Vysshaya Liga: Dinamo Minsk - FK Rukh Brest 20.03.2020 Klo 19:00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 21.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Dinamo Minsk - Rukh Brest. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Dinamo Minsk - FK Rukh Brest
Maaliskuu 20,2020
19:00

Vysshaya Liga: Dinamo Minsk – FK Rukh Brest

Stadion Traktor (Minsk)

Pitkävetokertoimet (Betssont) 1.28 – 4.50 – 9.00

TV/Stream: X

Lopputulos: 0-1

Valko-Venäjä jalkapallon pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan perjantaina 20. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen vierasjoukkue FK Rukh Brest lähtee ottelussa isona altavastaajana maan suurseuraa Dinamo Minskia vastaan. Ottelu on molemmille liigakauden ensimmäinen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Suurseura Dinamo Minsk 

Dinamo Minsk on ehdottomasti yksi Valko-Venäjän Valioliigan eli Vysshaya Ligan suurseuroista. Joukkue oli läpi 2010 – luvun Eurooppa-liigan karsintojen vakiokasvoja ja etenipä joukkue lohkovaiheeseenkin kaudella 2015-16.  Viime kauden päätteeksi Minsk oli sarja nelonen.

Minskin harjoituskausi ja ensimmäiset ottelut Valko-Venäjän Cupissa eivät olleet ruusuisia. Joukkue aloittaa pääsarjakauden kolmen ottelun tappioputkessa. Kaiken kaikkiaan minskiläiset eivät ole voittaneet kuin yhden ottelun koko vuoden 2020 kymmenestä ensimmäisestä. Kuudessa edellisessä ottelussa se on epäonnistunut pitämään maalinsa puhtaana. Jos kausi alkaa yhtä mollivoittoisesti niin äkkiväärässä kulttuurissa voi olla edessä manageri tai pelaajapotkuja.

Mikäli kieli taittuu niin käy tästä käsiksi Dinamo Minskin kausiennakkoon!

FK Rukh Brest on sarjanousija

FK Rukh Brestin historia on paljon Dinamo Minskia vaatimattomampi. Joukkue on perustettu nykymuotoisena vasta vuonna 2016. Seura kuitenkin nousi jo viime kauden pääteeksi maan pääsarjaan, kiitos aiemmin tekemänsä yhteistyön viime kauden mestarin, Dinamo Brestin kanssa. Vieraat olivat viime kaudella sarjakolmosia Pershaya Ligassa ja paikka maan pääsarjassa varmistui, kun joukkue voitti jatkokarsinnoissa Dnyapron. Rukh Brest on pelannut tänä vuonna kuusi harjoitusottelua, joista se on voittanut kolme. Viimeisimmässä harjoitusottelussa valkovenäläiset hakivat 1 – 2 voiton Veikkausliigajoukkue HIFK:sta.

Kerroinpoiminnat

Kauden avausottelut ovat aina arvaamattomia ja harjoituskauden perusteella vieraat ovat itseasiassa kuumempi joukkue kuin Dinamo Minsk. Toki pitää huomioida, että Minsk on kohdannut muun muassa BATE:n sekä Dinamo Zagrebin, jotka ovat niin ikään isoja seuroja. Yhtä kaikki tuntuu siltä kertoimienlaskijat ovat lätkineet pelimerkit pitkälti David vs. Goljat ennakkoasetelman perusteella. Esimerkiksi Betsson tarjoaa yllätävän isoa kerrointa molempien joukkueiden maalille.

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 2.39
  • Vierasjoukkueen maalit yli 0.5 – 1.91
  • Ottelussa maali molemmilla puolijaoilla – 1.76
  • FK Ruh Brest, tasoitus +1.5 – 1.69

Jatkuuko Dinamo Minskin tahmeat otteet?

Isännät ovat iso suosikki mutta omissa on soinut kuudesti putkeen. Eiköhän sarjanousija halua näpäyttää heti isompiaan sormille ja vähintään yhden tuikkaa. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta ja lunasta siinä samassa ilmaisvedot Betssonille!

Aseta vetosi