Veikkausliigan tupla: SJK - HJK sekä HIFK - Ilves 15.10.2020 klo 18.30, yhteiskerroin 3.06

Veikkausliiga jatkuu välittömästi maaottelutauon jälkeen. Tasoitusvedot laitetaan kotijoukkueiden hyvien kertoimien kautta.
SJK - HJK sekä HIFK - Ilves
Lokakuu 15,2020
18:30

Veikkausliiga: SJK – HJK sekä HIFK – Ilves

OmaSp Stadion, Seinajoki sekä Bolt Arena, Helsinki

TV: Ruutu

Veikkausliiga jatkuu vain päivän Kansojen liigan ottelun Suomi – Irlanti jälkeen. HJK pelaa jo nyt torstaina vieraissa SJK:ta vastaan. Kummallakin joukkueella on ollut pelaajia maajoukkueiden matkassa.

Klubin pelaajista O’Shaughnessy, Alho ja Schuller ovat olleet Huuhkajien mukana, mutta pelirasitusta ei ole tullut. U21 -maajoukkueen kanssa on ollut veskari Keto sekä kenttäpelaajista Lingman. Hasani oli matkassa Pohjois-Makedonian maajoukkueen kanssa, muttta hän sai maaltaan luvan lähteä Suomeen jo ennen keskiviikon matsia. Eli pelaajia putoilee maailmalta kuka mistäkin, mutta kaikki lienevät kasassa ennen kuin bussi lähtee Seinäjoelle.

SJK:n pelaajista Rashkaj on Kosovon maajoukkueen mukana, ja hänen ehtimisensä takaisin Seinäjoelle ei taida onnistua. Rashkaj oli mukana Kosovon joukkueessa keskiviikon ottelussa. Muista SJK:n nimistä valmentaja Gomes sekä pelaajat Vainionpää ja Atakayi olivat Suomen U21 -maajoukkueen kanssa Tanskassa. He ehtivät hyvinkin Seinäjoelle, peli oli jo tiistaina, ja sen Suomi hävisi 1-2. Vainionpää pelasi koko matsin topparina.

SJK on aliarvostettu

Sekainen on siis joukkueiden tilanne maaottelutauon jälkeen. Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 6.00 – 3.90 – 1.57, ja siinä on vierasjoukkue liian suuri suosikki.

HJK on sarjakakkonen kolme pistettä KuPS:ia perässä. SJK on sijalla kahdeksan, mutta selvästi nousussa. Kuudesta viime ottelusta SJK on voittanut viisi. Viiden ottelun kuntopuntarissa SJK on Klubia edellä, eikä se ole sattumaa. Seinäjokisten kuntokäyrä osoittaa ylöspäin.

SJK hankki elokuussa uusia pelaajia ja varsinkin argentiinalainen, aikaisemmin MLS -liigaakin pelannut Emmanuel Ledesma on pikku hiljaa osoittautunut todella kovaksi pelimieheksi. Ledesma valittiin SJK:sta yhdessä Tero Mäntylän kanssa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen.

SJK +1 asian handicap saa Unibetilta kertoimeksi 1.80. Siitä saa hyvän avauksen torstain Veikkausliigan tuplaan. HJK:n tasan maalin voitolla panos palautetaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

HIFK:lla heikko putki alla

Toinen helsinkiläisjoukkue HIFK kohtaa kotonaan Tampereen Ilveksen. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla viisi ja kuusi. Ilves on edellä, kumpikin edelleen kiinni ylemmän jatkosarjan paikoista. Lahti on juuri HIFK:n alapuolella tasapisteissä, eli Ilves tai HIFK saattaisi tämän kierroksen jälkeen olla putoamissarjan sijoituksilla. Varsinaista runkosarjaa ennen jatkosarjoja on jäljellä enää neljä kierrosta, jokainen piste alkaa jo olla ratkaiseva.

HIFK on kehnossa kunnossa. Sillä on alla viiden voitottoman ottelun putki. Ilveksellä on viidestä viime matsista kaksi voittoa.

Joukkueet pelasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran vastakkain elokuun alussa Tampereella. Tulos oli 2-2. Kummankin joukkueen viimeinen Veikkausliigan ottelu on ollut vierasmatsi sarjakärki KuPS:a vastaan. HIFK hävisi Kuopiossa 2-3 ja Ilves pelasi tasan 1-1.

HIFK:n pelaajatilanne näyttää hyvältä. Mattilan ja Selanderin pelikiellot ovat ohi ja maaottelutauko on antanut huilitauon. HIFK:lle neljä liigakassia 11 ottelussa tehnyt Luis Henrique palasi syyskuussa Tanskaan Vejlen joukkueeseen, mistä hän oli lähtenyt Helsinkiin lainalle. Lähtö kyllä kirpaisee IFK:ta.

Ilveksen ryhmästä sivussa ovat ainakin loukaantuneet Mettälä, Tamminen, Raittinen sekä Saksela. Ilveksen ryhmästä oli useampikin pelaaja eri nuorisomaajoukkueiden matkassa.

Ilves on ottelun suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 3.30 – 3.45 – 2.15. Ilman HIFK:n heikkoa jaksoa numerot olisivat hyvin erilaiset. Vaikka IFK:lla onkin alla kehno putki, niin kotikentällä se ei ole hävinnyt neljään otteluun. Syyskuun puolivälissä se voitti omalla kentällä HJK:n 4-3, ja sen jälkeen HIFK on pelannut kolme kotitasuria.

HIFK lienee hivenen aliarvostettu. Maaottelutauko myös hieman on antanut joukkueelle mahdollisuuksia saada peliä kuntoon. HIFK +0.5 Unibetin kertoimella 1.70 on tuplan toinen osa.

SJK +1 asian handicap Unibetin kerroin 1.80 sekä HIFK +0.5 Unibetin kerroin 1.70. Yhteiskerroin on 3.06.

Veikkausliigan betsit Unibetille

SJK +1 asian handicap kertoimella 1.80 sekä HIFK +0.5 kertoimella 1.70, nämä tuplana 3.06.

Aseta vetosi