Veikkausliigan tupla 15.8.2020 klo 17.00 Vihje ja kertoimet

Helsingissä pelataan Metroderby, kun Honka lähtee Espoosta Töölön pallokentälle pelaamaan Klubia vastaan. Tampereella Ilves ja SJK kohtaavat.
HJK - Honka + Ilves - SJK
Elokuu 15,2020
17:00

HJK – Honka / Ilves – SJK

Bolt Arena, Helsinki / Tammelan stadion, Tampere

Kertoimet (William Hill) 1.58 – 3.55 – 5.60 / 1.88 – 3.20 – 4.10

TV: Ruutu

Veikkausliigassa pelataan kaksi ottelua: HJK – Honka ja Ilves – SJK. Näistä kahdesta voisi rakentaa tuplan, jonka kerroin nousee lukemiin 3.19.

Perinteisellä brittibookkerilla William Hillillä on tarjous, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen vetonsa suuruisen ilmaisen vedon, jos ensimmäinen menee väärin.

Tähän Veikkausliigan tuplaan voi laittaa vaikka kympin, satasen tai silta väliltä, jos osuu, niin tuotto on mukava. Jos taas ei osu, niin sitten voi koittaa uudestaan.

Tästä veto William Hillille!

Veikkausliigan ylivoimainen ennakkosuosikki kausi toisensa jälkeen HJK on nyt sarjakolmonen, mutta kaksi matsia kärkijoukkue Interiä vähemmän pelanneena. Kahdella voitolla Klubi nousisi kärkeen. Tällä kaudella joukkue ei vaan ole vielä ollut niin varma kuin joskus parhaimmillaan. Kahdeksassa ottelussa HJK on jo hävinnyt kerran ja pelannut kahdesti tasan.

Nyt Klubilla on alla viiden tappiottoman ottelun putki, ja siinä on merkkejä siitä, että joukkueen peli alkaa olla kohdillaan. Viime kierroksella HJK voitti vieraissa viime kauden mestarin KuPS:n komeasti 3-0. Väyrynen teki ottelun avausmaalin kuuden minuutin jälkeen, ja sitten hieman ennen kuin tunti oli täynnä Riskin veljekset Roope ja Riku tekivät parissa minuutissa maalin mieheen.

Honka on tasuriekspertti

Honka on myös kovassa kunnossa. Se ei ole liigassa vielä hävinnyt kertaakaan yhdeksässä ottelussa, mutta tasureita sille on tullut liikaa, peräti kuusi. Viimeksi Honka pelasi maalittoman tasurin kotikentällään SJK:n kanssa. Edellisen vierasmatsinsa se voitti Turussa 2-0, vastassa oli Palloseura.

Hongan joukkueesta sivussa on ainakin Banahene. Aallon pelaaminen on epävarmaa. HJK:lta on sivussa vain jo pitkään sairastuvalla ollut Peltola.

Nyt HJK ja Honka pelaavat kauden ensimmäisen Metroderbyn, eli maanalaisella pääsee Hongan leiristä Töölön pallokentälle. Toki paikallismatsissa on aina paljon latinkin, ja varsinkin silloin, kun pienempi pääkaupungin seura kohtaa suuren ja mahtavan Klubin.

Klubi on kotikentällään selvä suosikki, ja ottelusta odotetaan vähämaalista. Nämä arviot ovat suurin piirtein kohdillaan, mutta sen voi ottaa tuplaan mukaan, että matsissa ei paljon maaleja tehdä. Honka pelaa vähämaalisia matseja, ja Töölön tekonurmella se varmasti pelaa tarkasti puolustuksen kautta. Tällä kaudella vain kerran Hongan liigaottelussa on tehty enemmän kuin 2.5 maalia.

Honka ei ole ollut juurikaan Klubia heikompi, joten kyllä se pystyy pitämään matsin tasaisena. Alle 2.5 maalia saa William Hilliltä kertoimeksi 1.68. Siitä toinen osa tuplaan.

Kahden pettyneen matsi

Ilves ja SJK ovat olleet kumpikin tällä kaudella pettymyksiä. Kumpikin rankattiin kauden alla top kuutoseen, eli ylemmän loppusarjan sakkeihin, mutta molemmat ovat nyt tämän rajan alapuolella.

Ilveksellä menee paremmin. Se on seiskapaikalla, mutta kolmen pisteen päässä kuutosesta ja se on voittanut vain kerran viimeisistä seitsemästä. Ilves ei ole samalla tavalla varma ryhmä kuin aiemmin. Parhaimmillaan se edelleen pärjää Suomessa ketä tahansa vastaan, mutta sitten epätyypillisesti se meni heinäkuussa häviämään Turun Interille 1-5.

SJK on aivan suossa. Se on voittanut vain yhden ottelun tällä kaudella ja tehnyt kahdeksassa matsissa vain kuusi maalia. Simo Valakarin potkujen jälkeen SJK on ollut resursseistaan huolimatta aina vain pettymys. Nyt SJK:lla on alla kolmen tasurin vaisu putki, ja sitä ennen se ooli hävinnyt kolme peräkkäin lukemin 2-1.

SJK ailahtelee eikä voita

SJK ei ole oikein yhdessäkään ottelussaan ollut selvästi vastusta heikompi, mutta se ei vain saa luotua tarpeeksi maalipaikkoja. Esimerkiksi viime kotimatsissaan, 1-1 tasuri KuPS:n kanssa, SJK piti palloa huomattavasti enemmän, mutta sai aikaan selvästi vähemmän maalipaikkoja kuin kuopiolaiset. Joku ei vain toimi, ehkä viime kauden mestarivalmentaja Honkavaara ei ole vielä saanut peliajatustaan läpi. Honkavaara totesi otteluennakossa, että SJK:n peli heilahtelee liikaa pelin sisällä.

Sekä Ilveksellä että SJK:lla on ollut vaikeuksia loukkaantumistilanteen kanssa. Tämä varmaan osaltaan vaikuttaan joukkueiden pelin heilahteluihin.

Ottelun kertoimet ovat William Hillillä 1.88 – 3.20 – 4.10. SJK:n voisi tasoituksen kanssa laittaa lapulle. SJK +0.5 saa kertoimeksi 1.90. SJK on viime matseissa pitänyt KuPS:n ja Hongan tasurissa, ja Ilves voitti kotonaan umpikehnon RoPS:n vain 1-0. Ei joukkueiden ero ole aivan niin paljon, mitä kertoimet näyttävät. Kumpikin on kehno, ja SJK on viime aikoina nipistänyt pisteitä paremmilta joukkueilta.

HJK vastaan Honka alle 2.5 maalia William Hillin kertoimella 1.68. SJK +0.5 kertoimella 1.90. Yhteiskerroin on 3.19.

Veikkausliigaa William Hillille!

HJK vastaan Honka alle 2.5 maalia kerroin 1.68 sekä SJK +0.5 kerroin 1.90. Nämä ovat yhteensä 3.19.

Aseta vetosi