Karjala -turnaus 2019 to 7.11.: Venäjä - Suomi - itänaapuri kaatuu!

Suomi on liikkeellä vahvalla joukkueella, mutta ei naapurin karhukaan mikään pesukarhu ole. Leijonat pesee tässä ottelussa Venäjän ja nappaa hyvän alun kotiturnauksessa. Mitä tulosvetoon? Tiukanniukkaa vai jotain ihan muuta?
Karjala -turnaus 2019: Venäjä - Suomi
Marraskuu 07,2019
18:30

Karjala -turnaus 2019: Venäjä – Suomi, Maailmanmestari hoitaa homman?

 

Jukka Jalosen maajoukkue päästetään ensimmäistä kertaa irti vuoden 2019 maailmanmestaruuden jälkeen ja Leijonat on liikkeellä vahvalla joukkueella – ainakin paperilla. Maailmanmestareita on joukkueessa pitkälti toistakymmentä ja keltanokkia ei näissä ympyröissä pahemmin tällä kertaa pyöri.

Ensimmäisessä ottelussa torstaina vastaan tulee Venäjä ja Venäjä on merkitty pelin kotijoukkueeksi. Käytännössä sillä ei ole kuin vaihtoetu, toki tuotakin voi tässä pelissä hyödyntää jos ja kun Suomella on pelureita joita jarrukentän tulee vartioida. Joka tapauksessa Suomi lähtee tähän peliin ennakkosuosikkina, perus pitkävetokertoimet ovat monella eri sivustolla 2.60 – 4.00 – 2.40 luokkaa. No, toki näistä voi päätellä että jälleen on aika tasaisesta pelistä kyse eikä se olisi suinkaan ensimmäinen kerta kun Venäjä niistää pisteet Suomelta.

Samana päivänä pelataan Ruotsissa ottelu Tsekki – Ruotsi (3.05 – 4.20 – 2.05), nämä joukkueet matkaavat lauantaiksi sitten Suomeen pelaamaan Venäjää ja Suomea vastaan.

Karjala turnaus 2019 Karjala cup Venäjä Suomi kertoimet

Lyökö Mörkö sisään? Nyt kannattaa käydä betsaamassa Nordicbetillä Marko Anttilan maalista, kerroin on ainakin kohdillaan. KHL:ssä ruuti on ollut märkää, onko maajoukkueessa ruuti kuivaa? Klikkaa banneria ja nappaa lisäjännitystä peliin!

Tässä ottelussa kohtaavat MM-kisojen pronssia rankkareilla voittanut Venäjä ja Maailmanmestaruutta 2019 juhlinut Suomi. Kun kaikki kohtaamiset otetaan lukuun, on voitot menneet 10 viime ottelun kannalta tasan 5-5, maaliero toki on Venäjälle 25-17. Vuoden 2018 turnauksessa Venäjä vei Suomea 3-0, sitä ennen Suomi voitti Karjala-turnauksessa Venäjän 3-2. Tuota ennen Venäjä voitti 2016 pelin 5-1, sitä edelsi peräti neljän pelin putki jossa Suomi voitti Venäjän. Miten laitetaan betsit tällä kertaa?

Suomen koko kokoonpano näyttää tältä jos ei enää ennen turnausta tule takapakkia.

Maalivahdit: Säteri Harri (Sibir), Olkinuora Juho (Admiral)

Puolustajat: Pokka Ville (Avangard Omsk), Lehtonen Mikko (Jokerit Helsinki), Vittasmäki Veli-Matti (Tappara), Niemelä Mikko (Kärpät), Hietanen Juuso (Dynamo Moscow), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Nikkilä Petteri (HPK), Eronen Teemu (Jokerit Helsinki), Vainio Juuso (JYP), Ohtamaa Atte (HC Lugano)

Hyökkääjät: Suomi Eemeli (Ilves), Anttila Marko (Jokerit Helsinki), Aaltonen Miro (Vityaz), Ojamäki Niko (Tappara), Tyrväinen Juhani (Luleå HC), Rajala Toni (EHC Biel), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Haapala Henrik (Jokerit Helsinki), Manninen Sakari, Hartikainen Teemu (Salavat Yulaev), Kuusela Kristian (Tappara), Ilomäki Arttu (Luleå HC), Turunen Teemu (HIFK), Pesonen Harri (SCL Tigers), Lammikko Juho (Kärpät)

Venäjän joukkue näyttää tältä:

Maalivahdit: Igor Bobkov (Avangard), Ivan Bocharov (Dynamo Moscow), Alexander Samonov (SKA).

Puolustajat: Artyom Blazhievsky (CSKA), Yaroslav Dyblenko, Artyom Zub (SKA), Ivan Mishchenko (Admiral), Rushan Rafikov, Nikita Cherepanov (Lokomotiv), Kamil Fazylzyanov (Ak Bars), Artyom Sergeyev (Salavat Yulaev), Damir Sharipzyanov (Neftekhimik).

Hyökkääjät: Sergei Shumakov, Kirill Semyonov (Avangard), Anton Slepyshev, Pavel Karnaukhov, Konstantin Okulov (CSKA), Dmitry Kagarlitsky, Anton Burdasov, Artyom Shvets-Rogovoi (SKA), Alexander Kadeykin, Nikita Soshnikov (Salavat Yulaev), Pavel Kudryavtsev, Denis Alexeyev (Lokomotiv), Damir Zhafyarov (Torpedo), Alexei Makeyev (Vityaz), Pavel Poryadin (Neftekhimik).

Tuleeko Lammikolta tehoja myös maajoukkueessa? Liigassa putki on ollut kuumana.

Suomi pelannut hyvin Venäjää vastaan Karjalaturnauksessa!

Ja tärkeäähän se on ottaa nytkin voitto. Maailmanmestarin päänahka on aina kova juttu, joten vierailla on varmasti ekstralataus tähän peliin ja Leijonat saa kyllä olla varuillaan. Miten käy?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä