MM-kisat: Venäjä - USA torstaina 23.5.2019 klo 17:15

Venäjä - USA puolivälieräpäivän ensimmäinen ottelu kello 17:15. Samaan aikaan pelataan Kanada - Sveitsi peli, kummassa pelissä nähdään enemmän maaleja? Betsaa!
MM-kisat: Venäjä - USA
May 23,2019
17:15

MM-kisat: Venäjä – USA, karhu pyyhkii unelmavävyjen hymyn?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 17.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Venäjän erittäin kova ja ravintolakuittien perusteella janoinen MM-nippu on pelannut Slovakiassa vakuuttavasti. Aleksander Ovechkinin johtama 2010 – luvun punakone voitti alkusarjassa kaikki seitsemän otteluaan maalierolla 36 – 7. Merkittävä huomio on se, että Venäjä pelasi peräti neljä nollapeliä alkusarjassa ja kaksi näistä tuli otteluissa Tshekkiä ja Sveitsiä vastaan jotka ovat niin ikään mukana pudotuspeleissä. Venäjällä on siis maalivahtipeli uomissaan mikä ei ole ihan jokavuotista herkkua itänaapureillamme. Laittaako Venäjä torstaina jälleen luukut kiinni? Kerroin Venäjän nollapelillä on ainakin mukavan kokoinen 7-00

Ottelun pitkävetokertoimet 1.47 – 5.30 – 5.10 antavat otteluun ennakkosuosikiksi ansaitusti Venäjän, voittihan se lohkon ja jokaisen seitsemän peliä. Punakone on käynnissä, pepsi sekä kalja maistuu ja jalka nousee. Venäjä on yksi isoimmista ennakkosuosikeista etenemään aina finaaliin saakka – Kanadan ohella.

Suomen voitolle kerroin 30.00 + 100% bonus 100 euroon saakka! Ota Unibetin lättysyöttö haltuun klikkaamalla tätä linkkiä. Onnea läpiajoon!

USA eteni pudotuspeleihin lohkonsa viimeiseltä neljänneltä sijalta. Jenkit voittivat alkulohkossa varsinaisella peliajalla niin sanotut pikkumaat sekä Saksan. USA voitti myös Leijonat jatkoajalla, yleisen mielipiteen mukaan viekkaudella ja vääryydellä, mutta sai kun sai ottelusta kullanarvoiset pisteet jotka avittavat joukkueen lopulta jatkoon saakka Kanada ja Slovakia tappioista huolimatta. Jääkiekko on kuitenkin yksi maailman nopeimmista ja yllätyksellismmistä lajeista joissa yksittäinen ottelu voi päättyä kumman tahansa joukkueen voittoon. Pystyisikö jenkkiryhmä MM-kisojen suurimpaan yllätykseen?

Ottelu pelataan 17:15 alkaen ja ottelun Venäjä – USA livestream on saatavilla mm. Unibet TV:n kautta. Samalla hoituvat mukavasti myös betsaaminen ennen ottelua ja tietenkin livevedonlyönnissä matsin aikana. Samaan aikaan pelataan toinen huippupeli kun Kanada kohtaa Sveitsin.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Kuka nappaa sankarinviitan ja vie joukkueensa välieriin?

Molemmilla riittää paljon mielenkiintoisia pelaajia rosterissaan ja jos niitä maalintekijöitä haetaan, on varmasti Nikita Kucherov (2.33, Unibet) Aleksander Ovechin (2.28) ja Evgeni Dadonov (2.40) ensimmäisten joukossa Venäjältä. Ihan yhtä laadukas ei USA:n kokoonpano ole, mutta Patrick Kane (3.85), Jack Eichel (4.10) ja Johnny Gaudreau (4.75) tuovat oman vaarallisuutensa esille aina kun kentällä ovat.

Olisiko USA yllätyksellisessä iskussa ottelun alussa ja menisi johtoon, sen jälkeen Venäjä veisi ottelun? Betsikerroin 2.60 (Alkutilanne 0 – 2) on ihan mainio tähän settiin. Toki myös Venäjän nollapeli voitto tietäisi kerrointa 7.00, USA:n vastaava antaa kertoimeksi jo 26.00. Andrei Vasilevski – Cory Schneider taisto on kyllä lähtökohtaisesti jo venäläisten eduksi.

Venäjän kokoonpano edellisessä ottelussa:

Maalilla Vasilevski, varalla Georgiyev
Dadonov, Malkin, Grigorenko – Nesterov, Sergachyov
Ovechkin, Kuznetsov, Kaprizov – Orlov, Zaitsev
Kucherov, Anisimov, Gusev – Gavrikov, Khafizullin
Telegin, Andronov, Kovalchuk – Zadorov

USA:n kokoonpano ottelu edellisessä ottelussa:

Maalilla Schneider, varalla Demko
Kane, White, DeBrincat – Suter, Martinez
Kreider, Eichel, Gaudreau – Skjei, Werenski
Keller, Larkin, Van Riemsdyk – Hughes, Hanfin
Vatano, Glendening, Ryan – Fox

Mies on tänään varmasti askissa mutta miten on pojan laita?

Venäjä ennakkosuosikki isolla E:llä

Ei tästä ottelusta voi paljon muuta povata kuin "kotivoittoa". Vetoja voi lähettää asettamaan Venäjän nollapelin tai tasoitusvetojen kautta. Mikä on sinun valintasi? Katso muut kertoimet otteluun ja betsaa!

Aseta vetosi