Venezuela - Peru 15.6.2019, Venezuela voisi olla turnauksen yllättäjä

Venezuela voitti alkuvuodesta itsensä Argentiinan. Peru on ollut heikko harjoitusotteluissa, mutta sillä on ollut aiemmin menestystä päävalmentaja Garecan kanssa.
Venezuela - Peru
Kesäkuu 15,2019
22:00

Venezuela ja Peru molemmat on mainittu, kun on yritetty arvuutella Copa American yllättäjää. Venezuela on noussut esille, kun se kukisti maaliskuussa treenimatsissa Argentiina vieraissa 3-1. Perun vahvuus on manageri Ricardo Gareca, jonka kanssa joukkue tuli 2015 turnauksessa kolmanneksi ja pääsi neljännesfinaaleihin viime kerralla 2016 sekä selvisi vielä mukaan Venäjän MM-kisoihin. Gareca on ilmeisen kova manageri, Argentiinakin olisi Venäjän kisojen jälkeen mielellään ottanut miehen joukkueen päävalmentajaksi.

Venezuelan pelikunto on hieman kahtiajakoinen. Hienon Argentiina-voiton lisäksi se voitti USA:n 3-0 viimeisessä harjoitusottelussa ennen Copa Americaa Salomon Rondonin kahdella ja Jefferson Savarinon yhdellä maalilla.

Komeiden voittojen välissä on mennyt kehnommin. Epävirallisessa maaottelussa Venezuela hävisi Katalonian joukkueelle 1-2. Kesäkuun alussa hyvin varamiehinen joukkue pelasi Ecuadoria vastaan ja pelasi tasan 1-1.

Venezuela pelasi kesäkuun alussa tiheään tahtiin, ennen USA-voittoa se vielä hävisi Meksikolle 1-3.

Tuttuja Euroopasta

Venezuelan ja Watfordin kärkimies Adalberto Penaranda on sivussa koko turnauksen loukkaantumisen vuoksi. Yeferson Soteldo ottaa Penarandan paikan joukkueessa. Venezuelan joukkue on kokenut, harvoin maa on näin kovaa ryhmää saanut kasaan.

Venezuelan avainpelaajat ovat tuttuja Euroopan kentiltä. Salomon Rondon on viimeksi pelannut Newcastlessa ja West Bromwichissa. Jhon Murillo pelaa Portugalin liigaa ja joukkueen kapteeni Thomas Rincon pelaa Serie A:ta Torinossa.

Vaikka Peru on ollut hyvä viime vuosien arvoturnauksissa, niin nyt se on hävinnyt kolme neljästä viime treenimatsista. Marraskuussa Costa Rica oli parempi 3-2. Seuraavat ottelut Perulla ovat olleet 1-0 voitto Paraguaysta, 0-2 tappio El Salvadorille, 1-0 voitto Costa Ricasta ja viimeisenä 0-3 tappio Kolumbialle. Viimeisin tappio aivan Copa American alla on hieman huolestuttavan kehno tulos.

Paolo Hurtado on jouunut sivuun turnauksesta loukkaantumisen vuoksi, ja Alexis Arias on tullut tilalle. Pedro Aquino on myös sairastuvalla koko turneen ajan, mutta kapteeni Paolo Guerrero on taas pelikunnossa ja varmaan avauksessa kärjessä. Jos näin on, niin sitten Jefferson Farfan joutuu vaihtopenkille. Yoshimar Yotun otti punaisen kortin viimeisessä treenimatsissa Kolumbiaa vastaan, ja valmentajaa Gareca oli tästä hyvin äkäinen. Yotun saattaa nyt sitte joutua penkkimieheksi.

Paolo Guerrero on joukkueen ehdoton avainpelaaja. Kapteeni Guerrero on tehnyt jo 35 maalia maajoukkueessa, ja tämä turnaus saattaisi olla 35-vuotiaan Guerreron viimeinen maajoukkueessa. Hänen seurajoukkueensa on Brasilian sarjojen Internacional.

Venezuelan mahdollinen avaus: Romo, Rosales, Chancellor, Villanueva, Mago, Rincon, Herrera, Savarino, Moreno, Murillo, Rondon

Perun mahdollinen avaus: Gallese, Advincula, Samtamaria, Araujo, Trauco, Tapia, Pretell, Flores, Cueva, Carrillo, Guerrero

 

Peru on ottelun suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 3.00 – 3.00 – 2.55. Vaikea nähdä syytä Perun suosikkiasemaan. Venezuela on hyvällä joukkueella mukana, ja se on ilmeisen hyvässä kunnossa. Venezuela +0 asian handicap saa Unibetilla kertoimeksi 2.08. Sen voi pelata, jos ottelu jää tasuriksi, niin panos palautetaan.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä