Copa America: Venezuela - Argentiina perjantaina 28.6.2019 kello 22:00

Argentiina on toki suosikki, mutta Venezuela on juuri se joukkue joka voi laittaa ailahtelevan Argentiinan laulukuoroon. Onko paineet taas liian isot vai purjehtiiko Argentiina tästä Messin johdolla mitalipeleihin?
Copa America: Venezuela - Argentiina
Kesäkuu 28,2019
22:00

Copa America: Venezuela – Argentiina, tässäkö se yllätys nähdään?

VENEZUELA – ARGENTIINA – LIVELÄHETYS PE 28.6. KLO 22:00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Argentiina on ottelun suursuosikki, mutta mikä joukkue näistä suosikeista kämmää tällä kierroksella? Ei välttämättä mikään, mutta Argentiinan kanssa saa aina jännittää. Jännitystä lisää myös se, että tämän vuoden maaliskuussa pelatussa ottelussa Venezuela pesi Argentiinan 1-3, joten kyllä siellä jotain osataan.

Mutta menneet on menneitä ja tilastot on tilastoja. Niiden mukaan joukkueet ovat 2003 vuoden jälkeen kohdanneet 12 kertaa, 2 kertaa Venezuela on voittanut, pari kertaa on menty tasaisesti ja 8 kertaa Argentiina on voittanut. Unibetin pitkävetokertoimet myötäilevät hieman näitä lukuja, 6.50 – 3.75 – 1.56 ovat kertomassa Argentiinan ennakkosuosikin asemasta ja paineista. Onko niitä?

Venezuela pelasi turnauksen alkuun kaksi 0-0 tasuria, Perua ja Brasiliaa vastaan ja voitti sitten siinä tärkeimmässä pelissä 1-3 Bolivian. Varsinkin Brasiliaa vastaan pelattu peli oli osoitus siitä että se kyllä sammuttaa tarvittaessa lyhdyt isommiltakin tähdiltä. Olisiko nyt Argentiinan vuoro? Kolme tehtyä maalia, Darwin Machis (2) ja Josef Martinez (1). Venezuela haluaa varmasti pitää ottelun mahdollisimman pitkään nollilla jotta Argentiinan miehistö turhautuu ja hermostuu.

Ei yksi Messi kesää tee?

Argentiina on parantanut otettaan kuin se kuuluisa sika juoksuaan. Ensin tuli tukanrajaan 0-2 Kolumbialta, sen jälkeen se pelasi 1-1 Paraguayn kanssa ja ratkaisevan Qatar-ottelun se hoiti lukemin 0-2. Kolme maalia ja mikä tärkeintä, joukkueen tähtipelurit Sergio Agüero (1) ja Lionel Messi (1) ovat avanneet maalihanat. Kolmannen maalin on tehnyt Lautaro Martinez (1).

Nämä ovat ihan hyviä nimiä maalintekijäveikkaukseen, mutta muitakin potentiaalisia löytyy toki.

Venezuelan odotetaan lähtevän liikkeelle puolustusvoittoisella taktiikalla, mutta olisiko siitä jopa voittamaan tämän matsin? Asetelmat ovat tasaisemmat kuin mitä kertoimet antavat odottaa, tämä voi hyvinkin mennä jatkoille jos Argentiinan peli jatkuu samanlaisena tehottomana puurtamisena.

Venezuela 4-5-1

Farinez – Rosales, Villanieva, Chancellor, Hernandez – Machis, Rincon, Moreno, Herrera, Savarino – Rondon

Argentiina 4-3-1-2

Armani – Tagliafico, Otamendi, Pezzella, Foyth – Acuna, Paredes, Celso – Messi – Agüero, Martinez

Kertoimet povaavat Argentiinan voittoa, mutta onko tämä ottelu se, jossa Venezuela yllättää Argentiinan pahasti ja kentällä itketään jälleen kerran? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa, täältä lähtee ainakin muutamat roposet Venezuelan voitolle, ihan vaan huvin vuoksi. Tulosvetohaarukka tässä pelissä voisi olla 0,1 – 0,1.

Sankari vai petturi?

Hoitaako Messi ja Agüero homman kotiin?

Menestyspaineet ovat valtaisat ja Messiltäkin odotetaan nyt sitä johtajuutta. Onko se vähän kuin tulpatonta mopoa polkisi kun yrittää Argentiinaa saada vauhtiin? Tuleeko se kotiinlähtö jo tässä pelissä? Katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja