KHL: HK Vityaz - Jokerit kello 19:30 perjantaina 14.9.2018

Jokerit kohtaa SKA Pietari -pelin jälkeen moskovalaisen HK Vityazin, jonka riveissä pelaavat mahtavat suomalaispelaajat Joni Ortio ja Miro Aaltonen. Kaataako kaksikko koko Jokereiden korttipakan tässä pelissä? Lyö vetoa tuloksesta!
Jokerit logo keltainen
KHL: HK Vityaz - Jokerit
Syyskuu 14,2018
19:30

KHL: HK Vityaz – Jokerit kello 19:30 pe 14.9.2018

Jokerit pelasi hienosti SKA Pietaria vastaan, mutta tällä kertaa se ei riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Jälleen kerran ottelussa nähtiin hieman erikoisia tuomioita – ne näyttävät kyllä kuuluvan tähän liigaa kuin erkka lapaan. Joka tapauksessa Jokereiden pisteputki jatkui ja tämän putken jatkumista yritetään taas perjantaina kun vastaan asettuu HK Vityaz. Janis Kalnins sai ansaitsemansa avauspaikan SKA Pietaria vastaan, mutta olisiko tässä ottelussa Zapolskin vuoro näyttää taitonsa? Tässä Jokereiden kokoonpano edellisessä ottelussa, tekeekö Marjamäki kenties muutoksia?

Edellisen ottelun raporttia:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Kertoimet HK Vityaz – Jokerit otteluun

Jokerit on ottelun ennakkosuosikki ja kertoimet Nordicbetillä ovat tähän otteluun 3.50 – 4.10 – 1.95. Vieraskerroin siis erittäin pelattava, jopa herkullinen. Tilastoista tulee tukea vierasvoitolle, sillä Jokerit on voittanut kaikki neljä edellistä kohtaamista. Maaleja on tehty suhteellisen vähän, mutta 0-2, 1-3, 1-2 ja 1-4 kertovat missä mennään.

Käytännössä näillä tuloksilla ei taida ihmeemmin tähän peliin olla vaikutusta, mutta hyvin on Jokerit pystynyt pitämään kotijengin kurissa. Tulosvetoon voi kokeilla 0,1 – 2,3,4 komboja, ne tuntuisivat tähän matsiin ihan järkeviltä. Jokerit voittaa ja alle 5.5 maali antaa Nordicbetillä kertoimen 2.50, Jokerivoitto ja yli 5.5 maalia peliin puolestaan on palkittu kertoimella 3.40.

Vityaz aloitti kauden kolmella vierasottelulla, joista se voitti kaksi, kotona se on pelannut ennen tätä ottelua kaksi ottelua, näissä 2-3 tappio Spartak Moskovalle ja 3-1 voitto HC Sochista.

Sochin maalilla nähtäneen Joni Ortio, joka on pelannut neljässä ottelussa viidestä pelistä, ja ihan mukavin statsein. Torjuntaprosentti 94,3% ja maalikeskiarvo 1.76. Puolustajista pisteitä ei toistaiseksi ole kuin Vojtech Mozikilla, 0+3. Hyökkäyksessä katseet tulee kiinnittää Miro Aaltoseen, joka tuntuu olevan liekeissä. Viiteen peliin tehot 2+4 ja joukkueen pistepörssin kakkospaikka. Ykkösenä on ketjukaveri Marek Hrivik tehoin 4+3.

Vityazin promovideossa Miro Aaltonenkin on päässyt ”miekkailemaan”.

Montako maalia Ortion selän taakse?

Joni Ortio on mitä todennäköisimmin vastustajien maalilla, saako Jokerit laitettua limppua pussiin? Katso parhaat kertoimet tulosvetoon ja lyö matsista vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt