Vysshaya Liga: FK Rukh Brest - BGU Minsk 27.03.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 27.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin FK Rukh Brest - BGU Minsk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: FK Rukh Brest - BGU Minsk
Maaliskuu 27,2020
19:00

Vysshaya Liga: FK Rukh Brest – BGU Minsk

Yunost Stadium (Brest)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 2.40 – 3.45 – 2.35

TV/Stream: X

Valko-Venäjä jalkapallon pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan perjantain 27. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen ottelussa kohtaavat FK Rukh Brest sekä BGU Minsk. Ottelu on molemmille liigakauden toinen kamppailu ja pitkävetokertoimien valossa pelistä odotetaan tasaista.

FK Ruh Brest kaatoi avauksessa Dinamo Minskin

Valko-Venäjän Valioliigan perjantai-illan myöhempi kamppailu tarjoaa kahden hyvin kauden startanneen joukkueen sapelien kalistelun. FK Rukh Brest voitti avausottelussa sarjan isoihin seuroihin lukeutuvan Dinamo Minskin lukemin 0 – 1. Voitto oli Rukh Brestille (harjoituskausi mukaan huomioiden) kolmas peräkkäinen voitto ja toinen ottelu edellisessä kolmessa missä joukkue piti maalinsa puhtaana.

Rukh Brest on melkoinen villi kortti, sillä seura on perustettu vasta vuonna 2016 ja tämä kausi on seuralle ensimmäinen maan pääsarjassa. Kertoimien laskijat eivät osaa oikein suhtautua vielä joukkueeseen mikä näkyy heiluvissa kertoimissa. Perjantai-illan isännät ovat kuitenkin virallisissa sarjapeleissä nyt peräti 14 ottelun voittoputkessa ja joukkue on onnistunut seitsemässä ottelussa putkeen maalinteossa.

Kerroinpoiminnat

BGU Minsk on aloittanut nyt 6/7 edellisessä sarjaottelussaan maalinteon, 6/8 edellisessä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin ja 5/6 BGU Minskin otteluissa on väsätty yli 2.5 maalia. BGU Minsk on tehnyt vähintään kaksi maalia kuudesta edellisestä sarja/harjoitusottelusta viidesti. FK Ruh Brest on isossa voittoputkessa ja hyvässä alkukevään vireesssä. Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa?

Muutama kerroinpoiminta otteluun Betsafelta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.56
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.7o
  • Maalien kokonaismäärä 2-3 – 1.80
  • BGU Minsk voittaa (tasapelissä ei vetoa) – 1.82 

BGU Minsk kaatoi avauksessa suuren ja mahtavan BATE:n

BGU Minsk aloitti kauden todella komealla päänahalla, kun joukkue voitti kotonaan hallitsevan mestarin ja maan kiistattoman suurseuran BATE:n lukemin 3 – 1. BATE voitti 2010 – luvulla Valko-Venäjän mestaruuden yhdeksän kertaa ja oli viime kaudella kakkonen. Oli iso yllätys, että viime kauden 12. BGU Minsk onnistui noin isonumeroisessa voitossa.

BGU Minskin pelaajista kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan liberialainen David Tweh. 21 – vuotias pelaaja teki viime kaudella 5 maali ja antoi 8 syöttöä. Kauden avauksessa mies syötti kaksi maalia ja Valko-Venäjän Cupissa mies on tehnyt tänä vuonna kahdessa pelissä jo kaksi maalia.

Johdattaako Tweh BGU Minskin aina Euro-kentille asti?

Jatkavatko molemmat hyviä otteita?

Kauden toinen ottelu molemmille jengeille, molemmille hieno voitto avauksessa. Jatkuuko maalitehtailu perjantai-illan huumassa? Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi