Voittajaveto: Ligue 1, Jupiler Pro League, Tanskan Superliiga

Helpot rahat pois tutuilla voittajajoukkueilla?
Kausivedot
Kesäkuu 01,2019
17:00

Ranskan liiga, Belgian liiga sekä Tanskan liiga – Kausiennakot ja vedonlyöntivihje

Eurooppalaiset jalkapallon suursarjat alkavat jälleen rytinällä elokuussa. Suomalaisten suurimmat mielenkiinnon kohteet ovat Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa, Espanjan La Ligassa sekä Italian Serie A:ssa.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että huippujalkapalloa pelataan myös monessa muussa Euroopan maassa. Edellä mainittujen suursarjojen lisäksi suomessa televisioidaan ahkerasti otteluita niin Ranskan Ligue 1:stä kuin Belgian Jupiler Leaguesta. Lisäksi Tanskan Superliiga on lähellä suomalaisia, kiitos monien suomalaisten pelaajien. Miltä Ranskan, Belgian ja Tanskan liigan mestaruustaistelut sitten näyttävät ennakkoon jalkapallokaudella 2019 – 20?

PSG dominoi Ranskan liigaan

Ranskan ehdottomasti suurin jalkapalloseura on ollut tällä vuosikymmenellä Paris Saint-Germain. Joukkueen on omistanut vuodesta 2012 alkaen Qatarilainen investointiyhtiö Qatar Sports Investmenst. Joukkue on voittanut uuden omistajansa alaisuudessa yhtä vaille kaikki tarjolla olleet mestaruudet vuosina 2013 – 2018 kun vuoden 2017 mestaruus lipsahti AS Monacolle. PSG on ylivoimainen ennakkosuosikki myös ensi kaudelle koska ja joukkueen kokoonpano on niin ikään ylivertainen kilpailijoihin nähden. PSG janoaa Mestarien liigan voittoa ja miehistö on rakennettu vain sitä tarkoitusta varten, mutta kyllä ne maan mestaruusjuhlatkin maistuvat pelaajille. Uskomme PSG:n olevan Ranskan mestari kauden 2019/20 päätteeksi.

Club Brugge haluaa takaisin Belgian liigan valtikan

Belgia on yksi FIFA:n maajoukkue rankingin kärkiseuroista ja varteenotettava maa jokaisessa arvoturnauksessa. Maan sarja on Hollannin tavoin melkoinen lahjakkuuksien kasvattamo, josta ponnistetaan suuriin ympäri Euroopan. Yksi maan suurimmista seuroista on Club Brugge, joka on maan futishistorian toiseksi menestynein seura 15:sta mestaruudella. Viime vuosilta Bruggelle on vyöllään kausien 2015–16 ja 2017–18 Belgian mestaruudet sekä Belgian Cupin mestaruus kaudelta 2014-15. Viime kaudella joukkue hävisi mestaruustaistelun Genk:lle yhdeksällä pisteellä. Brugge on kuitenkin vahvistanut joukkojaan kesän aikana muutamilla täsmähankinnoilla ja lainapelaajilla kuten Ukrainan maajoukkuepuolustaja Eduard Sobolilla. Me uskomme, että Belgian Jupiler Pro Leaguen mestaruus on jälleen kahden kauppa, Club Brugge vs. Genk, Standard Liegen ja Anderlechtin ollessa varteenotettavat mustat hevoset.

FC Kööpenhamina on Tanskan liigan ykkösseura

Tanskan Superliiga on ollut 2010 – luvulla aika pitkälti kahden kauppa, kun FC Kööpenhamina sekä Bröndy ovat aina löytyneet vahvasti kärkisijoilta. FC Kööpenhamina on selvästi maan menestynein seura tällä ajanjaksolla peräti kahdellatoista mestaruudella sekä kuudella Cup voitolla. Joukkue on esiintynyt myös paikoitellen edukseen Euro-kentillä. FC Kööpenhamina on tällä hetkellä rankattuna hienosti seurajoukkuerangissa TOP 50 joukkueen ja sillä on saman verran pisteitä kuin esimerkiksi Italian suurseura Interillä. Viime kausi Tanskan Superliigassa oli superjännittävä, kun FCK voitti mestaruuden vain pisteen erolla Midtjyllandiin. Kausi 2019/20 on jo alkanut Tanskassa ja kahden kierroksen jälkeen Kööpenhamina on puhtaalla pelillä sarjakärjessä. Uskommekin että FCK juhlii jälleen Tanskan mestaruutta.

Erikoisvedolla kolme mestaruutta kiinni

Peliyhtiö Unibet tarjoaa yllä esitellyille kolmen maansarjoille mielenkiintoisen voittajavetokohteen. Unibet tarjoaa kertoimen 7.50 sille että PSG, Brugge sekä Kööpenhamina hoitavat jälleen yhdet mestaruudet. Tämä on täysin pelattava kohde sopivalla panoksella.

Aseta vetosi