Karjala-turnaus: Venäjä - Suomi klo 18:30 torstaina 8.11.2018

Karjala-turnaus starttaa Suomen osalta isolla ottelulla itänaapuri Venäjää vastaan. Miten pelit menevät, ketkä onnistuvat maalinteossa ja millä numeroin Leijonat pelin hoitaa?
Venäjä - Suomi Karjala-turnaus
Karjala-turnaus: Venäjä - Suom
Marraskuu 08,2018
18:30

Karjala-turnaus: Venäjä – Suomi klo 18:30 torstaina 8.11.2018

Liiga ja KHL ovat tauolla, joten maajoukkuetaukohan se sieltä pärähti käyntiin. Tuttuun tapaan marraskuun alussa pelattava Karjala-turnaus tarjoaa jälleen väkevää pelaamista ja Jukka Jalonen on valinnut melkoisen mielenkiintoisen pelaajiston tähän turnaukseen. Ei tästä joukosta välttämättä kymmentä pelaajaa edes kevään MM-kisoissa nähdä, mutta parhaimmillaan tästäkin joukosta voidaan saada ihan mukava runko aikaiseksi. Onnistumalla nyt voi nostaa mukavasti omia osakkeitaan Leijonat -pörssissä.

Juha Metsola on pelannut KHL-kauden alun erinomaisesti ja samaa täytyy sanoa Veini Vehviläisestä. Tässä kaksi potentiaalista kassaria jopa MM-joukkueeseen, mutta ensin pitää ne kyvyt näyttää kansainvälisissä ympyröissä. Metsola sen toki on tehnyt ja Vehviläinenkin on jo ihan kuumissa liemissä jo keitetty, joten maalivahtipuolella tuskin ongelmaa on. Oletettavasti Metsola pelaa KHL-pelaajia vastaan tässä ensimmäisessä ottelussa, Vehviläinen sitten Tsekkiä vastaan ja Metsola jälleen Ruotsia vastaan?

Siitä katselusuositus matsien välille:

Puolustuksessa on mielenkiintoisia nimiä. Osalla pelaajista on varmasti vielä jopa NHL-mielessä, vai mitä sanotte nimistä Ville Pokka, Petteri Lindbohm, Miika Koivisto, Teemu Kivihalme, Teemu Eronen, Veli-Matti Vittasmäki, Jani Hakanpää, Mikko Lehtonen ja Atte Ohtamaa. No, ainakin kovaa EHT-tasoa on tämä puolustus, nähtäväksi jää kuka heistä viihtyy parhaiten Leijonapaidassa.

Hyökkäyksessä on myös mielenkiintoisia nimiä KHL:stä, Liigasta ja muualta Euroopasta. Miro Aaltonen, Mikael Ruohomaa, Marko Anttila, Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen voisivat olla jopa ehdolla MM-kisoihin, oma sanansa on varmasti sanottavana myös Joonas Nättisellä, Arttu Ruotsalaisella, Juhani Tyrväisellä, Mika Niemellä, Ville Leskisellä, Toni Rajalalla, Oula Palvella, Harri Pesosella, Teemu Turusella, Juuso Puustisella ja Iiro Pakarisella.

Lyö vetoa Karjalaturnauksesta, Venäjä – Suomi

Venäjä ei ihan ykkösmiehistöllä Karjala-turnaukseen lähde, mutta kova joukkue sieltä on joka tapauksessa tulossa. Maalilla Igor Shestyorkin – Ilya Sorokin kaksikko, puolustuksessa nimiä Antibin, Barantsev, Nesterov, Zub… Katso koko lista täältä.

Nyt on erinomainen hetki liittyä Nordicbetin asiakkaaksi. Uudet pelaajat saavat jokaisesta Suomen tekemästä maalista tässä ottelusta 10 euron arvoisen ilmaisvedon. Rekisteröi pelitili, betsaa vähintään eurolla Venäjä – Suomi -pelistä ja saat pelitilillesi 10 euron ilmaisvedon per Suomen tekemä maali. Toivotaan että nyt tulee isot maalibakkanaalit!

Unibet tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 2.60 – 4.15- 2.25, joten Suomea pidetään pienenä ennakkosuosikkina. Pienin tulosvetokerroin on kuitenkin 11.00 ja se on tulokselle 2-2. Pienin Suomen voitosta saatava tulosvetokerroin on 1-3 tulokselle (17.00 Unibet), lähes yhtä pienet kertoimet ovat tuloksille 1-2 ja 2-3. Pienin Venäjän voittokerroin on tuloksille 2-1 ja 3-1 (19.00). Tässäpä sitä pohdittavaa otteluun, miten tulosveto laitetaan.

Näin vedeltiin rankkareita 2012…

Ei vielä pelitiliä Nordicbetille - nappaa ilmaisvedot nyt!

Kun rekisteröidyt nyt Nordicbet pelaajaksi ja lyöt vähintään eurolla vetoa Venäjä - Suomi -pelistä, saat jokaisesta Suomen tekemästä maalista 10 euron ilmaisvedon. Kerro kaverille, rekisteröidy itse ja toivo että nyt tulee maaleja ja paljon!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt