MM-kisat: USA - Slovakia perjantaina 10.5.2019 klo 21:15

MM-kisojen avauspäivänä pelataan neljä ottelua joista Suomen ja Kanadan kohtaaminen koskettaa eniten meitä, mutta nyt tarkastelemme USA:n ja kisaisäntä Slovakian kohtaamista. Käy betsaamassa ja katso matsi ilmaiseksi livestreamien avulla!
MM-kisat: USA-Slovakia
May 10,2019
21:15

MM-kisat: USA-Slovakia – virittääkö kisaisäntä yllätyksen?

Vuoden 2019 Jääkiekon MM-kisojen avauspäivänä nähdään heti kolme huippuottelua, kun Leijonat kohtaavat Kanadan, sekä länsinaapurimme Ruotsi ottaa mittaa Tshekistä. Nyt otamme tarkasteluun kisaisäntä Slovakian ja USA:n kohtaamisen. Kisojen avauspäivä, keväinen perjantai sekä kotiyleisön hurmos takaavat ottelusta vauhdikkaan ja viihdyttävän. Kumpi nappaa ensimmäiset pisteet kohti MM-kultaa?

Nordicbet livestream sekä Unibet TV näyttävät ilmaiseksi jokaisen MM-ottelun, joten nyt on aika pistää pelitilit kuntoon ja varustella kisastudio. Jos haluat otteluita katsoessa kuunnella legendaarisen kultakurkun Antero Mertarannan selostuksia, niin sen kuulet maksumuurin takaa C-More Sportin kautta. C-Moren MM-kiekkotiimi on täyttä timanttia tarjoten kivenkovaa analyysia muunmuassa Ville ”Nemo” Niemisen, Olli ”Päällikkö” Jokisen sekä Tuomo ”Paroni” Ruudun suusta! Jääkiekon MM-kisat starttaavat  nyt! Oletko valmis?

Kertoimien mukaan jenkit ovat otteluun lähdettäessä suuri suosikki, kun Nordicbet tarjoaa 1.37-6.15-6.75 kertoimia. Kevään harjoituspelit ovat menneet kutakuinkin samansuuntaisesti USA:n ollessa kuitenkin hieman vahvempi omissa otteluissaan. Kisaisäntä Slovakia ei omaa paperilla jenkkien tasoista joukkuetta, mutta ensimmäisessä ottelussa kotihallissaan on saumat napata voitto!

Kuten mainittu, niin Slovakian rosteri ei yltä paperilla jenkkien tasolle, mutta kokeneen entisen puolustajan nykyisen Slovakia-käskijän Craig Ramsayn johdolla kisaisännät ovat pelanneet hyvin ja onhan joukkueessa myös kirkkaita tähtiä Tomar Tatarin ja Richard Panikin johdolla. Ottelun vauhdikkuuden takaa jenkkien kovat nimet kuten Johnny Gaudreau, Jack Eichel sekä Patrick Kane. Näistä miehistä löytyy myös potentiaalisia miehiä maalintekijävetoihin, kun esimerkiksi Kanen osumalle tarjotaan 2.30, Eichelin osumalle 2.60, Tatarin osumalle 3.60 kertoimia.

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

Keskinäisten otteluiden tilastot näyttävät vuosien saatossa yllättävänkin tasaisilta. USA on napannut kolme voittoa, kun Slovakialla niitä on vastaavasti kaksi, kun tarkastelemme viittä edellistä ottelua kaksi Olympialais, kaksi MM-kisa, sekä yhden CUP-ottelun. Keskinäisten otteluiden maalimäärät ovat vaihdelleet reilusti, mutta silloin kun maaleja on syntynyt, niin olemme nähneet 5-1, 6-1 ja 5-4 päättyneitä otteluita. Tämä tukee vetoajatustamme sen ohella, että molemmilla mailla on maalivahtiosastolla pienoisia kysymysmerkkejä. Slovakialla aloittaa AHL-vahti Patrick Rybar sekä USA:lla Cory Schneider, jonka parhaat ajat ovat jo takana päin.

Taitavat hyökkäykset ja hidas alakerta = maalikarkelot?

Yli 5.5 maalille tarjottava 1.87 on varsin maistuva kerroin täydentämään vetolappuja. Molemmat joukkueet omaavat hyökkäysvoimaa, mutta alakerta sisältää kysymysmerkkejä. Perjantai-illan hurmoksessa näemme suurimaalisen viihdyttävän ottelun.

Aseta vetosi