Viihde: The Voice of Finland Voittaja 2020!

Voice of Finland on nyt edennyt huimaan finaaliin saakka. Valitettavasti vedonlyöntikertoimet finaaliin ovat jostain syystä jääneet yhtiöiltä unholaan, joten tässä kohtaa pitänee vaan nauttia viihteestä. Kuka on sinun suosikkisi? Lyö vetoa vaikkapa Big Brother Suomi 2020 tai Tanssii Tähtien Kanssa voittajasta!
The Voice of Finland Voittaja 2020
Syyskuu 25,2020
19:30

Viihde: The Voice of Finland Voittaja!

Logomo, Turku
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) Juha Tapio 3.00 – Toni Wirtanen / Sipe Santapukki 3.85 – Redrama 3.85 – Anna Puu 3.85 (Nämä kertoimet eivät ole enää tarjolla)
TV: Nelonen ja Ruutu+

Voice of Finland – voittajaveto kertoimet!

Voice of Finland palasi koronatauolta väkevästi. Livelähetyksiä oli tarjolla torstaina 10.9. (Redraman ja Apulannan tiimin laulajat) ja heti perään perjantaina 11.9. (Anna Puun ja Juha Tapion laulajat) Tästä viikon päästä olo sitten jo tarjolla suora Semifinaalilähetys ja tuosta viikon päästä sitten itse Voice of Finland Finaali! Ja tämä Voice of Finland finaali on nyt perjantaina 25.9.2020!

Mistä tiimistä tulee voittaja? Aikaisemmin pelaaja pääsi lyömään vielä vetoa voittajatiimistä, lievänä ennakkosuosikkina näissä oli Juha Tapion tiimi, jonka voittajakerroin oli 3.00. Muiden tiimien kerroin on 3.85. Veikkaussivut.com toimitus liputtaa edelleen Juffin puolesta ja Juffihan löytyy Team Apulannan riveistä. Harmittavasti emme saaneet kertoimia finaaliin, Juffi olisi varmasti ollut liikkeellä pienimmällä kertoimella.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Ratkaisut siirtyivät syksyyn!

Voice of Finland tuolileikit on takana ja seuraavat livelähetykset piti olla jo keväällä. Tuotantoyhtiö päätti kuitenkin siirtää finaalilähetykset syksylle 2020, joten jäämme odottamaan virallista tietoa milloin Logomossa järjestetään seuraavat Voice of Finland  -livelähetykset. Ja livet jatkuivat 10.9.2020!

Toimituksen suursuosikki on Juffi:

Vai olisiko tämä komeaäänisen vuoro?

Onko Marizasta sittenkin voittajaksi?

Vai yllättääkö Etni kaikki?

Seuraavana livet!

Livelähetyksiä siirrettiin keväältä syksylle sattuneesta syystä ja nyt on varmasti kaikki päässeet hiomaan omaa lauluaan huippukuntoon. Kovatasoiset livet tulossa – seuraa mukana torstaina 10.9. alkaen!

BIG BROTHER SUOMI 2020 kertoimet

Tosi-tv on suosittu vedonlyöntimuoto ja syyskuussa alkanut Big Brother Suomi on yksi josta voit lyödä vetoa eri kertoimilla. Kertoimet muuttuvat jokaisen pudotuksen jälkeen, joten käy katsomassa oman suosikkisi kertoimet ja lyö vetoa! Katso vinkkimme tämän vuoden BB2020 kisaan!

Tanssii tähtien kanssa – TTK – kertoimet

Sunnuntaisin tipahtaa myös yksi Tanssii Tähtien Kanssa pari kilpailusta. Myös tämän kilpailun voittajaa pääset veikkaamaan usealla eri vedonlyöntisivustolla. Katso vinkkimme tämän vuoden TTK-kisaan.

Aikaisemmin keväällä tapahtunutta

Kuka voittaa The Voice of Finlandin? Tässä vaiheessa voit lyödä vetoa Nordicbetillä voittavasta joukkueesta, Redrama, Anna Puu, Juha Tapio ja Toni Wirtanen / Sipe Santapukki olivat saaneet kaikki melko tasaiset kertoimet. Juha Tapion kerroin on syyskuun 2020 alussa 3.00, Toni Wirtasen / Sipe Santapukin 3.85, samoin kuin Redraman sekä Anna Puun joukkueen.

On todennäköistä että Knock-out vaiheen jälkeen kun kilpailijoita on enää 16 jäljellä, saadaan myös kisailijakohtaiset kertoimet! Tai viimeistään semifinaaliin jossa kilpailijoita enää 8!

Kerroin 3.00, mistä se kertoo?

Tällä hetkellä se tietenkin kertoo siitä että peli on melko tasan. No, nämä kertoimet tulevat tästä varmasti muuttumaan kisan myötä, joten kannattaakin nyt heittää betsejä omalle suosikille. Mikä olisikaan parempaa kuin se että oma suosikki voittaisi ja olisit siitä myös lyönyt vetoa!

Jännitettävää riittää!

Voice of Finlandin ratkaisut siirtyivät syksylle - mitä mahtaa tapahtua liveissä. Toimituksella on omat suosikkinsa tähän kisaan, lyö nyt vetoa suosikkisi ja tiimin puolesta!

Aseta vetosi