Vysshaya Liga: Isloch Minsk - Slutsk 05.04.2020 klo 18.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 05.04.2020 monta ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Isloch Minsk - Slutsk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Isloch Minsk - Slutsk
huhtikuu 05,2020
18:00

Vysshaya Liga: Isloch Minsk – Slutsk

Stadium FC Minsk (Minsk)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.80 – 3.20 – 4.40

TV/Stream: Unibet TV

Futispelit jatkuvat Valko-Venäjällä sunnuntaina 05.04.2020 kun Isloch Minsk isännöi kotiareenallaan Slutskia. Isännät ovat aloittaneet kauden vahvasti ja joukkue hakee kauden kolmannessa ottelussa kolmatta peräkkäistä voittoa. Slusk on vienyt tässä otteluparissa kolme edellistä vieraspeliä, ryövääkö vieraat jälleen pisteet?

Isloch vahva kotijoukkue

Isloch on aloittanut kauden vahvasti kahdella 1-0 voitolla Neman Grodnosta sekä Smolevichista. Voitot ovat nostaneet joukkuehenkeä erityisesti sen jälkeen, kun joukkueen viime kausi päättyi kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Isloch oli viime kaudella sarjan vitonen ja peräti neljänneksi paras kotijoukkue. Isännät ovat pelanneet Stadium FC Minskillä nyt kuusi otteluita ilman tappiota, mutta otteluista peräti neljä on ollut tasapelejä. Edellisestä seitsemästä kotipelistä yhteensä kuudessa on jääty alle 2.5 maalin ja koko viime kauden 15 kotipeliä tarjosi kotikatsojille yhteensä vain 30 maalia. Kaksi nollapeliä heti kauden alkuun antaa odottaa myös tulevista otteluista vähämaalisia.

Kotijoukkueen suusta: Vähät koronasta, Isloch voittoo!

Kerroinpoiminnat

Tässä otteluparissa on jääty neljästi edellisessä viidessä alle 2.5 maalin. Kaikki neljä on päättynyt 1-0 suuntaan tai toiseen. Kotijoukkueen kuudesta edellisestä viidesti on jääty samaan underiin. Povaamme tästäkin ottelusta vähämaalista. Edellisessä neljässä kohtaamisessa kolmesti ottelun ensimmäinen maali on tehty vasta 2. puoliajalla ja yhdessä ottelussa maalin syntyaika oli 41. minuutilla. Näillä askelmerkeillä Unibetin kerroinpoimintoihin.

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.53
  • Ottelussa alle 1.5 maalia – 2.75
  • 1. puoliaika, alle 0.5 maalia – 2.48
  • 1. puoliaika, tasapeli – 2.00
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Sarjanousija Rukh Brest ollut pirteä

Slutsk sijoittui viime kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa sijalle 11. Joukkue ei varsinaisesti loistanut vieraskentillä ja edellisen kauden viidestä viimeisetä vieraspelistä se hävisi neljä. Slutskin edelliset ottelut ovat olleet suht isomaalisia, neljässä edellisessä ottelussa kolmesti on ylitetty 2.5 maalin raja. Tämän kauden ensimmäisen ottelun Slutsk voitti lukemin 3-1. Tuo Slavia Mozyr kohtaaminen tarjosi peräti viisi rankkaria joista syntyi kolme suoraa maalia sekä yksi pilkun jatkotilanteesta. Edellisessä pelissä Slutks hävisi 1-0 hallitsevalle mestarille Dinamo Brestille. Rankkareiden värittämä räväkkä avausvoitto vääristä kuvaa joukkueen tehokkuudesta.

Vähämaalista

Sunnuntai-iltapäivä Minskissä tarjoaa vähämaalisen ottelun ja kovan taistelun pisteistä tutun taisteluparin toimesta. Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi