Puolivälierä Venäjä - Kroatia - venyykö Venäjä taas urotekoon?

Venäjän ei pitänyt selvitä edes alkulohkosta, mutta nyt joukkue on jo kahdeksan parhaan joukossa. Voiko joukkue edetä jopa neljän parhaan joukkoon vai alkaako onni olla jo lopussa? Kroatia on iso suosikki, mutta yllätysten kisat eivät ole koko yllätyspottia vielä käyttäneet?
Venäjä - Kroatia Jalkapallon MM-kisat 2018 la 7.7. klo 21:00
Venäjä - Kroatia
Heinäkuu 07,2018
21:00

Venäjä – Kroatia

 Venäjä kahdeksan parhaan joukossa? Tätä ei varmasti moni uskonut. Moni luuli että Venäjä kapsahtaa heti ensimmäisessä pelissä Saudi-Arabiaa vastaan tai viimeistään Egypti-pelissä. Mitä vielä, voitto tuli molemmista. Uruguay-peli oli lepohetki ja ohipeli, ajatukset olivat jo ensimmäisessä pudotuspelissä, pelissä jota Venäjä tuskin tulisi voittamaan.

No, Espanjan piti mennä siitä heittämällä jatkoon, mutta mites kävikään? Rankkarit ja Etelän hetelmät nopeasti kotiin ja Venäjä jatkaa kisoissa. No entäs sitten Kroatiaa vastaan? Ei Venäjällä ”pitäisi” oikein olla mitään mahdollisuuksia Kroatiaa vastaan, mutta ei tässä oikein tiedä miten itänaapuriin pitäisi suhtautua. Miten pitkälle Venäjän lasinappiksilla mennään, loppuuko tuhkimotarina tähän?

Kasvattaako Artem Dzyuba maalitiliään tässä pelissä vaihtopenkiltä?

Kroatian urakka meinasi loppua Tanskaa vastaan, mutta pelastus tuli rankkareilla. Ei se Kroatia tähän otteluun niin ylivoimainen suosikki ole mitä kertoimet ehkä osoittavat? Näillä kokoonpanoilla avattiin edelliset pelit:

Venäjä:

Akinfeev – Kudryashov, Granat, Ignashevich, Kutepov, Fernandez – Cherysev, Holovin, Zobrin, Erokhin – Smolov

Kroatia:

Subasic – Pivaric, Vida, Lovren – Vrsaljko – Kramaric, Pakitic, Badelj, Kovacic – Modric – Rebic

 

Venäjä – Kroatia vedonlyönti ja kertoimet

 Tosiaan, Unibet ja moni muu vedonlyöntiyhtiö antaa tähän peliin kertoimet Kroatialle, Unibetillä pitkävetokertoimet ovat 3.90 – 3.10 – 2.25. Kroatia on suosikki, mutta kertoimista tuoksuu myös Venäjän yllätys. Onhan Kroatian kokoonpano parempi, nimivahvempi, kokeneempi ja mitä muita sanoja tähän nyt keksitään.

Pakko se on melkein luottaa siihen että Kroatia tämän vie, jos Venäjä romahtaa, voivat lukemat olla melkoisen rumatkin. Iso kysymys onkin se, että riittääkö Venäjällä nälkää tarpeeksi, jatkopaikka ja voitto suuresta ja mahtavasta Espanjasta ovat varmasti täyttäneet masua aikalailla. Mutta taitaa se nälkä vaan kasvaa syödessä?

Matsiin on huima määrä vedonlyöntikohteita tarjolla ja ennen kuin tämä ottelu alkaa, tiedämme jo edellisestä ottelusta voittajan ja tämän ottelun voittavan kohtaavan joukkueen. Lyö vetoa kumpi joukkue siihen otteluun etenee, voittajan paikka on välierässä, tappiolla tulee paikka laulukuoroon

Olisiko Kroatian kokoonpano tämänmoinen?

Venäjä hakee jymy-yllätystä - taipuuko Kroatia?

Venäjä on selvittänyt tiensä jo kahdeksan joukkoon, mutta nyt taitaa tulla seinä vastaan. Toki seinänä pidettiin myös Espanjaa, mutta miten kävikään? Lyö vetoa tuloksesta ja välieriin jatkajasta!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt