Vuoden urheilija 2020, 14.1.2020

Nordicbetin vetokohteen Vuoden urheilija 2020 kertoimet menevät kiinni 22.12. klo 20.00. Vielä ehtii laittaa panoksen Hradeckylle!

Vuoden urheilija 2020 / Urheilugaala

Vuoden urheilija 2020 julkistetaan suuressa Urheilugaalassa 14.1.2021. Yleisöäänestys on ollut käynnissä jo viikon, ja se jatkuu vuoden loppuun asti.

Viime vuonna parhaaksi valittiin Teemu Pukki. Kuka vie nyt pystin? Nordicbetillä on auki vedonlyänti Vuoden urheilijasta.

Tänä vuonna kisa on poikkeuksellinen, kun koronaviruksen vuoksi urheilu on ollut etupäässä tauolla. Jotain kuitenkin on tapahtunut, ja vanhatkin meriitit varmasti painavat.

Nordicbetin listan ykkönen on jalkapallomaajoukkueen kapteeni, Bayer Leverkusenin veskari Lukas Hradecky. Huuhkajat on edelleen hyvässä iskussa. Tämän kauden Kansojen liigan B-liigan lohkovoitto ratkaistiin vasta viimeisessä Wales – Suomi -ottelussa. Bayer Leverkusenin Bundesliiga -kausikin menee hienosti, joukkue oli hetken sarjakärkenäkin.

Hradeckyn kerroin Nordicbetillä on 2.25.

Aho NHL -pelaajien ykkönen

Kakkosena vetolistalla on Carolina Hurricanesin Sebastian Aho. Aho oli viime kaudella Carolinan joukkueen pistepörssin kärki lukemilla 38+28=66.

Aholle Nordicbet antaa kertoimeksi 4.00.

Kolmosena kertoimella 8.00 listalla ovat Valtteri Bottas, Miro Heiskanen ja Iivo Niskanen.

Bottas ajoi Mercedeksellään F1 -sarjan kakkoseksi Lewis Hamiltonin jälkeen. Osakilpailuvoittoja Bottas sai tällä kaudella kaksi.

Miro Heiskanen pelasi viime kauden NHL -finaaleissa Dallas Starsin luottopakkina. Iivo Niskasen kohdalla taitaa vaakakupissa painaa vanha menestys. Viime kaudella Niskanen oli lopulta maailmancupin normaalimatkojen yhteispisteissä kolmonen.

Sami Välimäki saa kertoimen 10.00. Välimäen nousu Vuoden urheilija -listalla ja golf-piireissä on ollut nopea. Hän otti viime vuonna Euroopan-kiertueen osakilpailuvoiton Omanissa. Kausi oli Välimäelle ensimmäinen ammattilaisena. Top kymppi -sijoituksia hän sai Euroopan kiertueen osakilpailuissa seitsemän.

Toinenkin miesten futismaajoukkueen avainpelaaja on mukana listalla. Glen Kamara saa kertoimeksi 12.00. Kamara saattaa tulevaisuudessa olla isokin tähti, mutta jo nyt hän on maajoukkueen keskikentän ehdoton avainpelaaja. Samaa roolia Kamara pelaa ainakin vielä Glasgow Rangersissa, ja varmaan pikapuolin jossain isommassa liigassa.

Mäkäräinen viimeisen kerran ehdolla

Kertoimen 12.00 saa myös Kaisa Mäkäräinen. Mäkäräinen lopetti ampumahiihdot viime kauteen. Viime kauden paras kisa taisi olla yhteislähtöcupin osakilpailuvoitto Oberhofissa.

Tennispelaaja Emil Ruusuvuori nousi golfaaja Välimäen tavoin viime kaudella esille. Ruusuvuori saa Nordicbetiltä Vuoden urheilija -kertoimeksi 15.00. Ruusuvuori oli parhaimmilaan ATP -listalla sijalla 84. Sijoitus tulee nousemaan, Ruusuvuori on ikäluokassaan yksi maailman parhaista. Kun kokeneemmat pelaajat alkavat hidastua, niin Ruusuvuori on nousemassa kohti huippuvuosiaan.

Annimari Korte on listan korkeimmalla oleva yleisurheilija. Hän saa Nordicbetiltä kertoimeksi 20.00. 100 metrin aitojen Suomen mestari Korte juoksi viime kaudella maailmantilaston viidenneksi parhaimman ajan 12,76.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Naismaajoukkueelle tunnustusta

Muitakin vuoden parhaita palkitaan urheilugaalassa. Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki -äänestyksessä vetolistan ykkönen on ”Helmarit nujertaa Skotlannin”, kerroin on vain 1.25. Kilpailu ei ole hääviä, kakkossuosikkina ovat ”Välimäki puttaa parhaiten” ja ”Huuhkajat palaa kotipesään”. Näiden kahden kerroin on 6.00. Helmarit varmasti vievät tämän kategorian, golfaaja Välimäki on sen verran marginaalinen, että tuskin hän saa tarpeeksi ääniä. Huuhkajat voisi ottaa yllätysvoiton, mutta pelkkä paluu Olympiastadionille ei tunnu järin innostavalta vaihtoehdolta.

Vuoden valmentaja -tittelin ykkönen listalla on Helmarien Anna Signeul. Markku Kanerva on kakkonen. Signeulin kerroin on 1.15 ja Kanervan 3.90. Kaipa naismaajoukkueen ykkösija EM-karsintalohkossa on saavutuksena tarpeeksi Signeulin voittoon.

Vetomielessä ainoa betsaamaan innostava on Lukas Hradecky Vuoden urheilija -tittelin voittajaksi kertoimella 2.25. Tänä hiljaisena urheiluvuotena jalkapallomaajoukkue on ollut selvästi positiivisin suomalaisjoukkue tai urheilija. Ja kun Hradecky on vielä seurajoukkueessaan noussut pelipaikkansa ehdottomalle huipulle, niin vaikea on uskoa, että joku hiihtäjä vieläkin nousisi ohi.

Vuoden urheilija 2020 betsit Nordicbetille

Kupongille Lukas Hradecky, kerroin on 2.25.

Aseta vetosi