Eurooppa-liigan karsinnat Vitebsk - KuPS torstaina 18.7.2019 kello 21:30

KuPS nappasi kotonaan väkevän otteen jatkopaikkaan ottamalla 2-0 voiton. Nyt vaaditaan vierasmaali ja kotijoukkueelta loppuu usko. Katso ottelu livenä Unibet TV:n livestreamin avulla - tarjolla suomiselostus!
Eurooppa-liigan karsinnat Vitebsk - KuPS
Heinäkuu 18,2019
21:30

Eurooppa-liigan karsinnat Vitebsk – KuPS, nyt on jatkopaikka lähellä

Vitebsk – KuPS to 18.7. KLO 21.40 UNIBET LIVE STREAM KANAVA – SUOMISELOSTUKSELLA! 

Unibet
Euroopan suursarjat ovat vielä hetken aikaa kesätauolla, mutta täyttä häkää pelataan jo euroliigojen karsintoja. Suomalaisjoukkueet eivät kuulu näiden karkeloiden ennakkosuosikkeihin, mutta joka vuosihan näitä pelejä saa jännittää ja näistä tietenkin voi lyödä vetoa.

Ja mikä parasta, Unibet TV näyttää näitä suomalaisjoukkueiden otteluita Suomi-selostuksella, lisäksi listalla on järkyttävän paljon muuta fudista, joten jos nyt jossain vedonlyöntisaitilla on suositeltavaa olla rekisteröitynyt jäsen näiden livejuttujen takia, se on Unibet. Tämäkin ottelu, Vitebsk – KuPS tulee kanavalta suorana lähetyksenä – aivan ilmaiseksi.

Ensimmäinen ottelu pelattiin viime torstaina, tuossa ottelussa kertoimet olivat 1.85 – 3.50 – 3.90. Loppujen lopuksi tuossa ottelussa lukemat olivat 2-0, KuPSin maalintekijöinä olivat Murillo ja Rangel. Ottelu meni siis mukavasti kertoimien mukaan, mutta ei KuPS vielä kuivilla ole. Oli äärimmäisen tärkeää että KuPS piti maalinsa tyhjänä, sillä yksikin maali olisi tietänyt vaikeuksia Valko-Venäjällä. Nyt niitä tulee kotijoukkueelle jos ja kun KuPS tekee maalin vieraissa. Yksikin KuPSin maali tietäisi sitä, että kotijoukkueen pitää tehdä vähintään neljä maalia mennäkseen jatkoon.

Vedonlyöjille on luvassa varsin harvinaista herkkua, sillä tämä ottelu nähdään suorana lähetyksenä ja suomiselostuksella Unibet TV:n kautta. Viritä Unibet TV tulille ja betsaa livenä tästä ottelusta livevetoja. Klikkaa kuvasta itsesi Unibet TV:n ohjeiden äärelle!

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: KuPS jatkoon ja tekee vierasmaalin?

Ottelun kokoonpanot olivat merkitty seuraavanlaiseksi, tuleeko pientä hienosäätöä vai mennäänkö melko lailla samoilla kokoonpanoilla? FC Vitebsk pelaa valkovenäjän liigassa ja on tuossa liigassa sarjan alemmassa keskikastissa. Viime pelit eivät ole menneet ns. tuuttiin, tämänkin ottelun pitäisi mennä todella hyvin jotta jatkopaikka heltiäisi.

KuPS 4-3-3

Virtanen – Murillo, Soldo, Diallo, Taimi – Thiaw, Ayarna, Saxman – Pennanen, Rangel, Niskanen

Vitebsk 4-5-1

Guschenko – Zolotov, Karamushka, Khubutia, Chalov – Pechenin, Stargorodsky, Wanderson, Kozlov, Skitov – Feshchuk

Käy katsomassa kaikki Unibet kertoimet tähän otteluun ja lyö vetoa vaikka livenä! Unibet TV:n kautta voit siis seurata tätäkin ottelua suorana lähetyksenä ja suomiselostuksena. Viritä torstaina kanavat kohdilleen ja kannusta KuPS jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa!

KuPS - nyt pää kylmänä!

2-0 voitto kotona ei lupaa vielä mitään, mutta mukavasti vieraat pidettiin nollilla. Yksi vierasmaali voisi nujertaa jo kotijengin, KuPS ei välttämättä voita ottelua, mutta ei sen tarvitsekaan mennäkseen jatkoon. 3-1 tai 2-1 tulos riittää, samoin 1-1 tai vaikkapa 2-2.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä