Vysshaya Liga: Dinamo Minsk - Torpedo Zhodino 03.04.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 03.04.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Dinamo Minsk - Torpedo Zhodino. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Dinamo Minsk - Torpedo Zhodino
huhtikuu 03,2020
19:00

Vysshaya Liga: Dinamo Minsk – Torpedo Zhodino

Stadio Traktor (Minsk)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 2.21 – 2.75 – 3.20

TV/Stream: X

Valko-Venäjä jalkapallon pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan perjantaina 3. päivä huhtikuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen ottelussa kohtaavat Dinamo Minsk sekä Torpedo Zhodino. Ottelu on molemmille liigakauden kolmas kamppailu.

Joko Dinamo Minsk onnistuu Zhodinoa vastaan? 

Valko-Venäjän jalkapalloliigassa Vysshaya Ligassa pelataan perjantaina iso ottelu. Kahden kierroksen jälkeen TOP 3:sta löytyvä Torpedo Zhodino ottaa mittaa, kauden kahdella tappiolla aloittaneesta, suurseura Dinamo Minkistä. Ottelu pelataan Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä ja näyttämönä toimii Stadio Traktor. 

Minsk on kaikki kilpailut huomioiden jo viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa mutta seura on tästä huolimatta ottelun ennakkosuosikki pitkävetokertoimien valossa. Erityisesti kauden avausottelu kotikentällä sarjanousija Rukh Brestiä vastaan painaa minskiläisten hampaankolossa, kun isännät jäivät ottelussa vallan maaleitta. Maalinteko ei tule olemaan helppoa myöskään Zhodinoa vastaan. Vieraat ovat aloittaneet kauden kahdella nollapelillä ja kaks edellistä keskinäistä kohtaamista on mennyt Zhodinolle yhteismaalein 7-0! Ennen kyseistä kahta ottelua tilastoista löytyy 0-0 tasapeli, joten Dinamo Minsk on jäänyt tässä otteluparissa jo kolmesti putkeen maaleitta.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Kerroinpoiminnat

Kotijoukkue on ennakkosuosikki mutta Dinamo on voittanut edellisestä kotipelistään liigassa vain yhden, edellisestä neljästä kotipelistä se on hävinnyt kolme ja Torpedosta joukkue on napannut vain kaksi voittoa edellisestä seitsemästä. Dinamo ei ole pitänyt maalian puhtaana edelliseen kahdeksaan otteluun, kun taas Torpedon seitsemässä edellisessä kaikissa on jääty alle 2.5 maalin. Dinamon on pakko hakea voittoa, Torpedon vieraspeleissä tehtiin viime kaudella reippaasti maaleja. Perjantaina 2-3 maalin ottelu?

Muutama kerroinpoiminta otteluun Betsafelta:

  • Zhodino +1 – 1.56
  • Maaleja ottelussa 2-3 – 1.96
  • Zhodino voittaa, tasapelissä ei vetoa – 2.25

Torpedo Zhodino aloittanut kauden odotuksia paremmin

Torpedo hävisi viimeisessä ottelussa ennen kauden avausta Shakhtyorille lukemin 3-0. Viime kauden päätteeksi joukkue voitti vain yhden seitsemästä viimeisestä pelistä ja päätti kauden kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen kaksi peräkkäistä 1-0 voittoa ovatkin olleet varsin makoisia. Torpedo on hävinnyt vieraissa maan pääsarjassa kuusi edellisestä kymmenestä ja vaikka joukkue on nyt vähämaalisten otteluiden putkessa niin vierassaldo on kovin erilainen. 5/7 edellistä vierasottelua on ollut yli 2.5 maalin pelejä.

Brassitaituruuttaa Torpedoon!

Nappaako vieraat pisteitä?

Kauden kolmas kamppailu molemmille, Dinamo Minsk flopannut. Jatkuuko taaperrus vai irtoaako kotivoitto? Torpedolla nyt tähdet kohdillaan ja paikka pisteiden ryöstöön. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi