Serie A: Atalanta - Spal 20.01.2020 Klo 21.45, montako kotijoukkue tekee?

Atalanta on järjestänyt tällä kaudella jo kahdet 5 - 0 maalijuhlat kotiyleisön edessä. Sama edessä maanantaina?
Serie A: Atalanta - Spal
tammikuu 20,2020
21:45

Serie A: Atalanta – Spal, kotijoukkueen maalijuhlaa?

Italian Serie A:ssa pelataan maanantaina 20.1.2020 yksi kamppailu kun sarja nelonen Atalanta kohtaa kotikentällään sarjajumbo Spalin. Ottelun ennakkoasetelmat ovat selvät, Atalanta vie ja Spal vikisee. Pitkävetokertoimet ovat todella vahvasti isäntien puolella lukemin 1.20 – 7.50 – 12.00

Unibetin kertoimet: Voittaja Serie A 2019/2020

Viimeistelyssä iso ero!

Atalanta on tämän Serie A kauden tähän astin tehokkain joukkue. Bergamolaiset ovat toimittaneet kauden 19 ottelussa pallon verkon perukoille 49 kertaa. Spalin vastaava luku on 12 joten viimeistelyssä on jäätävän suuri ero näiden seurojen välillä. Atalanta on voittanut edellisestä viidestä Serie A ottelusta kolme ja pelannut yhden tasan 1 – 1 Interin kanssa, voitoista kaksi on irronnut 5 – 0 lukemin. Spal on voittanut viidestä edellisestä pääsarjan ottelusta vain yhden eikä se ole onnistunut näissä peleissä maalinteossa kuin kolmesti.

Yhteenveto: Atalanta – Spal

Ottelusta on vaikea odottaa muuta kuin kotijoukkueen iso numeroista voittoa. CasinoWinner tarjoaa Atalanta -2 tasoitukselle kertoimen 1.90 joka on hyvä kohde. Maalintekijäveikkaukseen voisi nostaa esimerkiksi edellisessä neljässä pelissä viisi maalia tehneen Josip Ilicicin kertoimella 1.92.

Slovenialainen osui Coppa Italiassa viimeksi keskiviikkon, jatkuuko Ilicin vahva vire?

Atalanta voittaa

Eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa ole kuin kotivoitto mutta millä tuloksella?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä