Vysshaya Liga: BATE Borisov - Rukh Brest 04.04.2020 Klo 17.30 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 03404.2020 monta ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin BATE Borisov - Rukh Brest. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: BATE Borisov - Rukh Brest
huhtikuu 04,2020
17:30

Vysshaya Liga: BATE Borisov – Rukh Brest

Borisov Arena (Borisov)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.27 – 5.20 – 8.00

TV/Stream: Unibet

Palaako BATE Borisov tasolleen?

Valko-Venäjän suurseura ja Euro-kentiltä tuttu maan futisjättiäinen BATE Borisov isännöi lauantaina Rukh Brestiä. Ottelu on isännille äärimmäisen tärkeä, sillä BATE:n kauden alku on ollut katastrofaalinen. Joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä ottelua Energetyk-BGUlle ja Slavialle. Tappiot ovat pahimmillaan maksaneet BATE:lle jo maan mestaruuden! Tappioista ei tee yhtään helpompia se fakta, että joukkue on kaivanut molemmissa otteluissa palloa omasta verkosta vähintään kaksi kertaa.

BATE dominoi Vysshaya Ligaa peräti 13 vuotta ennen kuin Dinamo Brest katkaisi voittoputken viime kaudella. Tämä kausi piti olla jälleen BATE:n mutta alku on ollut tahmea. BATE on voittanut edellisestä 13 kotiottelusta 11 ja se on tehnyt kotonaan vähintään yhden maalin 20/21 kertaa kotonaan. Edellisessä kuudessa BATE:n pääsarjan ottelussa on ylitetty 2.5 maalin raja. BATE on tässä ottelussa ja kotona aina vaarallinen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kerroinpoiminnat

BATE tarvitsee voiton ja vahva sekä maalirikas joukkue tulee tekemään töitä voiton eteen. Rukh Brest on pelannut edellisestä viidestätoista ottelusta vain kerran 0-0 tasapelin. Uskomme että ottelussa tulee maaleja mikä tarkoittaa myös sitä, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Muutama kerroinpoiminta otteluun Unibetilta: 

  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.72
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 2.25
  • Brest yli 0.5 maalia – 1.97

Sarjanousija Rukh Brest ollut pirteä

Sarjanousija Rukh Brest aloitti kauden hienolla voitolla Dinamo Minkistä mutta tämän jälkeen tuli tappio Energetyk-BGU:lle. Sarjanousijan odotettiin käyvän putoamiskamppailua koko kauden mutta juuri nyt seura näyttää paremmalta kuin putoajalta.

Rukh Brest päätti viime kautensa sarjaporrasta alempana kymmenen ottelun voittoputkessa. Joukkue oli Valko-Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla myös todella kova vierasjoukkue. Rukh Brest ei nimittäin hävinnyt kaudella 2019 yhtään vieraspeliä Pershaya Ligassa.

Vieraat iskevät vähintään yhden.

EIköhän BATE palaa tässä ottelussa viimeni voittokantaan mutta vieraat laittavat ainakin maalin verran kampoihin. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi