Viihde: Masked Singer Suomi Vedonlyönti, Vihjeet ja Kertoimet

Kansainvälisesti huippusuosion kerännyt ja Suomessakin miljoona yleisön saavuttanut Masked Singer TV:ssä jälleen tulevana viikonloppuna. Luvassa semifinaali sekä finaali!
Viihde: Masked Singer
Joulukuu 18,2020
20:00

Viihde: Masked Singer Finaali Viikonloppu

TV: MTV3 ja C More, perjantai 18.12.2020 Klo 20:00

TV: MTV3 ja C More, lauantai 19.12.2020 Klo 19.30

masked singer suomi

Masked Singer Suomi – Finaali!

Viime kevään suurin suomalainen TV-ilmiö oli ehdottomasti koko kansan pään pyörälle laittanut Masked Singer Suomi. Miljoonia katselijoita kerännyt lauantai-illan viihdeshow on ihastuttanut TV:n katsojia jälleen syksyllä 2020 toisen kauden merkeissä. Tulevana viikonloppuna perjantaina 18 – 19. joulukuuta nähdään ohjelmassa sekä semifinaali että finaali! Muista olla TV:n ääressä mikäli et halua kuulla suuria hahmopaljastuksia lehdistä tai somesta. 

Kaksitoista kilpailjaa – Vain yksi voi voittaa

Ohjelmassa esiintyy 12 suomalaista julkkista toinen toistaan upeammissa asuissa ja arvovaltainen paneeli sekä hämmentynyt kotikatsomo yrittää selvittää lauluäänen sekä erilaisten vihjeiden perusteella että kuka kumma siellä lavalla oikein heiluu!  Joka viikko studioyleisöltä jaksossa vähiten ääniä saanut hahmo joutuu paljastamaan itsensä, kunnes jäljellä on vain voittaja… Perjantaina 18. joulukuuta kisassa on mukana neljä viimeistä kilpailijaa, lauantain finaaliin heistä selviää kolme. Kenen matka päättyy perjantaina? 

Masked Singer Hahmot

Masked Singerin kakkoskaudella on mukana vielä neljä hahmoa. Ohjelman seuraava lähetys tulee perjantaina 18.12.2020 Klo 20:00 alkaen. 

Masked Singer Pakkanen 

Yksi tämän toisen kauden kiinnostavimmista hahmoista on ollut ehdottomasti Pakkanen. Hahmo on lähes androgyyninen, synkkä, urallaan ensin menestynyt ja sitten syöksylaskun kokenut henkilö. Pakkasen on arvuuteltu olevan muun muassa Mikko Leppilampi, Peter Frazen, Jyrki69 sekä Mikael Persbrandt. Toimituksessamme on pyöritelty jopa nimiä Alexi Laiho ja Sam Yaffa. Kuka on maskin takana?  

Masked Singer Tohtori 

Pakkasen tavoin todella hämmentävä hahmo on Tohtori. Haineväinen nahkanaamarimies on laulanut hyvin ja antanut koko kisan ajan erilaisia vihjeitä cocktailien tai muiden kemikaalien sekoittamisesta. Osaako maskin takana oleva ihminen sitten sekoittaa kemikaalicocktaileja, mene ja tiedä mutta katsojien päät hän on ainakin sekoittanut. Tohtorin on arvuuteltu olevan ainakin Jasper Pääkkönen, Marco Hietala, Kim Herold sekä Miika Nousiainen. Toimituksessa on pyöritelty nimiä Martti Suosusalo. Kuka on maskin takana?  

Masked Singer Hiirulainen 

Hiirulainen on herättänyt myös paljon spekulaatiota. Hahmon nimi antaa ehkä kuva vaatimattomasta henkilöstä mutta vihjeiden perusteella kilpailija on bisnesnainen jolla on oma liveshow. Hiirulaisen on veikattu olevan ainakin Armi Toivanen, Miisa Nuorgram ja Kiira Korpi. Toimituksessa liputetaan eniten Rosa Meriläisen puolesta. Kuka on maskin takana?  

Masked Singer Taikahattu 

Taikahattu, hattu jolla on jalat. Mitä ihmettä? Tämän omalaatuisen treenaamisesta ja puutarhanhoidosta pitävän Taikahatun takana on veikkailtu olevan muun muassa Krista Siegfrids, Eevi Teittinen ja Krisse Salminen. Toimitus pidättäytyy Taikahatun veikkaamisesta koska kaikki muutkin veikkaukset ovat todennäköisesti pielessä. Kuka on maskin takana?  

Masked Singer Vihjeet 

Masked SIngerin suola on hahmoista esitetyt vihjevideot. Vihjevideoiden tarkastelu ja ahkera googlaaminen saattaa antaa kilpailunhahmoista paljon enemmän kuin pelkän lauluäänen kuuntelu. Lisäksi ohjelmassa nähdään usein juontaja Ilkka Uusivuoren esittämiä tarkentavia kysymyksiä tai erilaisia kisailijoiden kotoa tuotuja esineitä. Alla esiteltynä jokaisen hahmon tuorein vihjevideo: 

Pakkanen vihjeet 

Tohtori vihjeet 

Hiirulainen vihjeet 

Taikahattu vihjeet 

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Masked Singer Suomi – Pudonneet hahmot

Masked Singerissä oli mukana tällä kaudella 12 hahmoa, joista finaali viikonloppuun selvisi neljä. Matkan varrella kisasta ovat pudonneet:

  • Hertta – Susanna Laine
  • Viikinki – Petri Nyqård
  • Kukka – Maija-Liisa Peuhu
  • Laiskiainen – Roman Schatz
  • Mörkö – Timo Jutila
  • Gekkonen – Kari Kanala
  • Tikru – Iina
  • Pöllö – Marja Hintakka

Mukana neljä hahmoa, kuka voittaa?

Masked Singer Vedonlyönti

Masked Singerin parissa pystyi lyömään vetoa keväällä mutta syyskaudella kohteet eivät ole olleet auki. Sen sijaan jenkkiversion parissa pystyi lyömään veikkaukset sisään muun muassa Megapari-sivustolla mutta tämä kisa päättyi keskiviikkona 16.12.2020. Nyt vain kavereiden kesket vedot pystyyn!

Aseta vetosi