MM-kisat: Slovakia-Kanada tiistaina 13.5.2019 klo 21:15

MM-kisojen ensimmäinen viikonloppu on takana ja nyt aloitellaan uutta kiekkoviikkoa. Heti maanantaina näemme Suomen ja USA:n kohtaamisen, mutta nyt on aika tarkastella kisaisäntä Slovakian ja Kanadan välienselvittelyä. Käy betsaamassa ja katso matsi ilmaiseksi livestreamien avulla!
MM-kisat: Slovakia-Kanada
May 13,2019
21:15

MM-kisat: Slovakia-Kanada – Onko kisaisännästä haastamaan suuri ja mahtava Kanada?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Vuoden 2019 Jääkiekon MM-kisojen neltäntejä päivänä pelataan tuttuun tapaan neljä ottelua ja kaksi todellista herkkua nähdään A-lohkon puolella. Suomi kohtaa USA:n iltapäivän ottelussa ja myöhemmin kiekko tippuu jäälle kisaisäntä Slovakian ja Kanadan kohtaamisessa. Kumpi nappaa voiton kohti maailmanmestaruutta?

Nordicbet livestream sekä Unibet TV näyttävät ilmaiseksi jokaisen MM-ottelun, joten nyt on aika pistää pelitilit kuntoon ja varustella kisastudio. Jos haluat otteluita katsoessa kuunnella legendaarisen kultakurkun Antero Mertarannan selostuksia, niin sen kuulet maksumuurin takaa C-More Sportin kautta. C-Moren MM-kiekkotiimi on täyttä timanttia tarjoten kivenkovaa analyysia muunmuassa Ville ”Nemo” Niemisen, Olli ”Päällikkö” Jokisen sekä Tuomo ”Paroni” Ruudun suusta! Jääkiekon MM-kisat starttaavat  nyt! Oletko valmis?

On selvää, että jääkiekon synnyinmaa Kanada on ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä, kun Unibet tarjoaa 7.80-6.75-1.30 kertoimia. Viidessä edellisessä keskinäisessä Slovakia on ollut hieman yllättäen niskan päällä, joten uskallammeko napata suuren kotikertoimen peleihin?

Vierasjoukkue Kanada omaa hurjan NHL-tähtiä vilisevän rosterin, kun kisaisännät ovat  Tomas Tatarin ja Richard Panikin varassa. Vaahteranlehtien voitonkulkua johdattaa John Tavares, mutta ei taito tähän lopu sillä onhan siellä Jonathan Marchessault, Mark Stone, Kyle Turris, Sean Couturier… Huhhuh tässähän tulee hiki jo rosteria lukiessa..

Ylläolevista pelaajista maalintekijävetoihin voidaan pistää kuka tahansa. Kanada tulee mättämään maaleja reilusti, joten Tavaresin , Stonen , Couturierin pääsevät maalintekijälapuille.

Viisi edellistä keskinäistä ottelua on yllättäen kisaisäntien nimissä, kun Kanada on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi kertaa Slovakian kolmea vastaan. 16 edellistä keskinäistä ottelua on sisältänyt yli 4.5 maalia, joten uskallamme hyvin napata lapulle runsasmaalisen pelin!

Kanadalta löytyy laittaa maalinsuulle todellisia supervahteja Carter Hartin ja Matt Murrayn muodossa, mutta Slovakia onnistunee maalinteossa kotiyleisön voimasta. Slovakian AHL-vahti Patrick Rybar on todellinen kysymysmerkki, joka pommitetaan reikäjuustoksi Kanadan väkivahvan hyökkäyksen toimesta.

Väkivahva Kanada vs Patrick Rybar?

Yllä olevilla faktoilla lähdemme pelaamaan runsasmaalista iltaa yli 6.5 maalin muodossa kertoimella 2.80

Aseta vetosi