjassa toiseksi viimeisenä olevaan TPS:a vastaan.

RoPS:n otteluhistoria on synkkä. Se sattui viime matsissaan voittamaan Hakan Valkeakoskella 2-0, mutta sitä ennen sillä oli peräti 12 häviön putki. Haka -ottelu on ainakin tähän mennessä Rovaniemen kauden ainoa voitto, edelliset pisteet se oli ottanut heinäkuussa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

HJK:n ja RoPS:n kokoonpanot

HJK on toki paperilla ylivoimainen. Sillä on jokunen poissaolo, mutta varamiehisenäkin on on parempi kuin RoPS, ainakin paperilla. Klubilta ovat sivussa ainakin vaimon synnytyksen vuoksi Valtteri Moren ja loukkaantumisten vuoksi Hasani, Murillo, Peltola ja Väänänen. Lingman on pelikiellossa.

RoPS vaihtoi valmentajaan hetki sitten pitkän tappioputken keskellä. Voitto Hakasta oli uuden valmentajan Mikko Mannilan toinen ottelu. Mannila on taustaltaan HJK:n miehiä, vielä viime kaudella hän valmensi Klubi-04 -joukkuetta. Tuskin tällä kuitenkaan on mitään merkitystä suuntaan tai toiseen.

Rovaniemellä on useampi lainapelaaja HJK:sta eivätkä he nyt saa pelata. Tähän porukkaan kuuluvat Katz, Niemelä, Vahtera sekä Haka -pelin voittomaalin tehnyt Banza.

HJK:n mahdollinen avaus: Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Moren, Alho, Lingman, Djalo, Schuller, Browne, Väyrynen, Riski

RoPS:n mahdollinen avaus: N’Djock, Hyvärinen, Olabisi, Tsiskaridze, Malolo, Jäntti, Sihvonen, Degerman, Kokko, Rahimi, Tamminen

Kuukausi sitten HJK voitti Rovaniemellä vain 1-0, vaikka se voitti laukaustilaston 19-1. Kotikentällä osumatarkkuus on varmasti parempi. Surkean TPS -matsin jälkeen HJK on hereillä.

Tuplaan avausbetsiksi HJK -2 asian handicap Unibetin kertoimella 1.53. Eihän se paljon ole, mutta peli Töölössä tulee olemaan yhtä maalia.

Inter tuhtinut maalipaikat

Turun Interillä on menossa kehno jakso, joka on pudottanut sen ulos mestaruuspeleistä. Inter on nyt pelannut kuusi Veikkausliigan matsia ilman voittoa. Viimeksi se pelasi kotonaan Hongan kanssa maalittoman. Inter on nyt pelannut kolme viimeistä ottelua tekemättä maaliakaan.

Lahti ei ole paljon parempi. Se voitti viimeksi SJK:n vieraissa 1-0, mutta sitä ennen sillä oli kuuden voitottoman Veikkausliigan ottelun putki.

Inter on parempi kuin sen viime aikaiset ottelut. Se on nyt pelannyt 270 minuuttia ilman maalia, mutta viime ottelussa Honkaa vastaan maalit olivat jo enemmän kuin lähellä. Inter laukoi pallon maalia kohti kuudesti, mutta ketsuppipullo vain oli vielä kiinni.

Interin Furuholm on edelleen Veikkausliigan kolmanneksi paras maalintekijä kahdeksalla maalilla.

Turun Interin mahdollinen avaus: Moisander, Haukioja, Hoskonen, Ketting, Ruane, Muniz Cegarna, Paananen, Ojala, Valencic, Källman, Kagayama

Lahden mahdollinen avaus: Rakovsky, Lahti, Eninful, Viitikko, Coubronne, Virta, Kuningas, Arkivuo, Zeqiri, Assehnoun, Imbongo Boele

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.65 – 4.00 – 4.80. Näistä ei oikein pelattavaa löydy, mutta molemmat tekevät maalin saa kertoimeksi 1.73. Lahtikin on nyt tehnyt osuman kymmenessä matsissa peräkkäin.

HJK -2 asian handicap sekä Inter – Lahti molemmet osuvat maaliin antaa yhteiskertoimeksi 2.64.

Veikkausliigan betsit Unibetille

HJK -2 asian handicap kerroin 1.53 sekä Inter ja Lahti molemmat tekevät maalin kerroin 1.73. Nämä yhteensä 2.64.

Aseta vetosi