Veikkausliigan tupla: SJK - RoPS sekä KuPS - TPS 29.8.2020 klo 17.00 alkaen, kerroin 3.924

SJK on alisuorittanut, mutta RoPS on muuten vain umpikehno. TPS oli alkukauden yhtä huono kuin Rovaniemi, mutta nyt Turussa ollaan piristytty, varsinkin puolustus on ollut hyvä.
SJK - RoPS sekä KuPS - TPS
Elokuu 29,2020
17:00 alkaen

Veikkausliiga: SJK – RoPS sekä KuPS – TPS

OmaSp Stadion, Seinäjoki sekä Savon Sanomat Areena, Kuopio, Suomi

Kertoimet (Unibet) 1.50 – 4.35 – 6.00 sekä 1.33 – 5.00 – 9.00

Lauantain Veikkausliiga-kierroksella pelataan kaksi ottelua. Pahasti alisuorittanut SJK saa vieraakseen toisen umpikehnon, sarjajumbo RoPS:n. Toisessa ottelussa hallitseva mestari KuPS pelaa kotonaan TPS:a vastaan.

SJK on ollut kauden alusarvioihin nähden todella huono. Se rankattiin ennen kauden alkua puolen välin paikkeille, mutta nyt SJK on vasta kolmanneksi viimeinen. 11 liigapelistä se on voittanut vain yhden, ja se oli kauden ensimmäinen peli TPS:ä vastaan. SJK:lla on siis alla kymmenen voitottoman ottelun putki. Eipä ole parempaa paikkaa katkaista surkea jakso kuin kotimatsi liigajumboa vastaan.

SJK on hiljattain hankkinut joukkueeseen vahvistuksia. Jake Jervis ja Emmanuel Ledesma pelasivat jo viime ottelussa HJK:ta vastaan, ja nyt mukana on vielä laitapakki Murilo. Vahvistuksista saattaisi olla apua. Esimerkiksi argentiinalainen laituri Ledesma pelasi ennen Seinäjoelle tuloa MLS-liigaa Cincinnatin joukkueessa. Ja toki MLS on selvästi kovempi sarja kuin Veikkausliiga.

SJK:n ongelma on ollut maalinteko. Puolustus on pelannut, mutta se ei riitä. 11 matsissa SJK:n maaliero on 6-12.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

RoPS – tuleva divarijoukkue

RoPS on niin kehno joukkue tällä kaudella, että vain ihme pelastaa sen sarjapuotoamiselta. 12 Veikkausliigan ottelusta SJK on saanut vain kaksi tasuripistettä. Nyt RoPS:lla on alla kahdeksan tappion putki. Viime ottelussa Maarianhaminassa kotijoukkue voitti RoPS:n 4-0, vaikka tilastojen mukaan matsi olikin suht tasainen. RoPS:lta vaan on kadonnut kaikki itsevarmuus.

Vetomarkkina on samaa mieltä, että SJK vie. Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.50 – 4.35 – 6.00, eikä näillä numeroilla oikein peliä löydy.

SJK:n surkeus hyökkäyspäässä luultavimmin taittuu jossain kohdassa, ja miksipä ei nyt. SJK yli 1.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.80. Se kelpaa peleihin.

HJK:ta vastaan Töölössä SJK sai neljä kutia maalia kohti, vaikka jäi nollille. Ehkä uusi laituri Ledesma on se, joka vapauttaa muutkin pelaamaan. Hyvä miehistö SJK:lla on paperilla, kunhan ketsuppipullo vain aukeaisi.

TPS on piristynyt

TPS oli kauden alkupuolella yhtä kehno kuin Rovaniemi, mutta viime kierroksilla se on herännyt pelaamaan. TPS on nyt jopa kahden voiton putkessa. Kauden ensimmäisen voittonsa se otti elokuun alussa Rovaniemellä. Sen jälkeen tuli taas kolmen tappion jakso, mutta Turun paikallisessa meni viikko sitten nurin Inter ja muutama päivä sitten HIFK.

TPS:n parempi jakso nojaa puolustukseen. Kummatkin viime kierrosten voitot ovat tulleet 1-0, ja sitä ennen se hävisi MIFK:lle niukasti 0-1.

TPS:n saldossa on sellainen kummallisuus, että se ei ole vielä pelannut tasapelejä. Hyökkäys turkulaisilla on edelleen kehno. Se on tehnyt 11 ottelussa vain seitsemän kassia.

Kotikenttä on KuPS:n vahvuus

KuPS on sarjakolmonen. Sillä oli heikompi kolmen voitottoman ottelun jakso elokuun alussa. Kotikentällä Savon Sanomat Areenalla KuPS on ollut jo pitkään hyvä, poislukien 0-3 romahtaminen HJK:ta vastaan. Klubi-matsi oli KuPS ensimmäinen kotitappio sitten kesäkuun alun 2019. Tämän kauden kotimatseista Veikkausliiga ja cup-pelit mukaan lukien KuPS on voittanut Klubi-ottelua lukuunottamatta kaikki.

Vetopuolella KuPS – TPS -ottelun on selvästi kotijoukkueelle. Unibetilla kertoimet ovat 1.33 – 5.00 – 9.00. Paras veto on pelata TPS:n tiukentuneen puolustuksen varaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.18. TPS varmasti jatkaa sillä, millä menestystä on tullut. Vaikka KuPS on suosikki, niin tuskin tästä maalijuhlaa tulee.

SJK yli 1.5 maalia Unibetin kertoimella 1.80 ja KuPS – TPS alle 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.18. Yhteiskerroin 3,924.

Veikkausliigan betsit Unibetille

SJK yli 1.5 maalia, kerroin 1.80. KuPS – TPS alle 2.5 maalia, kerroin 2.18. Nämä ovat yhteensä 3.924.

Aseta vetosi