Torstai 17.5.2018 klo 17:15 Venäjä - Kanada

Torstaina Jääkiekon MM-kisat tarjoaa vedonlyöjille huiman herkkupalan, kun esilämmittelynä Suomen pelille kaukalossa kohtaavat Venäjä ja Kanada! Nyt otetaan oikeasti miehistä mittaa, miten ottelu päättyy. Meneekö betsit ennakkosuosikki Kanadalle vai altavastaaja Venäjälle?
Venäjä Kanada Jääkiekon MM-kisat 2018 Veikkaussivut.com
Jääkiekon MM-kisat: Venäjä - Kanada
May 17,2018
17:15

Jääkiekon MM: Venäjä – Kanada klo 17:15 to 17.5.2018

Nyt tarkkana. Torstaina alkuillasta ottaa yhteen kaksi jääkiekkomaailman jättiläistä, Venäjä – Kanada. Tuskin koskaan nämä mitään lämminhenkisiä läpsyttelyjä ovat olleet ja kova peli taitaa olla tässäkin luvassa. Jo Ruotsia vastaan Venäjän kasetti oli hajoamaisillaan ja kun Kanada on tähän asti pelannut pelejä ihan puolivaloilla, niin mikä mahtaa olla tämän ottelun tulos?

Kertoimet kertovat että ennakkosuosikki on Kanada, mutta jos läpsyttely jatkaa, kannattaa napata isompi kerroin ja Venäjä voittajaksi. Suomea kiinnostaa tämä ottelu erityisesti, sillä tämän ottelun voittaja tulee olemaan Suomi – Sveitsi ottelun voittajan tuleva vastus sitten lauantain välierässä. Eli toivokaamme tähän siis Suomelle väsynyttä vastustajaa tästä pelistä, iso pettymys tämä on joka tapauksessa sille joukkueelle, joka tästä häviäjänä lähtee.

Venäjän kokoonpano tappiollisessa Ruotsi-ottelussa oli:

 Gusev – Datsuyk – Kaprizov, Gavrikov – Kiselevich

Grigorenko – Anisimov – Dadonov, Nesterov – Zaitsev

Buchnevich – Andronov – Mikheyev, Yakovlev – Bereglazov

Barabanov – Kablukov – Shalunov, Kafizullin

Koshechkin (Shestyorkin)

Ei kai Datsuyk meinaa pelata näillä?

Kanadalla on NHL-pitoinen jengi, mutta jostain syystä pelit eivät ole vielä toistaiseksi natsanneet. Joukkueelta vaaditaan turnauksen paras peli jos Venäjä halutaan kaataa, mutta näitähän Kanada on tehnyt ennenkin. Tässä Kanadan kokoonpano Saksaa vastaan, tuskin tähän isoja muutoksia tulee:

O’Reilly – Dubois – Schwartz, Parayko – Vlasic

McDavid – Nugent-Hopkins – Schenn, Ekblad – Edmundson

Horvat – Jost – Eberle, Murray – Pulock

Beauvillier – Barzal – Pageau, Nurse

 Kuemper (McElhinney)

Venäjä – Kanada kertoimet ja vedonlyönti

Kertoimet ovat yllättävänkin isosti Kanadalle, kun otetaan huomioon se, että Kanada oli oman lohkonsa kolmas ja joutui nyt siirtymään Kööpenhaminaan pelaamaan tärkeää puolivälierää. Venäjä oli oman lohkon kakkonen ja hävisi niukasti pelin Ruotsille. Kertoimet esimerkiksi Unibetillä tähän otteluun ovat 3.85 – 4.65 – 1.75.

Ottelun voi katsoa hyvänä lämmittelynä Suomen ottelua ajatellen livenä Unibet TV:n kautta, samalla voi heittää rohkeita koukkuja livevetoon. Pre-Match vedoissa on tarjolla mielenkiintoisia kertoimia pelaajien maaleille ja pisteille, todennäköisesti tässä ottelussa erikoistilanteita tulee ja maaleja syntyy.

Näin pelattiin viime keväänä Kölnissä:

Maalintekijöitä betsikupongille

Venäjältä voisi betseihin heittää todella näppärät Alexander Barabanovin (5.80), Yevgeni Dadonovin (3.50) ja Kirill Kaprizovin (3.15). Kanadalta maalinteossa voisivat onnistua Connor McDavid (2.70), Mathew Barzal (4.20) ja Bo Horvat (4.70).

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt