EHT-turnaus: Venäjä - Suomi, upea ulkoilmaottelu luvassa!

Miten kovaa kokemattomien Leijonien tassut tutisevat kun Venäjän iso karhu astelee vastaan Pietarin ulkoilma-areenalla? Kyllähän tämä tuoksuu nyt isäntien voitolle, mutta voihan sitä matsia Suomellekin betsata ainakin tasoitusvedolla. Otetaan kiinni tasoitusveto Suomelle 0-2 kertoimella 1.82!
Leijonat tausta uutisiiin ja vinkkeihin
EHT-turnaus: Venäjä - Suomi
Joulukuu 16,2018
16:00

EHT-turnaus: Venäjä – Suomi kello 16:00 sunnuntaina 16.12.2018

Venäjä – Suomi päättää perinteiseen tapaan Venäjän EHT-turnauksen sunnuntaina. Tällä kertaa tullaan näkemään jotain ennen näkemätöntä, kun alustavien tietojen mukaan melkein 70 000 ihmistä kannustaa molempia joukkueita Pietarin stadionilla.

Venäjä on luonnollisesti kotiottelussaan suuren suuri suosikki ja olisihan se melkoinen paukku jos Suomi tästä ottelusta pinnankaan ottaisi. Ensimmäinen ottelu oli alusta Suomen juhlaa ja lopussa Tsekin juhlaa, Ruotsi ottelu puolestaan alussa Ruotsin juhlaa ja lopussa Suomen juhlaa. Kenen juhlaa on tämä ottelu? Kertoimet tähän otteluun pitkävetoon ovat 1.75 – 4.20 – 4.05 ja Suomen voitto peräti nelinkertaistaisi panoksen. Suomi tarvitsisi voiton Venäjästä, jos se aikoo tämän turnauksen voittaa.

Tulosvedossa 3-2, 4-2 ja 3-1 antavat kertoimeksi alle 20.00 ja näitä on hyvä kokeilla omalle kupongille. Pienin kerroin on tulokselle 2-2, johon Leijonat voivat hyvänä päivänä yltää. 10.00 kertoimet ovat ihan mukavat, mutta onko Leijonista siihen? Varsin kokematon joukkue on tässä turnauksessa jo yllättänyt positiivisesti, mitä tapahtuu sunnuntaina?

Venäjä – Suomi edellisten otteluiden kokoonpanot

Jukka Jalonen oli muokannut hieman kentällisiä voitokkaaseen Ruotsi-otteluun ja todennäköisesti tässä ottelussa näitä muutoksia nähdään edelleen. Mitä todennäköisimmin Joni Ortio palaa tähän otteluun maalinsuulle ja muitakin hienosäätöjä tultaneen hakemaan tähän peliin.

Ykköskenttä: Hakulinen – Palve – Peltola, Leskinen – Hakanpää

Kakkoskenttä: Rajala – Kalapudas – Puustinen, Jürgens – Hietanen

Kolmoskenttä: Partanen – Luostarinen – Turunen, Lindbohm – Virtanen

Neloskenttä: Ikonen – Lajunen – Sallinen, Friman, Lukka

Maalilla Tirronen, varalla Ortio

Venäjän kokoonpano lauantain Tsekki-pelissä oli tällä mallilla ja Suomea vastaan todennäköisesti maalilla pelaa jälleen Shestyorkin. Nähdäänkö muita muutoksia?

Ykköskenttä: Grigorenko – Loktionov – Kaprizov, Nesterov – Blazhiyevsky

Kakkoskenttä: Gusev – Prokhorkin – Barabanov, Gavrikov, Tokranov

Kolmoskenttä: Kadeykin – Andronov – Plotnikov, Antipin, Yelesin

Neloskenttä: Kuzmenko – Kablukov – Ketov, Pedan, Vasilevsky

 Maalilla Sorokin, varalla Shestyorkin

Herkkua sunnuntai-iltapäivään!

Melkoiset puitteet on nyt lyöty kasaan Venäjälle. Kumpi joukkueista ottaa tämän megayleisön haltuun sunnuntain pelissä? Katso kertoimet ja lyö vetoa, Suomen kerroin peräti yli 4.00!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt