Mestarienliigan karsinnat: Vikingur - HJK - onnistuuko Klubi?

Nyt olisi heti tehtävä ainakin yksi vierasmaali, mutta enemmänkin saa tulla. Koituuko europelit taas Klubin kohtaloksi, nyt vastassa islantilainen Vikingur. Klubin päätavoite on Suomen mestaruuden ohella europelit, joten onnistumisia odotellaan.
hjk inter
Vikingur - HJK
Heinäkuu 10,2018
21:00

Vikingur – HJK Helsinki

HJK aloittaa oman Mestarienliigan karsintaurakkansa Färsaarilta, jossa ensimmäisessä ottelussa tulee vastaan paikallinen Vikingur -joukkue. Jengistä ei pahemmin mitään tiedetä, mutta kyllä tämä färsaarelainen joukkue pitää nyt kaatua.

Ratkeaako ottelupari jo Färsaarilla vai tarvitaanko isoa panosta vielä Halsingissä?

vikingur-hjk unibet tv mainos

HJK:lla pelit ovat sujuneet hieman eri malliin ja sillä on hallussaan Veikkausliigan kärkipaikka. Eipä taida taaskaan löytyä HJK:lle vastusta pitkässä juoksussa sarjassa, joten panokset ja tähtäin on oltava europeleissä. Kertoimien mukaan HJK on tässä ottelussa iso suosikki, mutta perinteisesti nämä matsit voivat olla todellista tervanjuontia Klubille. Nyt vähimmäisvaatimus on se vierasmaali, mielellään useampi ja oma maali puhtaana. Toinen osaottelu pelataan tasan viikon päästä Helsingissä ja tuolloin pitää olla kova isku päällä.

Tässä voisi olla oletuskokoonpanot otteluun:

Vikingur:

Ei vielä tiedossa

 HJK:

Rudakov – Pirinen, Patronen, Obilor, Peiponen – Yaghoubi, Riski, Dahlström – Mensah, Klauss De Mello, Alho.

Vikingur – HJK vedonlyönti ja kertoimet

Unibetilla, joka muuten myös televisioi tämän ottelun Unibet TV:n kautta on tarjoamassa tähän peliin kertoimia 7.50 – 4.15 – 1.42. Tämän mukaan HJK on suosikki, mutta ei färsaarelaiset tästä HJK:ta helpolla päästä. Vikingur voi vielä kotona rimpuilla, mutta jos HJK tästä taas tipahtaa heti ensimmäiselle vastaantulijoille niin silloin täytyy päitä pudota jostain…

Luotetaan Klubin voittoon, pienimmät tulosvetokertoimet otteluun ovat 0-1 (6.00) ja 0-2 (6.40) lukemille. Peli voi olla todella tiukka, joten 1-1 (8.00) kannattaa myös ottaa kupongille. Pienin kerroin kotivoitolle on lukemille 1-0 (15.00), mutta se vierasmaali, se olisi nyt kultaakin kalliimpi.

Betsaa vaikkapa maalintekijöitä ja katso ottelua suorana lähetyksenä Unibet TV:n kautta. Samaan aikaan toki tulee ottelu Jalkapallon MM-kisoista, Ranska – Belgia kun pelataan juurikin samaan aikaan. Unibet TV:n lähetystä voi kuitenkin seurata mukavasti samaan aikaan kuin livelähetystä MM-kisoista. Kumpi matseista mahtaakaan tarjota enemmän maaleja, viihteestä puhumattakaan?

Jotain tähän suuntaan Klubi?

HJK hakee voittoa Islannista, mikä mahtaa olla kalasaalis?

HJK:n on syytä saada katiskaan ainakin yksi vierasmaali, mielellään useampikin. Betsaa tulosvetoa tai vaikkapa maalintekijävetoa. Monellako maalilla HJK voittaa vai tuleeko tästä islantilaisten juhla?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt