Vysshaya Liga: Belshina - FC Minsk 22.03.2020 Klo 15.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 22.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Belshina - FC Minsk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Belshina - FC Minsk
Maaliskuu 22,2020
15:00

Vysshaya Liga: Belshina – FC Minsk 

Spartak Stadium (Babruysk)

Pitkävetokertoimet (Betssont) 2.85 – 3.05 – 2.23

TV/Stream: X

Valko-Venäjä jalkapallon pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan sunnuntaina 22. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen vierasjoukkue FC Minsk lähtee ottelussa hienohkona ennakkosuosikkina kotijoukke Belshinaa vastaan. Ottelu on molemmille liigakauden ensimmäinen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Belshina Bobruisk on sarjanousija

Ottelun kotijoukkue Belshina Bobruisk voitti viime kaudella Valko-Venäjän Pershaya Ligan joka on maan toiseksi korkein sarjataso. Joukkue runnoi kauden läpi vakuuttavasti napaten 21 voittoa ja 5 tasapeliä 28 ottelussa. Belshinan historia ulottuu aina 1920-luvulle asti ja joukkue on niittänyt menestystä useammalla sarjatasolla. Joukkueella on vyöllään muun muassa maan pääsarjanmestaruus vuodelta 2001.

Belshina on ehtinyt pelata vuoden 2020 harjoituskaudella kymmenen ottelua. Joukkue on hävinnyt näistä otteluista vain kolme. Harjoituskauden ottelut ovat olleet kaiken kaikkiaan vähämaalisia, kun vain kolmessa ottelussa on tehty yli 2.5 maalia ja peräti viidesti toinen jengeistä tai molemmat ovat jääneet maaleitta.

FC Minsk – kaupungin kakkonen

FC Minsk on Valko-Venäjän pääkaupungin Minskin toiseksi suurin seura. Perjantaina kautensa tappiolla aloittanut Dinamo Minsk on kaupungin ykkönen. FC Minks oli viime kaudella sarjassa sijalla 10 saldolla 9-9-12. Joukkueen puolustus oli yksi sarjan huonoimmista 44 päästetyllä maalilla.

Harjoituskauden otteluiden perusteella puolustus olisi alkavaan kauteen lähdettäessä tiiviimpi. FC Minks on kerinnyt tahkota tämän vuoden puolella peräti 12 harjoitusottelua, joissa vain yhdessä on tehty yhteensä yli 2.5 maalia. FC Minksin harjoituskauden otteluiden maaliero on 15 – 12.

Kerroinpoiminnat

Valko-Venäjän Valioliiga alkoi 19.03.2020 ja sarjassa tähän asti pelatuissa otteluissa ei juurikaan ole maaleilla juhlittu. Kauden alku on aina hakemista eikä maan pääsarjaa muutenkaan tunneta maalirikkaan sarjana. Näistä lähtökohdista ja molempien joukkueiden harjoituskauden vähämaalisista otteista johtuen uskomme tämänkin ottelun olevan vähämaalinen. Muutama kerroinpoiminta otteluun Betssonilta:

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.70
  • Ensimmäisenä 2. maalia, ei kumpikaan – 2.11
  • Ottelun voittomarginaali 1. maali – 2.10
  • Tasapeli – 3.05

Jatkuuko Vysshaya Ligassa vähämaaliset?

Kauden avausottelu molemmille jengeille, ruuti on märkää eikä maaleja mätetä. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta ja lunasta siinä samassa ilmaisvedot Betssonille!

Aseta vetosi