Vysshaya Liga: Energetik-BGU - Gorodeja 16.04.2020 Klo 17.30 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 16.04.2020 kaksi ottelua. Kello 17.30 alkavassa tasitelussa kohtaavaat Energetik-BGU sekä Gorodeja. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Energetik-BGU - Gorodeja
huhtikuu 16,2020
17:30

Vysshaya Liga: Energetik-BGU – Gorodeja

RCOP-BGU Stadium (Minks)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.70 – 3.60 – 4.75

TV/Stream: Unibet TV

Valko-Venäjän jalkapalloilun pääsarjassa Vysshaya Ligassa starttaa Pitkäperjantaina 10.04.2020 sarjan neljäs ottelukierros. Lauantaina kello 16.00 alkaen pelataan huippuottelu Torpedo Zhodino vs. Energetik-BGU, jossa sarjakärjessä porskuttavalle Energetik-BGU:lle tarjotaan melko maukasta kerrointa.

Kuuntele uusin #Vinkkicast Valko-Venäjän jalkapalloliigasta

Energetik-BGU on vahva kotijoukkue

Kotijoukkue Energetik-BGU lähtee torstai-illan kamppailuun ennakkosuosikkina. Isännät aloittivat kauden lennokkaasti nappaamalla kolme voittoa kolmesta ensimmäisestä pelistä. Edellinen ottelu päättyi kuitenkin 2-0 tappioon Torpedo Zhodinolle ja nyt Energetik-BGU haluaa pompata takaisin voittokantaan sekä napata paikan sarjan kärjestä.

Minskiläiset isännät ovat olleet varsin vahvoja kotiareenallaan. Energetik-BGU on itseasiassa tappioton kuudessa edellisessä kotipelissään ja näistä peleistä se on voittanut yhtä vaille kaikki. Yksi syy vahvan kotivireen takana on joukkueen loistava viimeistely RCOP-BGU stadionilla. Energetik-BGU on viimeistellyt, jo mainituissa kuudessa tappiottomassa kotipelissään, kaikissa vähintään kaksi maalia ja edellisestä viidestä kotipelistään neljässä on nähty yli 2.5 maalia.

Gorodeja pelaa vähämaalisia otteluita

Vierasjoukkue Gorodeja on aloittanut kauden kaksijakoisesti. Ensin joukkue koki kaksi peräkkäistä tappiota, joiden perään tuli kaksi peräkkäistä voittoa. Gorodejan otteluissa ei maaleilla mässäillä. Kaikki joukkueen kauden neljä ensimmäistä peliä ovat jääneet alle 2.5 maalin. Isommassa kuvassa 7/8 Gorodejan edellistä peliä ovat tarjonneet alle 2.5 maalia ja 4/6 edellistä vieraspeliä pääsarjassa ovat tuottaneet torstai-illan vieraille nollapelin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kerroinpoiminnat

Tämä ottelupari tarjoaa illan peliin mielenkiintoisen asetelman. Vastassa hyvin kotona maaleja iskevä Energetik-BGU sekä kokonaisuudessaan hyvin vähämaalinen joukkue Gorodeja. Uskomme että kotijoukkue vie voiton mutta ottelussa alle jäädään alle 2.5 maalin kuten neljässä edellisessä keskinäisessä kamppailussa.

Näillä puheilla kerroinpoiminnat Unibetilta! 

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.61
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, ei– 1.66
  • Energetik-BGU voittaa – 1.70

 

Tasainen ottelu

Luvassa tasainen kamppailu. Suurin osa Valko-Venäjän pääsarjan peleistä ovat vähämaalisia vääntöjä niin me uskomme myös tämän ottelun olevan. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi